Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Bu diz üstü değil masa üstü. Nereye götürceksinki bunu? Masa üstü alıp daha yüksek performans almak daha mantıklı. Bununda wireless'ı kaybolur kesin tiy seside vardır

Dediklerinin aynısını ben farklı konuda söyledim ama iyiraz ettiler, taşınabilirmiş nihayetinde. (7-8 kilo ne kadar taşınabilir ki!) Zaten alete uygun notebook çantası yok. Artık elarabasıyla taşırız :D

Aynı paraya masaüstü sistem toplamak daha mantıklı diyorum hala..

NOT: Elbette ki benim şahsi fikrim. Dileyen sırtında, dileyen başının üstünde taşısın.

öyle bi göz atıyordum gördüm yorum yapmadan geçemedim mükemmel ya

• quote:

Orjinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Bu diz üstü değil masa üstü. Nereye götürceksinki bunu? Masa üstü alıp daha yüksek performans almak daha mantıklı. Bununda wireless'ı kaybolur kesin tiy seside vardır

Dediklerinin aynısını ben farklı konuda söyledim ama iyiraz ettiler, taşınabilirmiş nihayetinde. (7-8 kilo ne kadar taşınabilir ki!) Zaten alete uygun notebook çantası yok. Artık elarabasıyla taşırız :D

Aynı paraya masaüstü sistem toplamak daha mantıklı diyorum hala..

NOT: Elbette ki benim şahsi fikrim. Dileyen sırtında, dileyen başının üstünde taşısın.

öyle bi göz atıyordum gördüm yorum yapmadan geçemedim mükemmel ya

gülü seven dikenine katlanır büyük ekran isteyip küçük ve hafif olmasını beklemek zaten saçma olur.

• İşte karşımızda bir taşınabilir masaüstü daha
  • ben 2400 liraya alabiliyorum şuanda , türkiye garantili , faturalı , kutusu açılmamış , özellikleri şunlar ;

-Diğer hdxlerde olmayan 1920*1080 full hd ekran
    -2.5 Ghz t9300 işlemci
    -2*160 Gb hard disk
    -2+1 Gb Ddr2 Ram

bence süper fiyat sizce nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

ben 2400 liraya alabiliyorum şuanda , türkiye garantili , faturalı , kutusu açılmamış , özellikleri şunlar ;

-2.5 Ghz t9300 işlemci
    -2*160 Gb hard disk
    -2+1 Gb Ddr2 Ram

o fiyata şuan bir çok sitede var 1680 x 1050 ile 1920*1080 bariz farkı olmaz ama şarj konusunda fark eder.
    320gb yeterli bir hafıza gözükebilir ama kullanıma geçince şahsen 500gb bile bana zor yetiyor. malum ekran büyük sinema izlemesi ve oyun oynaması zevkli eee birde tv kartından kayıtta yapıyor. tabi benim gibi detaylı kullanan biri değilseniz fazlasıyla yetecektir. şimdiden hayırlı olsun.

• bu makine 5+1 desteklemiyo ya Z5500 bağlayacaksın bide buna üüüfs :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: GitarxtanbuL

bu makine 5+1 desteklemiyo ya Z5500 bağlayacaksın bide buna üüüfs :s

7+1e kadar desteği var
     HP PAVILION HDX (canavar)
  • 22 inç yapsalarmış iyi olurmuş. çok baba bi makina kullananlara iyi günlerde kullanmalarını temenni ederim.

fiyatı normal ama bence bi araba parası verilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

22 inç yapsalarmış iyi olurmuş. çok baba bi makina kullananlara iyi günlerde kullanmalarını temenni ederim.

fiyatı normal ama bence bi araba parası verilmez.

anlaşılan teknolojiden pek anlayan biri değilsiniz. sırf ekran kartına 4500tl verip alanlar var. buyurun buda linki (sırf ekran kartı) full sistemin fiyatını siz düşünün artık.
    http://www.hepsiburada.com/pny-nvidia-quadro-cx-1.5gb-gddr3-pci-e-x16-profesyonel-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52805

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 9 Mayıs 2009; 18:36:41 >

• teknolojiden anlamamakla ne alakası var. 3 milyarada mouse var ama alınmaz yani. tabiki benim bu şahsi fikrim. ben o kadar para vermeyi uygun görmüyorum yoksa alanada güle güle kullanmasını dilerim. sizin cihazınızı gerçekten bende almak isterdim. bahsettiğiniz ekran kartını almak isterdim ama benim mantığım sınırlarını aşıyor.

ısınma problemi var mı onda. genelde hpler de çok ısınma problemi oluyor. benim hp im öyle mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

ben 2400 liraya alabiliyorum şuanda , türkiye garantili , faturalı , kutusu açılmamış , özellikleri şunlar ;

-2.5 Ghz t9300 işlemci
    -2*160 Gb hard disk
    -2+1 Gb Ddr2 Ram

o fiyata şuan bir çok sitede var 1680 x 1050 ile 1920*1080 bariz farkı olmaz ama şarj konusunda fark eder.
    320gb yeterli bir hafıza gözükebilir ama kullanıma geçince şahsen 500gb bile bana zor yetiyor. malum ekran büyük sinema izlemesi ve oyun oynaması zevkli eee birde tv kartından kayıtta yapıyor. tabi benim gibi detaylı kullanan biri değilseniz fazlasıyla yetecektir. şimdiden hayırlı olsun.

