Şimdi Ara

HP T3M78AA 24es 23.8'' IPS LED Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar 23" civarı maksimum 600 tl civarı monitör arıyorum da
    HP T3M78AA 24es 23.8'' IPS LED monitörü vatan ve teknosada gördüm aranızda kullanan var mı?

     HP T3M78AA 24es 23.8'' IPS LED Alınır mı?

    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-t3m78aa-24es-23-8-genis-ekran-ips-led-monitor.html#galeri

    teşekkürler







  • Bende ps4 için almak istiyorum bunu. Yok mu bilgisi olan kullanan
  • Ürün hakkında hiç geri bildirim ve yorum yok nette
    acaba nasıldır
  • Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama bugün mediamarkt'ta deneme fırsatım oldu bu monitörü. Aklımda hiçbir model veya marka olmadan gitmiştim. Onlarca monitörün dizili olduğu reyona gelip geriden tüm ekranlara bir göz gezindirdim ve renklerin canlılığı ve netliğiyle dikkatimi ilk çeken monitöre yöneldim. O monitör işte bu monitördü.

    "Technicolor color certified" ibaresi vardı üstünde, yani renkler kalibre edilmiş anladığım kadarıyla. Görüntüden de bunu anlamak mümkündü zaten. Renkler çok canlı ve net, siyahlar derindi. Üzerinde kullanılan anti glare kaplaması mat denemeyecek kadar hafif olmasına rağmen ışıkları yansıtmıyordu. Glossy ekranlardakini aratmayacak derecede de bulanıklıktan uzak, parlak ve canlıydı görüntü.

    Üç kademeli overdrive ayarı mevcuttu. Anladığım kadarıyla özelliklerinde belirtilen 7ms en agresif overdrive aktif olduğunda geçerli, çünkü bazı sitelerde 14ms (7ms) şeklinde belirtilmiş tepki süresi. Overdrive görüntüde herhangi bir bozulmaya neden oluyor mu test edemedim çünkü ekranda sadece sürekli dönüp duran bir video vardı sadece. Input lag test etmem de mümkün değildi tabi.

    Monitör arayışımda daha önce hiç dikkatimi çekmemişken bende bıraktığı bu ilk izlenim ile listemin başlarında yer alıyor şuan. Satın almamı engelleyen hususlar HP'nin servis kalitesi nasıldır bilmeyişim, input lag ve tepki süresi gibi detayları öğrenebileceğimiz profesyonel incelemelerin olmayışı.




  • ısık sızma sorunu var diyorlar. Bende dün gördüm hosuma gitti. Evdeki monitorum 75 hz ve 5ms. Sırf görüntüsü icinde almak istemiyorum. Adam gibi incelemesi de yok mette alan eden yok mu hic?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Monıtoru İlk olarak hepsiburada sitesinde gördüm yorumlar oldukca tatmın ediciydi birde kendi gözümle göriyim diye vatan bilgisayara gittim satış danışmanıyla uzun süre konustuk adam beni ikna etti o fiyattaki hangi monitore baktıyasamda onun verdigi renk doku kalıtesını hıcbır monıtorden almadım 2-3 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum renk,canlılık harıka oyun için alıcaksanız başka monıtore yonelın derım ama film , program vs için alıcaksanız hiç kaçırmayın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufbinay

    Bu Monıtoru İlk olarak hepsiburada sitesinde gördüm yorumlar oldukca tatmın ediciydi birde kendi gözümle göriyim diye vatan bilgisayara gittim satış danışmanıyla uzun süre konustuk adam beni ikna etti o fiyattaki hangi monitore baktıyasamda onun verdigi renk doku kalıtesını hıcbır monıtorden almadım 2-3 haftadır kullanıyorum aşırı derecede memnunum renk,canlılık harıka oyun için alıcaksanız başka monıtore yonelın derım ama film , program vs için alıcaksanız hiç kaçırmayın derim.

