Yüzbaşı
22 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Nasıl oldu bilmiyorum mobil chrome sekmeler resimdeki gibi gruplamaya başladı, ilk başta güncelleme ile 8ldugunu zannetmiştim ama çevremdeki diğer kullanıcıların chrome sayfaları hala eskisi gibi alt alta sıralanıyor, nasıl duzeltebileceğimi de çözebilmiş değilim?

Chrome mobil sekme gruplama can sıkıyor
Dikkat ettiyseniz çoğu vlogger cümle aralarını kesiyor bazen kelime aralarındaki anlık beklemeleri bile kesiyor. Oluyor 20 dakikalık video sana 3-5 dakika, bu kesme işini hangi program ile yapıyorlar onu merak ediyorum?
Sonuçta bir videoda belki 1000 tane kesme atıyorlar Manuel yapılacak iş değil bu bence
merhaba masüstü pc windows 10 ile kullanıyorum, pc açık iken benim oğlan gelip güç tuşuna basıyor ve pc kapanıyor. bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı?
orjinal win 7 kurulu olan pc'mi windows 10 a yükseltme işlemi yapmadan format atıp temiz bir windows 10 kursam orjinal windows 7 key'iim ile aktive edebilir miyim?
philips marka eski bir 5.1 ses sistemim var eski ama ben gayet memnunum, pc ye format attıktan sonra realtek driverları kurdum, realtek hd audio yöneticisinden ayarları yaptım sonra test tuşuna basınca bütün hoporlerden ses geliyor gayet güzel ama mp3 çalıştırdığımda veya film izlerken sadece ön iki hopolerden ses geliyor. orta ve arka hoporlerler de ses yok
yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar
gigabyte 1156 pin h55m d2h anakartıma uygun çalışabilecek ekran kartı tavsiyesi lütfen

anakart özelliklerihttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3465#sp
1) 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (Note 5) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
2) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) (Note 6)
2) 2 x PCI slots

(Note 5) For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.

Yeni oyunlari rahat bir şekilde oynamak amacım

Max combined power 400
Psu 12 v 22 a

Slot lar hakkında hiç bir bilgim yok yardimci olursanız sevinirim

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/8711/aa953058-c366-4f98-a919-719534d27227.png

Alışveriş sitesinde bir sürü slot seçeneği var ben hangisine bakmam lazim
Selamlar
gigabyte 1156 pin h55m d2h anakartıma uygun çalışabilecek ekran kartı tavsiyesi lütfen

anakart özelliklerihttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3465#sp
1) 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (Note 5) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
2) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) (Note 6)
2) 2 x PCI slots

(Note 5) For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.

Call öf duty 4 rahat bir şekilde oynamak amacım

Slot lar hakkında hiç bir bilgim yok yardimci olursanız sevinirim
Merhaba gigabyte ga h55m-d2h anakartimda 2 gb 1333 Mhz ram var ve anakartin her iki slotunda da sorunsuz çalışıyor. Pc ye win 8 kurdum ve ram arttırmak için 4 gb 1333 Mhz kingston aldım. Eski Rami çıkartıp 4 gb kingstonu takınca her iki slotta da pc calismiyor. Mevcut 2 gb lik ram takılı iken 4 gb i da takınca pc açılışta reset atıyor kendine. Yeni aldigim ram Problemsiz başka bir pc de denedim çalışıyor
GA-H55M-D2H (rev. 1.4)
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3572&dl=1#sp

2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory (Note 1)

(Note 1) Due to Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB.

diyor,

4 + 4 gb 1333 mhz takabilirmiyim?
Kasayı kapattığım zaman Acer monitörüm kapanmıyor, ekranda sinyal yok kalıyor, bazen manuel kapatmayı unutorum ve güç tüketmeye devam ediyor, sorunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirim
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
-üstüne vazife olmayan işe karışma
-kalkacağın yere oturma
-melaikede olsa karıya sırrını verme
-dibi görünmeyen göle girme
-sonradan görmeden para alma
-karışma kimsenin işine
-düşme puşt adamın peşine
-git daima kendi işine
Hakkımda:
-üstüne vazife olmayan işe karışma
-kalkacağın yere oturma
-melaikede olsa karıya sırrını verme
-dibi görünmeyen göle girme
-sonradan görmeden para alma
-karışma kimsenin işine
-düşme puşt adamın peşine
-git daima kendi işine
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 599
İkinci El Bölümü Mesajları: 142
Konularının görüntülenme sayısı: 9.347 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.