Şimdi Ara

HP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
15
Favori
40.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hp smart Tanklardaki seriler ne anlama geliyor, 500, 600, 700 serileri arasindaki bariz farklar nedir acaba ? 🤔

  • Arkadaşlar aklımda 3 yazıcı var hangisini alıcam kararsız kaldım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim eşim öğretmen lazım oluyor ekstra olarak fotoğrafta basabilmek istiyorum.

    Hp Smart Tank 515

    Canon G3420

    Epson L3250

  • Merhaba tank 515 model yazıcı aldım
    260 gr kodak parlak fotoğraf kağıdına fotoğraf bastım çok güzel fotoğraflar çıktı
    Fakat Bi kaç gün sonra bastığım fotoğraflara el sürdüğümde fotoğraflar silinmeye başladı sebebi ne olabilir bende mi hata yoksa normal mi bu durum
  • buelent111 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Bende ki 513’de de aynı sorun oluştu, onlarca kez açıp/kapattım (kabloyu çıkartarak) ama bir türlü kafa ortaya gelmiyor, siz çözebildiniz mi?
  • Rebound kullanıcısına yanıt

    Kitapciginda yazdigina göre kafa sadece bi sorun olustugunda ortaya geliyor. Bende sorunu su sekilde cözdüm; yaziciyi fise takiyorum ve alet ilk acilirken kafa saga sola giderken fisi hemen cekiyorum ve kafa rahatlikla elle ortaya cekiliyor.

  • Tüm mesajımı editliyorum: HP415 aldım. İlk gelen ürün cyan rengi 2 kafa denememize rağmen düzgün basamadı ve değişim yapıldı. 2. gelen kağıt parçalıyordu ve tarama bölümünün içine kağıt kaçıyordu. Ayrıca 2. gelen hiç baskı vermeyi başaramadı tüm bakım çalışmaları SIFIR ürüne yapmama rağmen kesik baskı vermekten kurtulamadı. Bu model Kasım 2022'de son bulmuş ve bana gelen de seri numarasına baktığımda son üretilen serilerdi. 2'de 2 arızalı çıktı. Amazon 3. ürünü farklı bir depodan göndereceğini söylemişti ama haber mail ya da sms ile bilgilendirme yapmadan göndermek yerine para iadesi yaptı, eğer istersem aldığım indirimli fiyatla yüksek fiyat arasındaki farkı her zaman alabilirmişim. 2 kere arızalı değişim istendiğinde sistemleri otomatik olarak iade başlatıyormuş.


    Keşke daha da ekleyip Epson alsaydım da konu kapansaydı en baştan. 12 yıl SX235W kullandım en sonunda baskı kafasındaki board bozuldu. HP'yi daha önce 5 yıl kullandım canımdan bezdirdi arkadaş tarayıcısını kullanırım dedi de ona verdim kurtuldum, şimdi yeni aldığım HP de daha kendim için baskı alamadan anca benim kağıtlarımı ve 1,5 ay zamanımı israf etti. Alabileceğim diğer indirimli ürünleri de bu yazıcı yüzünden kaçırmış oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 29 Ağustos 2023; 17:44:34 >




  • 415 yazıcım renkleri aşırı soluk basmaya başladı. Sanki yeşil renkleri basmıyor gibi.

    Yeşili mavi

    Sarı ve turuncuyu penbe yazıyor

    Acaba varmı bir çözümü. Bakım programı gibi birşey varmı. Ben kendi programında oyle birsey bulamadım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 13 Ağustos 2023; 9:34:2 >
  • kugutex kullanıcısına yanıt

    Baskı kafası bozulmuş olabilir, kuruma yapmış olabilir, ya da mürekkep dolumu yaptıysanız yanlış dolum olabilir. Orijinal mürekkep kullanmamış olabilirsiniz vs ihtimal çok.

  • sauths S kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkürler. mavi tarafından üfleyerek açtım. sorunsuz baskı aldım. fakat bir hafta sonra tekrar uaptı. tekrar aynı işlemde olmadı. bir kaç kez tekrarladım yine olmadı bu kez cihaz üzerinden temizleme işlemi yaptım düzeldi. ancak geçen gün tekrar yaptı. ama hep mavi tarafında.

    mürekkeplerim bitmişti n11 den set olarak aldım. orjinale benziyordu. tüm yorumlarda o yöndeydi. zaten diğer renklerde sorun yok sadece mavi trafında sorun var.

  • Hp 515 kullanıyorum baskı kafasını çıkartıp temizlemek istiyorum ama ortaya merkeze gelmiyor kafa kapağı açınca ne yapmam gerekiyor?

  • ahmttt96 A kullanıcısına yanıt
    Hangi yazıcıyı aldınız acaba?
  • HP Smart Tank 515 Yeğenim HP 515 verdi. Uzun süre çalışmadan beklemiş. Hem üç renkli hem de siyah yanıp sönüyordu. Her iki kafanın temas noktalarını ve taşıyıcı temas noktalarını dikkatlice temizledim. Renkli yanıp sönme geçti ancak siyah devam etti. Yazdırma kafasını kontrol ettim ve sarı temas noktalarından birinin eksik olduğunu gördüm. Yepyeni bir kafa satın aldım ancak kontaklar temiz ve parlak görünse bile siyah kafa yanıp sönmeye devam ediyor.

    Nereye dokunacağımı bilmeden demonte etmek istemiyorum, tüm tavsiye ve yorumlara peşinen teşekkürler...

  • HP 580 alarak aranıza katıldım. Yedek kafa seti almayı planlıyorum, ortalama kafa seti ne kadar süre gidiyor?

  • Ben de iki ürün arasındayım


    HP Smart Tank 515


    Epson EcoTank L3250

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.