    oyun için derken bu monitörle cs go oynanmazmı ?
    yada knight online ?
  • bu monitörden 2 tane kullanıyorum ve sağlamını bulmak için epey kutu açtık diyebilirim, ürün görsel olarak güzel fakat çerçeve kenarlarından ışık sızması ve ekranda ışık parlaklık farkları gibi sorunları var, genede satmak isteyen varsa 3. sünü almak niyetindeyim, ışık sızması ve görüntüde ışık patlamaları yada ne diyorsanız ondan olmayan çiziksiz çürüksüz monitörü olan varsa mantıklı fiyattan talibim. ( ben sıfırlarını 600 erden aldım 700 kesinlikle etmez. )
  • Ürünü bugün teslim aldım. Daha önce kullandığım AOC 21.5" i2269Vw talihsiz bir şekilde bozulduğu için buna geçiş yapmak zorunda kaldım. Ayrıca 3.5 senedir kullandığım 21.5" boyutundaki monitörüm bana aldığımdan beri küçük geliyordu. Bu tam istediğim gibi oldu. Görüntü kalitesi neredeyse aynı bir önceki monitörümle. Onun 5 ms tepki süresi vardı. Bunun 7 ms diyor. Fakat oyun da oynadım niye oyun oynanmaz diyorlar ki bu tepki süresi yüksek olan monitörlerde? Herhalde baya bir profesyonel oyuncu olmak lazım sonuçta bir bildikleri vardır. Ben yazılım, tasarım üzerine oturuyorum masaüstü başına bu yüzden tatmin oldum diyebilirim. İnceliği beni benden aldı kağıt gibi. iPhone 6 ile aynı kalınlıkta diyebilirim. Monitör çok zarif ve şık olmuş. Zaten bu fiyatıyla peynir ekmek gibi satan bir model şu an. incehesap'tan 638 liraya aldım monitörü. Daha önceki monitörümün bozulma hikayesini de anlatırım bir ara. Fıkra gibi cidden. Neyse, iyi forumlar millet!




  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    istediğin oyunu oynayabilirsin 7ms gözle görülemeyecek kadar küçük bir fark ancak 1 ms mönitörlerle kıyaslarsan 1ms monitör bundan 7 kat daha erken tepki veriyor takıntın yoksa al kullan derim pişman olmayacaksın (kendimde cs go , call of duty serisi,far cry serisi, vs. oynuyorum ekran görüntüsünde ne bır yırtılma ne de gecıkme sorunlarıyla karşılaşmadım)
  • Bu monitörden almak istiyorum.Bir sorum olacak.

    Bilgisayar topluyorum ve ekran kartım çoğu oyunda 60fps'in üzerinde performans verecek.Bu monitörün de tasarımı ve kalitesi hoşuma gitti.Sizce bu monitör için 60hz göze alınır mı?

    Öyle ultra ayarlarda herşey aksın gözüm herşeyi seçer diyen biri değilim bu arada :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felicity51

    Bu monitörden almak istiyorum.Bir sorum olacak.

    Bilgisayar topluyorum ve ekran kartım çoğu oyunda 60fps'in üzerinde performans verecek.Bu monitörün de tasarımı ve kalitesi hoşuma gitti.Sizce bu monitör için 60hz göze alınır mı?

    Öyle ultra ayarlarda herşey aksın gözüm herşeyi seçer diyen biri değilim bu arada :)

