Şimdi Ara

HP PAVILION HDX (canavar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
31.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun performansı son sistem oyunları yükledikten sonra dahada etkiledi

crysis pes 2008 flatout2 far cry hepsi tam kalite ayarlı oynuyorum en ufan performans kaybı söz konusu değil.

HDX ile oyun oynamak + bir ayrıcalık.
  • satmayi dusunen olursa alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KukL@

satmayi dusunen olursa alabilirim

pek sanmıyorum
  • Sn Master88,

Cevabınız için teşekkür ederim
    Resimler için de

Ve ayrıca sizin wifi anteninizin bir fonksiyonu daha var
    Biliyorsunuz IR kablo bağlantısı olarak kullanabilirsiniz
    Yayını herhangi bir kutudan (mesela uydu alıcıdan ) alıyorsanız laptopun uzaktan kumandası ile kutunun kanallarını değiştirebilirsiniz

Sn Kukl@,

Bence de pek satmaya niyetli bulamassınız
    en azından ben ve Sn Master88 satmayız, değil mi efendim

Saygılarımla,
  • demek ki paket içerikleri farklılık gösterebiliyor.
    antene pek işim düşmüyor normalde de diğer notebooklara göre çekim gücü yüksek toshiba casper dell ile karşılaştırdım onların bağlantı zayıfken ben normal bağlantı ile wi fi bağlanıyorum.

satmayı gerektirecek hiçbir neden yok aksine gün geçtikçe dahada bağlanıyor insan.

bir fark daha gördüm önceden uzun süre oyun oynadığımda gözlerim kızarırdı artık öyle bir sorunum yok ekran gözümü hiç rahatsız etmiyor. almadan önce kafama takılmıştı daha büyük ekran gözlerimi daha çok yorar derken şimdi daha rahatım.

usb özelliği hiçbir yerde yazmazken 1 ay önce fark ettim bilgisayar açıkken usb bağladığınız şarjlı mause veya telefon şarj cihazı pc kapatsanız bile bağladığınız usb'den gücü kesmiyor. önceden kullandığım bilgisayarlarda durum böyle değildi pc kapatınca usb girişlerindeki güçler de kapanıyordu buda hoşuma giden bir özellik oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: orhansen

Sn Master88,

Cevabınız için teşekkür ederim
    Resimler için de

Ve ayrıca sizin wifi anteninizin bir fonksiyonu daha var
    Biliyorsunuz IR kablo bağlantısı olarak kullanabilirsiniz
    Yayını herhangi bir kutudan (mesela uydu alıcıdan ) alıyorsanız laptopun uzaktan kumandası ile kutunun kanallarını değiştirebilirsiniz

Sn Kukl@,

Bence de pek satmaya niyetli bulamassınız
    en azından ben ve Sn Master88 satmayız, değil mi efendim

Saygılarımla,

• Bu ürünü geçen hafta patronuma aldım, vista home premium office excel ile sorun çıkarttı exceli açıp herhangi bir işlem yapmaya çalıştığım an kapanıyor, sanırım update ile ilgili bir sorunu var ama henüz sorunu çözebilmiş değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu ürünü geçen hafta patronuma aldım, vista home premium office excel ile sorun çıkarttı exceli açıp herhangi bir işlem yapmaya çalıştığım an kapanıyor, sanırım update ile ilgili bir sorunu var ama henüz sorunu çözebilmiş değilim.

yüklediğiniz office'de sorun olabilir ben 2003 office kurdum herhangi bir sorun söz konusu değil.
  • master88

Bilgi için teşekkürler ancak sıfır ambalajın da office 2003 eng satın aldık kurduk vs. excel'de new diyerek yeni sayfa açmaya ve ekrandaki herhangi bir hücreyi copy yaparak başka bir hücreye paste dediğim anda excel'de sorun oluştu program kapatılacaktır diyor ve kapanıyor.

Aynı cihazı şirketimiz de kullanan bir başkası daha var onun da başına aynı sorun geldi ve çözebilmiş değiller.