bariz fark olmaz mı bu yorumunuza şok oldum , full hd filmleri izleyebilirsiniz en önemlisi , blu-ray olan bir cihazda full hd ekran olmazsa pek bir anlamı yok bence
    bu kadar büyük bir ekrana 1680*1050 yetmez diye tahmin ediyorum , ekran büyüdükçe çözünürlüğün artması gerekli yoksa kalite düşer , benim şuanda kullandığım 15.4 inç laptopum bile 1680*1050 piksel
    bana zaten 320 gb değil 500 gb'da yetmez , iki tane 320 gb 7200 rpm 16 mb önbellekli seagate disk alıp 640 gb yapacağım , 500 gb alsamda aynen bunu yapacağım
    çok detaylı kullanan biriyim , teknolojiye çok meraklıyımdır şuanda kullandığım laptop bundan üstün ancak full hd ve büyük ekran için değişim düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

teknolojiden anlamamakla ne alakası var. 3 milyarada mouse var ama alınmaz yani. tabiki benim bu şahsi fikrim. ben o kadar para vermeyi uygun görmüyorum yoksa alanada güle güle kullanmasını dilerim. sizin cihazınızı gerçekten bende almak isterdim. bahsettiğiniz ekran kartını almak isterdim ama benim mantığım sınırlarını aşıyor.

ısınma problemi var mı onda. genelde hpler de çok ısınma problemi oluyor. benim hp im öyle mesela

3 milyarada olur 300 milyarada ama özelliğinden değil kullanılan malzemeden olabilir. ama bu tür cihazlar öyle değil örnek verdiğim ekran kartı bir örnek o ekran kartı kullanılan malzemeden dolayı pahalı değil özelliğinden dolayı pahalı. bana göre teknolojiye verilen para boşuna değildir hiçbir zaman keşke beklesem fiyatı düşünce alırdım demem kullandığımı kar sayarım.

ısı konusu sabah 11de açıp hiç kapamadığım pc şuanki ısı durumu oda ısısı 25.3

HP PAVILION HDX (canavar)

• alsam mı almasam mı tereddütteyim , bunu almak için güzelim laptopumu 300 lira ucuza satmak zorunda kalacağım
    yani laptopumun ikinci el değeri 2750 ancak ben bunu hemen almak için laptopumun fiyatını 2500'e çekmek zorunda kalacağım
  • 1680x1050 ekranda 1920x1080 türü film izlenmez anlamına gelmiyor bir çok bu tür filmlerde var bende ama hiç farkı olmaz demedim zaten.
    ekran kalitesine gelecek olursak çoğu pcde 1650x1050 ekran gördüm ama sanki daha düşük pikselmiş gibi kalite veriyorlardı. çevremde de bu pikselde çok ekran gördüm hem masa üstü olsun hemde notebook hdxde olan kaliteyi çoğunda bulamadım.

ben + harici hdd aldım 3.5" boyutunda 1tb oyun ve film arşivimi ona koyuyorum.
    quote:

quote:

quote:

-2.5 Ghz t9300 işlemci
    -2*160 Gb hard disk
    -2+1 Gb Ddr2 Ram

bariz fark olmaz mı bu yorumunuza şok oldum , full hd filmleri izleyebilirsiniz en önemlisi , blu-ray olan bir cihazda full hd ekran olmazsa pek bir anlamı yok bence
    bu kadar büyük bir ekrana 1680*1050 yetmez diye tahmin ediyorum , ekran büyüdükçe çözünürlüğün artması gerekli yoksa kalite düşer , benim şuanda kullandığım 15.4 inç laptopum bile 1680*1050 piksel
    bana zaten 320 gb değil 500 gb'da yetmez , iki tane 320 gb 7200 rpm 16 mb önbellekli seagate disk alıp 640 gb yapacağım , 500 gb alsamda aynen bunu yapacağım
    çok detaylı kullanan biriyim , teknolojiye çok meraklıyımdır şuanda kullandığım laptop bundan üstün ancak full hd ve büyük ekran için değişim düşünüyorum

• quote:

alsam mı almasam mı tereddütteyim , bunu almak için güzelim laptopumu 300 lira ucuza satmak zorunda kalacağım
    yani laptopumun ikinci el değeri 2750 ancak ben bunu hemen almak için laptopumun fiyatını 2500'e çekmek zorunda kalacağım

kullanım amacınız nedir? ne tip kullanıcısınız
  • ısı konusundaki görüşümüde yazıyım şimdiye kadar kullandığım en serin ve sessiz cihaz diyebilirim. alan geniş olduğu için içersinde kartlar tıkış tıkış olmadığı için ısı konusunda diğer modellere göre daha serin.
  • sırasıyla ;
    -internet
    -oyun
    -film
    -müzik
    -vs. vs.

yukarıdaki gibi bir kullanıcıyım , artık monster sıktı beni , süper cihaz ancak aylardır aynı şeyi kullanmaktan sıkıntı geldi , teknoloji hastalığım var malesef
  • cihazda turbo memory slotu boş mu acaba , yoksa acaba oraya tv kartı mı takılmış , monster laptopumu içindeki turbo memoryi sökerek satmayı düşünüyorum da
  • quote:

sırasıyla ;
    -internet
    -oyun
    -film
    -müzik
    -vs. vs.

yukarıdaki gibi bir kullanıcıyım , artık monster sıktı beni , süper cihaz ancak aylardır aynı şeyi kullanmaktan sıkıntı geldi , teknoloji hastalığım var malesef

o hastalık bende de varda bu kadar sık değil ancak.

size şu açıdan sordum öğrenci tipi bir kullanıcıysanız sık sık taşınacak bir cihaz değil onu söylemek için sordum.
  • quote:

quote:

sırasıyla ;
    -internet
    -oyun
    -film
    -müzik
    -vs. vs.

o hastalık bende de varda bu kadar sık değil ancak.

size şu açıdan sordum öğrenci tipi bir kullanıcıysanız sık sık taşınacak bir cihaz değil onu söylemek için sordum.

msn ekledim kardeş böyle , görüşmekle olmuyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.