Şimdi Ara

HP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
15
Favori
40.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savasaydın S kullanıcısına yanıt

    Aynı hata bende de 1 PC de yapıyor. 1 PC 1 laptop 2 mobil bağlı olmasına rağmen sadece PC de veriyor bu hatayı. Şimdilik fazla uğraşmadım. O yüzden laptoptan yazdırıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp Smart Tank 515 almak isteyenler varsa bugün İstinyepark Balçova Media Markt dan 1499 TL ye aldım. Stok adedi 20 yazıyordu son 7 kaldı bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savasaydın S kullanıcısına yanıt

    Varsayılan kağıt türünü kontrol edin, seçilen kağıt türü atıyorum a5 ama yazıcıya konan a4 ise kağıt sıkıştı hatası alırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 10 Kasım 2021; 16:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 530 ve 615 modellerinin dış görüntüleri, hızı, çözünürlüğü vs aynı gözüküyor.


    615'in ne artısı var anlayabilen var mı?


    HP'yi aradım neredeyse aynı cihazlar, 615 biraz daha yeni dediler.

  • Merhabalar, Ürün HP Ink Tank Wireless 415. 3renkli kartuşu çıkardım şırıngayla üstten basınç uyguladım sarı ve mavi mürekkebin aktığını gördüm. Kolonya ile temizledim kartuşun ağzını. Ilık suda beklettim. Taktım yine gelmedi. Acaba dedim tanktan gelen borularda mı bi tıkanıklık var. Söktüm üst tarafı yine şırıngayla borulardan mürekkep çektim vardıysa eğer tıkanıklık onu da bu şekilde geçirdiğimi düşünüyorum. Fakat yine sarı ve mavi renkte baskı alamıyorum. Yeni baskı kafası almadan önce önerilerinizi bekliyorum.

  • 2018 Kasım ayında HP 415 Ink Tank yazıcı aldım. Ne kadar ekonomik, zırt pırt kartuş almaktan kurtuldum, derken...3 sene dolmadan 2021 Ağustos'unda baskı kafası hatası verdi. Hem siyah hem renkli baskı kafalarını değiştirdim. Olacak o kadar diyordum ki 2022 Mart başında renkli baskı kafası yine hata vermeye başladı. Korumalı baskı kafası hatası, diye uyarı çıkıyor. Yeniden sipariş verdim, değiştireceğim mecburen. Ama baskı kafaları da çok ucuz değil. Şu anda sadece renklisi bile 400 TL civarında. İki baskı kafası bir arada 500-600 TL. Böyle gidecekse kartuş almış kadar olacağım. HP'nin kendi sitesinde baskı kafası satışı da yok. Orijinal ürün aldığımızdan da emin olamıyoruz. Daha güvenilir, baskı kafaları zırt pırt bozulmayan bir marka arayışına girdim. Alternatif olarak ne tavsiye edersiniz?

  • HP 415 mürekkep tanklı yazıcıyı 2018 Kasım'ında almıştım, 2021 Ağustos'unda baskı kafalarını değiştirdim, üzerinden tam altı ay geçtikten sonra 2022 Mart başında renkli baskı kafası "korumalı baskı kafası" diye hata verdi ve yeni kafa sipariş ettim, geldi, değiştirince düzeldi. "Korumalı baskı kafası" ne demekse, bu hatayı aldığımızda, bu hatayı gidermenin bir yolu var mı? Makinayı reset ettim ama düzelmedi. Tek çare yeni kafa almak mı yani?

  • Selam arkadaslar,

    Smart Tank Plus 559 yazicimda hortumlarda cok fazla hava boslugu var, cok fazla cikti almiyorum. Zannedersem ondan dolayi hortumlardaki mürekkep tanka geri akti. Sizde de ayni sorun var mi? Birde kartuslari ortaya almak istediginizde nasil yapiyorsunuz? Tesekkürler.

