Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asi_

Sizdeki modeli BluRay 'li olan mı yoksa DVD-RW olan mı ?

DV9790
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72204#

HDX9450
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72701

bendeki hdx 9250ET 4gb ram 500gb hdd DVD-RW

• @asi__

Ben ürünü 2 ay önce internet üzerinden 3.604 YTL ye 12 ay sipariş ile aldım.
    www.netsiparis.com dan almış oldugum bu üründen çok memnunum.

@orhansen

sizinde dediğiniz gibi xp kurulursa daha az sürede render alınacağına inanıyorum. maxte yaptıgım bi gece klubunun renderini 2 günde alıyorum bu süre xp de 30 ila 36 saat arasında olucaktır diye tahmin ediyorum.
    tabii xp driverlarını bulamıyacağım için hiç böyle bişey denemedim. deneyen arkadaşlar var ise yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

İyi çalışmalar.
  • @Said bey teşekkür ederim hemen inceliyorum verdiğiniz adresi.

Bu arada taşıma çantası işini nasıl hallettiniz dostlarım ?
  • selamlar herkese..bende hdx kullanıcısıyım yaklaşık 2 aydır..kullandığım en harika bilgisayar...alabilecek herkese tavsiye ederim..
    bende aynı soruyu sormak istiyorum taşıma çantasını nası yaptınız..bide anten diosunuz wirelessı güçlendiren..bu hangi anten??
  • @asi, @sayokan27

Taşıma çantasını eğer istanbulda yaşıyorsanız, gedik paşaya gidip oradan alabilirsiniz. Ben baya bi dolaştım gedik paşadaki çantacılarda fakat en sonunda bi çanta buldum laptop a uyumlu bi sırt çantası buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayokan27

selamlar herkese..bende hdx kullanıcısıyım yaklaşık 2 aydır..kullandığım en harika bilgisayar...alabilecek herkese tavsiye ederim..
    bende aynı soruyu sormak istiyorum taşıma çantasını nası yaptınız..bide anten diosunuz wirelessı güçlendiren..bu hangi anten??

wi-fi güçlendirici benim paket içeriğinden çıktı aşağıdaki linkler resimleridir.

http://img162.yehhe.com/image.php?id=995431082008359.jpg
    http://img162.yehhe.com/image.php?id=756631082008360.jpg

isterseniz yaptırabilirsiniz basit birşey ama zor şartlarda iyi işe yarıyor.
    çanta içini benim evde tam boyutlarına uygun notebook çantaları gibi açılan mini bavul vardı onu kullanıyorum şarj aleti ekipmanlar mouse oyun kolu vs. rahatça sığıyor. bavulun kenarları korumalı olduğu için güvenli güzel oldu. sizde bu gibi uygun fiyata bulabilirsiniz.

• master 88 çok teşekkür ederim bilgi için.bide bişey daha sorucam o resimdeki aparat sanki daha çok tv kartı için uzaktan kumanda alıcısına benzettim ben onu.artı o aparat wifi güçlendiriciyse onu nereye takıyoruz.ve son küçük bi sorum daha olcak yapımı basit demişsin nası yaptırcam:) kusura bakma bi ton soru sordum ama yardımın için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Said Tunçbilek

@asi, @sayokan27

Taşıma çantasını eğer istanbulda yaşıyorsanız, gedik paşaya gidip oradan alabilirsiniz. Ben baya bi dolaştım gedik paşadaki çantacılarda fakat en sonunda bi çanta buldum laptop a uyumlu bi sırt çantası buldum.

Said bey İstanbulda yaşamıyorum, laptopu aldıktan sonra çanta konusunda yardımınız olabilir mi acaba ?

Ömer Faruk ...
  • http://www.bostonpocketpc.com/default,date,2008-05-17.aspx

İnceleme yapılmış harika bir site ... Cihazın detayları için bakılabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayokan27

master 88 çok teşekkür ederim bilgi için.bide bişey daha sorucam o resimdeki aparat sanki daha çok tv kartı için uzaktan kumanda alıcısına benzettim ben onu.artı o aparat wifi güçlendiriciyse onu nereye takıyoruz.ve son küçük bi sorum daha olcak yapımı basit demişsin nası yaptırcam:) kusura bakma bi ton soru sordum ama yardımın için şimdiden teşekkürler

sol arka kısımda zaten şebeke resimi var oraya takıyorsunuz. elektronikçilerde yaptırılır çok basit birşey. bu işlerden anlayan kendiside çok rahatlıkla yapabilir.
  • @asi,

maalesef bende Türkiye' de yaşamıyorum. Tatil için İstanbul' a gelmişdim o vesile ile aldım.
    internetten spor çantalar diye aratırsanız laptopa uygun güzel sırt çantaları bulabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
  • Sn Master88 ve Sn Sayokan,

Sanıyorum Sn Master88' in gözünden kaçtı, bu laptopta wlan anten girişi yok
    http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01213999.pdf
    sayfa 17

