Şimdi Ara

HP PAVILION POWER KULLANICI KULÜBÜ (YENİ SERİ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
18
Favori
51.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cb005nt var elimde ve bataryası kafam kadar oldu, şişti bende çıkarttım, bunun bataryasını nereden bulabilirim acaba? değiştiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? birde nvme ssd takıcam öneriniz var mıdır?

  • Ayssu kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıldır adata sx7000 kullanıyorum şuana kadar sorun çıkarmadı tavsiye ederim pil konusuna gelirsek dışarıda taktırırsan 700 tl civarına denk gelir hp serviste ise en az 2 katı sana tabsiyem cihaz için 1 yıllık ek garanti al sonrasında servise götür kullanıcı hatası olmadığından ve garanti kapsamında olduğundan değişim uygularlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 3 Ocak 2021; 23:3:0 >
  • Elitekdr17 E kullanıcısına yanıt

    Cihazı ikinci el olarak aldım, bataryayı kendim temin edip takmak istiyorum ama sanırım piyasada bataryası yok :D dediğiniz ek garanti nedir?

  • Ayssu kullanıcısına yanıt
    Hp müsteri hizmetlerini arayarak cihazın arka kapağında yazan seri nosunu belirterek cihaza 1 yıllık garanti paketi alıyorsun cihazın 2.el olması önemli değil garantiyi cihaza alıyorsun internetten baktım fakat Türkiyede stokta yok olarak gözüküyor aliexpresse bakmanı öneririm
  • Ayssu kullanıcısına yanıt
    33 dolara çinden alabilirsin veya hp sr04xl diye aratarak başka sitelerdende bakabilirsin
    Örnek olarak Türkiye de 650+ kdv çinde 350 tl emin olmak için bataryanın üstündeki kod ile benim söylediğüm kod tutuyor mu diye bak sonra iade ile uğraşmahttps://www.notebookdepo.com/hp-pavilion-omen-sr04xl-917724-855-batarya-pil-hs572k8d.html#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 3 Ocak 2021; 23:2:47 >
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak nasıl bir sorun yaşamıştınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

    Hocam tam olarak nasıl bir sorun yaşamıştınız?

    açma tuşuna basınca fanlar kuvvetli şekilde dönüyor, hp yazısı çıktığında direk kapanıyordu. yani pc ısınmıyordu ama kendini çok ısınıyor sanıp güvene almak için kapatıyordu anladığım kadarıyla.

  • sameoldstory kullanıcısına yanıt

    hocam taktığınız ssd'nin boyutu ne kadardı?

  • arkadaşlar selam, 15-cb007nt kodlu pc nin bataryası 40 dk götürüyor. değiştirmek istiyorum ancak servis orijinaline 2500₺ dedi. retro marka filan var 700-800₺ civarı sizin kullanıp tavsiye edeceğiniz yan sanayi batarya var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 yıl önce ssd alacağım demişim, şirket bilgisayarım da olduğu için inan pek ihtiyacım olmadı. Kozmetik olarak hala sıfır gibi kullanıyorum. İkinci bilgisayar olarak sadece kişisel işler için kullanıyorum. Oyunu zaten konsolda oynuyorum. Çok yavaş açılıyor. SSD ve RAM alayım artık. Model önerebilirseniz çok sevinirim. Satmaya kalksam SSD olmayan bilgisayarı kimse almaz diye düşündüm. Hem hala severek kullanıyorum. Biraz araştırdım ama emin olamadım. Görürsün umarım :)

    Model CB005NT bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 12 Ağustos 2023; 1:16:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Vay be ne kadar zaman geçmiş :) hocam m2 slotu yoktu o laptopda ? unutmuşum ben. Şimdi baktım sizin için şu ürünü gördüm.Amazonda aynı ürünü satıyor,yorumlar fena değil.işinizi görür bence bu.Ha yok güvenilir bir şey olsun önemli verilerim var dersen samsung öneririm hocam.





  • HP Pavilion Gaming 15-CB001NT model bilgisayarın kronik sorunları varmıdır? ısınma vs.

  • International kullanıcısına yanıt

    15-CB005NT var bende. 2017'de aldım, hala aynı yenilikte sayılır :) Geçen sene ram ve ssd takviyesi yaptım. 1050 ekran kartı var, zaten oyun için kullanmıyorum. Kronik sorunu olarak sağ tarafta ısınma oluyor. İlk aldığımızda da burada yazışmıştık, herkes benzer şeyi söylemişti. Ama bir zararını görmedim ben. Muhtemelen CB001NT modeli de aynıdır.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    2017-2020 yılları arasında kullanmıştım malzeme kalitesi anlamında oldukça iyiydi alminyum karşımlı üst kasası sayesinde klavye bölümü çok esnemiyordu, klavye ve trackpad’di fiyatına oranla çok iyiydi ekran kalitesi çok güzeldi pili 5 saat götürüyordu. Tek negatif yanı ısıma problemiydi bence işlemci üst kasaya çok yakın ve fanlara çok uzak olduğundan dolayı sıcaklığu direkt olarak aliminyum alaşımlı üst kasaya taşıyordu işlemci 70 derece ise kasa 50-60 derece arasında değişiyordu.

    Termal tasarımı hariç çok iyi cihazdı bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.