Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslanemre58 arkadaşım. Ben de HDX16 - 1050 modelini almayı planlıyorum ama ısınma konusunda içim rahat değil. Acaba senin herhangi bir bilgin var mı? Ben daha çok multimedya ve oyun için kullanacağım, daha sonra pişman olmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

HDX16-1050

Marka : HP
    Ekran Boyutu : 16 - 16.4
    İşlemci Tipi : Intel Core2 Duo
    İşlemci Hızı : P8600 2.40GHz 3MB
    Ram : 4 GB DDR2 667 MHz
    Harddisk : 320 Gb Sata
    Ekran Kartı : nVidia 9600M GT 512 MB(Max 2302 MB Paylaşımlı) yani çift ekran kartlı değil
    Genişleme Yuvaları : 4 Usb 1394 HDMI
    Optik Sürücü : Blu-Ray ROM
    Webcam : Var
    Ses : Sound Blaster Pro
    Bluetooth : Var
    Firewire 1394 : Var
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium Tr-İng
    Pil : Li-on 6 Hücreli
    Ağırlık : 3.35 Kg
    Boyutlar : 378 x 335 x 33.2 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 26 Şubat 2009; 0:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibocanli

aslanemre58 arkadaşım. Ben de HDX16 - 1050 modelini almayı planlıyorum ama ısınma konusunda içim rahat değil. Acaba senin herhangi bir bilgin var mı? Ben daha çok multimedya ve oyun için kullanacağım, daha sonra pişman olmak istemiyorum.

HDX serisini diğer hp modelleri ile bir kefeye koymayın. ısı konusunda bir duyum mu aldınız?
  • Hocam ben değişimden isteyeceğim.Bilgisayar serviste ve 30 işgünü doldu.Herkese Dv5-1170ET veriyorlar.Bende o fiyata HDX16-1050 isteyeceğim.Çünkü pavilionlarda ısınma var HDX'lerde yok
    Bir de master88 hocam benim demek istediğimi anlamadın.Bu ekran kartlarını bellek türleri var.gddr2,gddr3 diye gddr2 olan ile gddr3 arasında 3dmark'da 1000 puan fark var
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/321957-321957-3806904-3806906-3806906-3769205.html
    kendi sitesinde de belirtmemiş arayıp sorabilirsin veya mail at gün içersinde cevaplıyorlar. garantiden başka bir seri cihaz vermeleri biraz zor ihtimal gibi geliyor bana.

birde bu ısı konusunda ati ekran kartı kullanılan sistemler nvıdıa göre daha fazla ısınmaktadırlar.
    diğer kullandığım dell 6000 tamamen parçaladım temizliğini yaptım 10 derece ısıda fark etti çoğu kişi bu duruma önemsemiyor ama fanlar tozları çabuk topluyorlar dışdan gözükmeyen hava kanalları tıkanıyor ısı arttığı için performans çok düşüyor kasmalar başlıyor. şuan bu modeli açabilirmiyim hiç denemedim garantisi bittene kadar açmayı düşünmüyorum. ama yılda 1 kez toz temizliği şart.

• quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

aslanemre58 arkadaşım. Ben de HDX16 - 1050 modelini almayı planlıyorum ama ısınma konusunda içim rahat değil. Acaba senin herhangi bir bilgin var mı? Ben daha çok multimedya ve oyun için kullanacağım, daha sonra pişman olmak istemiyorum.

HDX serisini diğer hp modelleri ile bir kefeye koymayın. ısı konusunda bir duyum mu aldınız?

Aslında HDX modelleriyle ilgili herhangi bir duyum alamadığım için sordum bu soruyu. Bir arkadaşım yakın zamanda dv7-1040 modelini aldı ve oyun oynarken çıkan ısı oldukça rahatsız edici. İnsan ister istemez sorguluyor. Sonuçta bu modeli tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocanli -- 26 Şubat 2009; 16:04:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Aslında HDX modelleriyle ilgili herhangi bir duyum alamadığım için sordum bu soruyu. Bir arkadaşım yakın zamanda dv7-1040 modelini aldı ve oyun oynarken çıkan ısı oldukça rahatsız edici. İnsan ister istemez sorguluyor. Sonuçta bu modeli tavsiye eder misiniz?

bahsettiğiniz model hakkında ısı konusunda bilgim yok o konuda birşey diyemem ama şuan kullanıyor olduğum HDX9200 modelde böyle bir sorun söz konusu değil. şimdiye kadar gördüğüm en serin ve en sessiz notebook diyebilirim. pes09 full grafik sabahtan akşama kadar oynadığımız günler oluyor oyundan çıktığımda 50 52 civarı oluyor toshiba casper dell kuzenlerde bu markaların yüksek sistemleri var onlarda ise ısı oyundan çıkıldığı anda 70 civarı oluyor. hatta toshiba bazen ısıdan reset bile atıyor.