Sn Master88' in bahsettiği ve resimlerini gönderdiği ek donanım için hp şunu yazmış;
    IR yayıcı kablosu Bilgisayarı kablo veya uydu alıcı kutusuna bağlar. Bağlandığında
    uzaktan kumandayı kullanarak alıcı kutusundaki kanalları
    değiştirebilirsiniz.
    sayfa 23

bu laptopta kablosuz antenleri zaten yeteri kadar sayıda var ve ekranın üst kısmındalar
    sayfa 22

Sn Sayokan, lütfen sağda solda kablosuz güçlendirici anteni falan yaptırmaya kalkmayın derim, neticede bağlayacağınız port ana karta bağlı bir çıkış portu
    yine de son karar sizin

saygılarımla,

şunu da ekleyeyim, sanırım benim kadar gezen yoktur, hiçbir yerde bağlantı sorunu yaşamadım, ek anten girişi olsa bile kullanır mıydım, hiç sanmıyorum

yeniden saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 11 Eylül 2008; 3:40:39 >

• orhansen bende öyle tahmin ediodum..o bağlantının tv kartıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm..çünki arkada kalan tüm girişler ses ve tv kartına ait..bide kullanan herkese sormak istiyorum bu bilgisayara ait hiç böyle enteresan özellikler keşvettinizmi..ayrıca performansını artırmak için neler yapabilirim..

• bizim notebook için sanki hdx'in bir parçası gibi uyumlu mouse LOGITECH VX NANO kablosuz tavsiye ederim.
  • HP ye tövbe ettim ama bu aleti gördükçe alasım geliyor tam benlik
  • bazı şanssızlıklar her marka için geçerli bir durum (bazı istisna modeller hariç) bunun için ön yargı yapmamak lazım. cihaz oldukça başarılı bir sistem 5 ay olacak neredeyse canımı sıkan bir durum ile karşılaşmadım. cihazı ilk aldığımda oldukça fazla güncellemeler ile uğraştım son 2 aydır herşey yolunda. fan sesi halen bu güne kadar gördüğüm en sessiz sistem. şuan bu mesajı bu notebookdan yazıyorum 11 saattir hiç kapanmadan çalışmakda ve genel ısı 39 derece. işlemci ısısı ise 27 derece. bulunduğum mekan 24 derece. çoğu masa üstü büyük fanlar ile sağlanamayan ısıyı bu sistemde sağlamışlar hp'nin bu modeli için bir kez daha kutluyorum. kapağı kapalı iken 1.5 metre kadar mesafeden sert bir zemine düşme olayı geçirdim en ufak bir yerinde iz çizik vs. olmadı. 7.5 kilo bir cihazın düşüp bir çizik bile almaması kalitesini kanıtlamış oldu bana göre.

geçtiğimiz günlerde sevindirici bir özellik daha keşfettim bir arkadaş sayesinde. omnipass adında türkçe bir program bunun sayesinde istediğiniz her türlü dosya belge msn internet parmak izinizle kitleyebiliyorsunuz. parmak iziniz olmadıkça açılmıyor. sisteminizi sizden başka kişilerde kullanıyorsa oldukça güzel bir program.

• taşınabilir bir bilgisayara adına hiç den başka birşey değil bunun yerine kasaya lcd monitör entegre edip taşımak daha mantıklı ve performanslı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalbyk559

taşınabilir bir bilgisayara adına hiç den başka birşey değil bunun yerine kasaya lcd monitör entegre edip taşımak daha mantıklı ve performanslı

herkesin kullanma amacı farklıdır buraya gelip kasaya lcd monte etmek mantıklı diyorsunuz. bana göre taşınabilirlik her özellik bir arada olacak kablo karmaşacası olmadan evin tüm odalarında ve bahçede kullanmak. benim almamdaki amaç buydu ve isteğimi sonuna kadar karşılıyor. bu yaz tatil için 1 ay boyunca dolaştım ankara, kaz dağları altınoluk, izmir, istanbul, ordu ünye, dolaştım ve gittiğim her yere yanımda götürdüm araba ile seyahat ettikten sonra notebook 3 kilo olmuş 7 kilo olmuş ne fark eder sırtınızda taşımıyorsunuzya. her yerde sinema tv ve oyun keyfi yanınızda oluyor 4+1 ses kaliteside cabası. bana göre öğrenci kesimine 15.4" ekranlı sistemde büyük o tür kullanıcılar için 10 13" arası bir sistem almaları mantıklı. bana göre 22" olsa onuda hiç düşünmeden alırdım çünki ben öğrenci tipi kullanım için almadım bu modeli alan diğer kişilerde benim gibi kullanıcı tipi olanlar alıyor. boyut hakkında bu son yorum olması dileği ile iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 15 Ekim 2008; 20:16:37 >

• Laptopun yaninda canta veriyorlar mi?20" icin farkli markalardan canta yok neredeyse...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.