Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tearsofshadows

Laptopun yaninda canta veriyorlar mi?20" icin farkli markalardan canta yok neredeyse...

türkiye satışlarında çanta verilmiyor. ama büyük alış veriş merkezlerinde tam bilgisayara uygun küçük valizlere bakabilirsiniz şahsen daha koruyucu oluyor. ben kendim bu şekilde çare buldum taşımam gerektiği zaman öyle taşıyorum.
  • yeni alan kişiler var mı? fiyatlar bu sıralar çok uçtu 5000tl üstüne çıktı
  • Bu canavarsa, bir de hp pavillion dv7-1285 dx'i inceleyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KACA52

Bu canavarsa, bir de hp pavillion dv7-1285 dx'i inceleyin derim.

hp pavillion dv7-1285 dx modeli hdx serisi ile karşılaştırılamaz bile. ayrıca ram olarak artısı var geri kalan her özelliği düşük. ayrıca canavar lakabı kişisel bir kararım değil
     HP PAVILION HDX (canavar)
    hdx sınırlı sayıda üretilen özel serilerden kullanılan malzeme ve kağıt üzerinde yazmayan oldukça fazla artısı bulunmaktadır bir yerde deneme fırsatınız olursa ne demek istediğimi anlarsınız.

• Ben sizi gerçek bir canavarla tanistirayin.HP PAVILLION DV7- 1285 DX. Mutlaka bir inceleyin.
  • öküz gibi la bugerçekten çok ağırdır bu laptop belinize zarar
  • quote:

Ben sizi gerçek bir canavarla tanistirayin.HP PAVILLION DV7- 1285 DX. Mutlaka bir inceleyin.

bu modele dragon canavar ejderha denmesi alışa gelmişin dışında ekran duruşundandır

boyutları bir insanı arkasında gizleyecek kadar heybetli evinizde 55 ekran tv var ise o kadar büyüklükte

bu 20" hdx serisinde kullanılan malzeme oldukça üst sınıf çizilmeye dayanıklı piyano black.
    cihaz 7.5 kilo şarj aleti ile 8.5 kiloyu buluyor. bu model sık taşımak için değildir ev kullanıcısı ve seyehat ettiğinde yanında her türlü imkan olsun isteyenlerin tercihidir. şahsen ben ev kullanımı için aldım evin her odasında ve bahçemde tv sinema oyun keyfini yaşıyorum.
    cihazda çoğu masa üstünü kıskandıracak bir soğutma sistemi var 25 derecelik oda ısısında kullanılan cihazın 10 saat sonra ulaştığı ısı noktası 38 ile 42 derece arasıdır. bu 10 saat zaman diliminde bir kaç saat oynanan oyunlar gta4 ve pes09 şimdiye kadar gördüğüm notebookların en serini ve en sessizi oyun oynamadığınız çoğu zaman fanlar duruyor. performans alabilmeniz için cihazın olabildiği kadar serin olması önemlidir.

• Fiyatı ne kadar bunun ?
  • quote:

Ben sizi gerçek bir canavarla tanistirayin.HP PAVILLION DV7- 1285 DX. Mutlaka bir inceleyin.

Hocam HDX serisi Pavilion serisinden 1 üst sınıfta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harman Kardon

Fiyatı ne kadar bunun ?

ben haziran ayında 3900tl aldım. bir kaç hafta önce 5000tl civarlarındaydı şuan stoklarda yok. düşük hdd li 2.4 işlemcili daha düşük özellikli modeller şuan 5200tl satılmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Hocam HDX serisi Pavilion serisinden 1 üst sınıfta...

yeni hdx modelleri çıktı türkiye pazarına ne zaman girecek merak ediyorum tamamen metal kasa 17 ve 18" ekran seçenekleri sunuyor kaliteyi sevenler beklemeden alacaktır.
  • Yeni hdxler Türkiye pazarına girdi hocam.Titanyum kasa 16" ve 18.4" olan modeller hepsiburada.com da var.Full hd ekran konulmuş her ikisine de
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=98&sp=max_ekran_cozunurlugu=1920x1080
    master88 sana bir sorum olacak dvb-t sisteminden tv izleyebiliyor musun???
  • quote:

Yeni hdxler Türkiye pazarına girdi hocam.Titanyum kasa 16" ve 18.4" olan modeller hepsiburada.com da var.Full hd ekran konulmuş her ikisine de
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=98&sp=max_ekran_cozunurlugu=1920x1080
    master88 sana bir sorum olacak dvb-t sisteminden tv izleyebiliyor musun???

piyasaya yeni girdi sanırım gözümden kaçmış.

bulunduğum yerde dijital yayın bulamıyorum ama karasal yayın istediğiniz bir antenle izleyebiliyorsunuz. kendi anteni gayet iyi. genelde uyduya bağlayıp kullanıyorum kayıt etmek istediğim yayın olunca güzel oluyor.

• Teşekkürler bilgi için...
    Bir sorum olacak bu bölümde HDX16 serisinden bir pc kullanan var mı???
  • quote:

Teşekkürler bilgi için...
    Bir sorum olacak bu bölümde HDX16 serisinden bir pc kullanan var mı???

HDX serisi türkiye pazarında fazla satılmadığından forumlarda da kullanan bulmak zor oluyor. bu seriyi iş adamları ve vip kişiler alıyor onlarda forumlara takılmıyorlar sorunlarını özel bilgisayarcılarında hallediyorlar. doların bu yükseldiği zamanda fiyatlar iyice uçtu 9 ay önce aldığım bu model 1200tl kadar değer kazandı.
  • Hocam ben araştırdım forumda 1-2 arkadaşımızda var.seraptan ve acardev nickli arkadaşlarda var.acardev satıyor yalnız...
  • ÇOK GÜZEL AMA ÇOKDA BÜYÜK AMA "HP"
  • quote:

Hocam ben araştırdım forumda 1-2 arkadaşımızda var.seraptan ve acardev nickli arkadaşlarda var.acardev satıyor yalnız...

benimde tanıdığım nadi arkadaşımız vardı o da sattı tv kartı ile sorunları olmuştu sanırım o yüzden değişti.
    size şöyle diyebilirim tam anlamıyla bilgisayar kullanmak istiyorsanız şüphe etmeden alın. bende almadan önce kullanan kişileri bulamadım yabancı sitelerin yorumuna göre gözümü kararttım aldım pişman olmadım neyseki.

@basbayraka

20" olup küçük olmasını beklemek zaten olamaz sinema oyun mimari çizim yapanlar için taşınabilir büyük ekran bir notebook olması büyük avantaj sağlıyor.
  • Tek sorunum ekran kartı.İnternette araştırıyorum.Bir yerde 9600m gt gddr3 yazıyor bir yerde 9600m gt gddr2.Acaba hangi bellek türünü kullanıyor???
  • quote:

Tek sorunum ekran kartı.İnternette araştırıyorum.Bir yerde 9600m gt gddr3 yazıyor bir yerde 9600m gt gddr2.Acaba hangi bellek türünü kullanıyor???

hangi modelden bahsediyorsunuz link verirseniz araştırıyım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.