• Harika bi makina ama çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Harika bi makina ama çok pahalı

ben aldığımda 3900tl 12 taksitle aldım şimdi ise 5000 üzerinde dolar yüzünden çok arttı.
  • bence laptop dediğin taşınabilir olmalı ama bunun taşınabilir bir tarafı yok bunu koyduğun yerden oynatmayacaksın buna verilecek paraya küçük ekanlı laptop alırım üstünede su soğutmalı masaüstü döşerim daha kullanışlı olur
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz bu bir gerçek.Senin düşüncen bu...
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz bu bir gerçek.Senin düşüncen bu...

bu tartışılacak bir konu değil benim kullanım amacım o yönde olmadığı için bunu tercih ettim. tercih meselesi.
  • Gerçekten harika bir makine.20.1'' ekranın olduğunu görür görmez heyecanlandımBu laptop değil bence.Biraz masaüstü-laptop karışımı bir makine.Fİyatı biraz uygun olsa şu an elimdeki masaüstünü satıp bunu alırım.Şu an hpnin 22'' monitörünü kullanıyorum.Küçük monitör sevmiyorum.Bundaki monitörde eminim çok kalitelidir.Özelliklerde harika.Eğer sürekli bir yerlere taşımayacaksanız masaüstü ve laptop almaya gerek yok.Sadece bunu almak yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Gerçekten harika bir makine.20.1'' ekranın olduğunu görür görmez heyecanlandımBu laptop değil bence.Biraz masaüstü-laptop karışımı bir makine.Fİyatı biraz uygun olsa şu an elimdeki masaüstünü satıp bunu alırım.Şu an hpnin 22'' monitörünü kullanıyorum.Küçük monitör sevmiyorum.Bundaki monitörde eminim çok kalitelidir.Özelliklerde harika.Eğer sürekli bir yerlere taşımayacaksanız masaüstü ve laptop almaya gerek yok.Sadece bunu almak yeterli

aynen netlik ve renk açısından çok kaliteli pc wizard ile baktığımda lcd LGPhilips kullanıldığı yazıyor herkes bu markanın kalitesini biliyordur. şuan fiyat oldukça fazla her geçen günde artıyor malesef.

• süpeeerrr
  • quote:

Teşekkürler bilgi için...
    Bir sorum olacak bu bölümde HDX16 serisinden bir pc kullanan var mı???

Ben CASPER kullanıyorum fakat geçende Media Markt mağazasında HP HDX X16 modelini gördüm. Normalde HP'nin fiyat/performans konusunda iyi olmadığını düşünürüm. Fakat bu modelin kasa malzemesi ve özellikle ekran kalitesi mükemmel. 1920 x 1080p çözünürlüğün ne olduğunu ekrana yaklaştıkça anlıyorsunuz. Ben tahminen 7-8 cm felan uzaklıktan bakmama rağmen piksel felan belli olmuyor :)

Fiyatı 3300 lira civarında. Kasa ve ekranı saymazsak aynı özellikte 2200 lira civarlarında diğer markalar var. Parası olan bunu iyi düşünsün. Ama ekran kalitesini görünce paranız da varsa kendinize hakim olamayabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: MaFiAMaX

quote:

Teşekkürler bilgi için...
    Bir sorum olacak bu bölümde HDX16 serisinden bir pc kullanan var mı???

Ben CASPER kullanıyorum fakat geçende Media Markt mağazasında HP HDX X16 modelini gördüm. Normalde HP'nin fiyat/performans konusunda iyi olmadığını düşünürüm. Fakat bu modelin kasa malzemesi ve özellikle ekran kalitesi mükemmel. 1920 x 1080p çözünürlüğün ne olduğunu ekrana yaklaştıkça anlıyorsunuz. Ben tahminen 7-8 cm felan uzaklıktan bakmama rağmen piksel felan belli olmuyor :)

Fiyatı 3300 lira civarında. Kasa ve ekranı saymazsak aynı özellikte 2200 lira civarlarında diğer markalar var. Parası olan bunu iyi düşünsün. Ama ekran kalitesini görünce paranız da varsa kendinize hakim olamayabilirsiniz

piyasada her bütçeye göre cihazlar var. hdx serisi parasını sonuna kadar hak ediyor.

• fiyata 3300TL demişsiniz ama 2400 civarına satılıyor HP Türkiye garantili. bende yeni makina almak üzereyim 1 haftaya kadar. baya bi araştırdım. arada baya bi fiyat farkı var bende anlamadım bu fark neyden kaynaklanıo.

buyrun forumdan bir link
    http://forum.donanimhaber.com/m_30586567/mpage_1/key_hdx16//tm.htm#30586567
  • quote:

Orjinalden alıntı: praynomore

fiyata 3300TL demişsiniz ama 2400 civarına satılıyor HP Türkiye garantili. bende yeni makina almak üzereyim 1 haftaya kadar. baya bi araştırdım. arada baya bi fiyat farkı var bende anlamadım bu fark neyden kaynaklanıo.

buyrun forumdan bir link
    http://forum.donanimhaber.com/m_30586567/mpage_1/key_hdx16//tm.htm#30586567

nerede 2400tl satılıyor göremedim. linkini vermiş olduğunuz konuda bir düşük modeli 3750tl satılmakta. 320gb hdd ve 3gb ramli model 3750tl. benim kullandığım 500gb hdd. 4gb ram modelidir. ağustos ayında 3900tl aldım taksitlerini halen ödüyorum.

siz herhalde HP HDX18-1080ET modeline bakarak 2000tl civarlarında satılıyor dediniz. bu bilgisayarlar arasında dağlar kadar fark var özellikleri birbirlerine yakın olmasına aldanmayın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.