    Yani ben oyuncu değilim buna yorum yapmam çok doğru olmaz. Hayatımda da 5ms altı veya 60 Hz üstü monitör kullanmadım :) ama bunla gayet oyun da oynuyorum işimi görüyor yani. Fakat aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı monitörde. Uğraşmaya da üşeniyorum. Mecidiyeköy' BDH bakıyor servisine. Telefonda baya kavga etme noktasına kadar geldik. HP'nin ölü piksel politikasını okudum ve kısmen ölü piksel yani kısmenden kastım her pikseli 3 renk oluşturuyor ya RGB olarak, bu üçünden biri ölüyse eğer belli bir sınırları var cihaz değişimi için. Yani tam hatırlamıyorum ama 3 kısmi ölü pikseldi bu galiba. Bende de 1 adet tam 1 adet kısmi ölü piksel var. Israrla BDH'da diyor ki yok işte 3 olacak 5 olacak ya diyorum arkadaşım okudum ben HP'nin ölü piksel politikasında 1 adet bile tam ölü piksel olursa cihaz değişimi çıkıyor. En sonunda biraz anlaştık da getirin kontrol edelim, tam ölü mü değil mi bakalım falan dediler. Fakat yani ekranın tam ortasında gözümün içine giren bir ölü piksel ile bu monitörü kullanmak zulüm oldu. BHD'da değiştirecek mi değiştirmeyecek mi belli değil gidip uğraşıp monitörsüz kalıp bir de üstüne aynı monitörle dönmek istemiyorum. Hoş bununla uğraşırım HP'ye de ulaşırım büyük ihtimalle HP direk yeni monitör bile gönderebilir de işte öyle. Bu seri de çok ölü piksel çıkıyormuş bu arada bilginiz olsun. Benim daha önceki monitörüm AOC idi. AOC candır gerçekten ya hepsi boş.




  • ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Cevap ve bilgilendirme için çok teşekkürler :)

    ölü pikseli değil de ışık sızması var diyen çok duydum.Onlar yokuşa sürdükten sonra hp ile bağlantıya geçseydiniz keşke.çünkü hp'nin müşteri memnuniyetini beğeniyorum ben(garantisi bitmiş bir ürünün aksesuarını sıfır göndermişlerdi)

    AOC'den memnun kalan çok ve garanti hizmeti de iyi gerçekten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felicity51

    Cevap ve bilgilendirme için çok teşekkürler :)

    ölü pikseli değil de ışık sızması var diyen çok duydum.Onlar yokuşa sürdükten sonra hp ile bağlantıya geçseydiniz keşke.çünkü hp'nin müşteri memnuniyetini beğeniyorum ben(garantisi bitmiş bir ürünün aksesuarını sıfır göndermişlerdi)

    AOC'den memnun kalan çok ve garanti hizmeti de iyi gerçekten :)

    Rica ederim ne demek, sorun da yaşadığım için bilgilendirmek istedim iyi oldu yani.

    Işık sızması ben de yok gibi. En iyisi direk HP'ye yazayım ben. Bunlarla cidden uğraşılmayacak ama küçük bir şey de değil ki bu ne ben gönderebilirim ne ben onlara bunu göndermeden onlar bana yenisini gönderebilir

    AOC 3 yıl garanti veriyor hem de... Daha önceki monitörüm çok saçma bir şekilde bozulduğu için bir daha AOC almıcam demiştim ama böyle daha da kötü oldu.




  • yusufbinay Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben macbook pro kullanıyorum. Acaba bu cihazın tepki süresi 1ms mi ? Eğer öyleyse 7ms ye geçince farkı hissederim sanırım çünkü takarım böyle şeylere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar bu monitörü almayı düşünüyordum.

    fotoğrafçılık için kullanmayı düşünüyorum. profesyonel değilim ama görsele önem veririm.
    macbook pro retina kullanıyordum mükemmeldi. şuan 5 senelik lenovo laptop kullanıyorum ama renkler ve kontrast berbat. iPhone ekranını tercih ediyorum yani o derece.

    oyun oynamayacağım tepki süresi vs önemli değil. kontrast ve renk kalitesi olarak önerir misiniz bu monitörü?
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Aldınızmı cihazı hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Aldınızmı cihazı hocam?

    Hayır bi süre askıya aldım monitör işini
  • ürünü aldım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum herhangi bir problemini görmedim gayet iş görür başarılı , ne beklediğininize baglı oyun oynayan biriyim pubg , league of legends alacaklara tavsiyemdir profesyonelim ben diyorsanız zaten gidin 144 hzlere bakın
  • Bu monitörlerin ES, ER, EA gibi birbirinden hiçbir farkını bulamadığım üç modeli var, farkı nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.