  • Merhaba
    HP ink 115 kullanıyorum. Yaz tatilinde 2-3 ay çıktı almadım. Sonra da taşındım. Taşınma sırasında yan tutmuşlar ve bir miktar mürekkep akmış, kutunun dibinde görünce anladım. Taşınma telaşıyla hemen deneme imkânım olmadı. 1 ay kadar sonra çıktı almam gerektiğinde önce baskı kafasını temizliğini yaptırdım bilgisayardan, sonra çıktı aldım. Biraz yazıp 1 parmak boşluk bırakmış ve bunu sürekli tekrarlamış. Yani aralıklı beyaz çizgiler vardı sayfada. Servisi aradım. Baskı kafalarından kaynaklanıyor gibi dedi ve siyah baskı kafası göndereceğini söyledi. Renklinin garanti süresi dolduğu için kendiniz alacaksınız dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Çözümünü bilenlerin mesajlarını bekliyorum. Çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ink tank 415 mi smart tank 515 mi önerirsiniz. Fiyat farkına değiyorsa smarttank alacağım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • demoX kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musun epsonla arasında kaldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sauths S kullanıcısına yanıt

    merhaba hp ink tank 315 kullanıyorum renkli değilde siyah renkde sorun var fatura basarken silik basıyor bende internetten araştırdım videolarda hp smart bölümüne girerek baskı kafası temizleme bölümü var oradan temizlemek istediğimde daha önce kullanılmış orjinal hp kartuş algılandı durumu düzeltin tekrar deneyin uyarısı çıkıyor ve temizleme yapamıyorum ne yapmam gerekir teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 23 Aralık 2022; 13:39:42 >
  • Merhabalar,


    Bende yeni bir yazıcı alma arefesindeyim. Aylık olarak biraz çok çıktı alacağımız için profesyonel makine bakıyordum çünkü sayfa başı maliyetleri daha düşük olur diye. Fakat bir sitede okudum, ayrıca HP'nin ve HB'nın ürün sayfasında yazıyor, profesyonel tonerli lazerli yazıcıların sayfa başı maliyetinin neredeyse 3 te 1 i ne denk geliyor. Kullanan arkadaşlar yazabilirler mi tecrübelerini? Aylık 3 bin sayfa siyah beyaz ve 1500 sayfa renkli çıktı alıyoruz yani yaklaşık aylık 4500 sayfa gibi.

  • Arkadaşlar HP tank 315 veya 415 tavsiye edermisiniz bütce 3000tl .Epsonlar çok tavsiye ediliyor ne dersiniz.epson ile arasında fark nedir kuruma kafa ömrü vb şeyler hakkında bilgi verirmisiniz 200-300 daha ver Epson veya Canon al derseniz onu düşünebilirim
    Haftada bir sayfada olsa cıktı alacağım kurumaması için.
    Esasında lazer alacaktım siyah beyaz, bu kuruma tıkanma vs sorunlardan dolayı mürekkepliye sıcak bakmıyordum ama çocuk renkli olsun dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruma konusunda içiniz rahat olsun, ben yazın güneydoğu gibi düşük nemli bir yerde 2 ay çıktı almadım yine de hiç bişey yokmuş gibi yazmaya devam etti kuruma falan olmadı. Yalnız dikkat edilmesi gereken fişi çekmeden önce makinayı yapatmak. Kapattığınızda kafaları en kenara çekip ağzını kurumaya karşı koruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • architector A kullanıcısına yanıt

    Amazonda satılan orijinal çünkü satıcı amazonun kendisi. 500 küsür tl 2 kafa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Çok fazla çıktı alıyorsanız hacklenmiş tonerli yazıcıları öneririm. mürekkep püskürtmeliler lazerlilere göre baya yavaş yazıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauths S kullanıcısına yanıt

    Toner yazıcıların sayfa başı maliyeti yüksek oluyor. Tam hatırlamıyorum ama lazerli yazıcı ile aldığım hemen hemen aynı çıktıyı mürekkeplide de aynı sürede aldım ya da çok yakın süre olduğu için çok farketmedim.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.