Cihaza XP kurmak zorunda kaldım bu gün kurulum yaparak deneyeceğim bakalım sorun office mi vista mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

master88

Bilgi için teşekkürler ancak sıfır ambalajın da office 2003 eng satın aldık kurduk vs. excel'de new diyerek yeni sayfa açmaya ve ekrandaki herhangi bir hücreyi copy yaparak başka bir hücreye paste dediğim anda excel'de sorun oluştu program kapatılacaktır diyor ve kapanıyor.

Aynı cihazı şirketimiz de kullanan bir başkası daha var onun da başına aynı sorun geldi ve çözebilmiş değiller.

Cihaza XP kurmak zorunda kaldım bu gün kurulum yaparak deneyeceğim bakalım sorun office mi vista mı.

her türlü işlemleri denedim herhangi bir sorun söz konusu değil. ben office kurduktan sonra yeni güncelleştirmeler bulundu diye uyarı aldım ve office cd tekrar takmamı istedi küçük bir yükleme gerçekşelti daha cd isteme işlemi olmadı 2 aydır kullanıyorum. sizin böyle bir işlem gerçekleşti mi?

• güncelleştirme geçmişine baktım ilk office güncelleştirmesi Office service pack 3 bu güncelleştirme olurken cd istemişti
  • Sn BeyazBüyü,

Benzer bir sorun bende de vardı

Cevabı aslında 2 tane;

1- microsoft çözümü!!!
    Age Of Empire Service Pack 2a' yı yüklememi istedi
    İnanın gerçek, find solution da önerdiği bu

2- benim çözümüm
    sizde mutlaka yapmışsınızdır, vista service pack 1 ve ofiice 2003 service pack 3 ü yükleyin
    sonrası update leri manuel e çevirerek seçerek;
    ofiice 2003 ile ilgili program updateleri yükleyin
    ne akla hizmetse yüklemeye çalıştığı office pack 2007 ile ilgili updateleri yüklemeyin
    yüklenenler varsa kaldırın
    sorunsuz çalışır

saygılarımla,
  • Sn Beyazbüyü,

xp yükledi iseniz deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
    Mesela hızda ciddi bir fark olamlı diye düşünüyorum

saygılarımla,
  • quote:

Sn Beyazbüyü,

xp yükledi iseniz deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
    Mesela hızda ciddi bir fark olamlı diye düşünüyorum

saygılarımla,

xp kurunca elbette fark olacaktır ama bana göre değmez sistem kastıracak bir durumu yok. şuan msn açık 8 konuşma sayfası. mozilla 14 internet sayfası + 2 dosya download. media player mp3 açık. cpu kullanımı 1 ile 3 arasında değişiyor siteler arası geçişlerde 20 felan vuruyor o kadar. xp'de çoğu drıver sorun çıkaracağını düşünüyorum.
  • Sn Master88,

driver sorunu biliyorum
    Bende onun için sordum ya....
    belki Sn Beyazbüyü bu sorunu aşmıştır
    Bilgisayar mühendisi arkadaşım parmakizi okuyucu, hd audio, hdrom, tv kartı çalışmaz demekte. denemeye kalkmadı bile
    hız konusunda ise iddaalı, 2 katı olur der
    siz birsürü şeyi aynı anda yapıyorsunuz ama
    sizin yazdığınız işler sistemi sıkıştırmaz ki
    ama sadece 3dmax de fine 5.000x3000 vray renderlemeye kalkın, bir anda cpu kullanımı 100 oluveriyor
    benim derdim bu zaten
    bu dediğim iş şu an yaklaşık 5 saat sürüyor
    2,5 u bırakın 3.5 saate razıyım

saygılarımla,
  • quote:

Sn Master88,

driver sorunu biliyorum
    Bende onun için sordum ya....
    belki Sn Beyazbüyü bu sorunu aşmıştır
    Bilgisayar mühendisi arkadaşım parmakizi okuyucu, hd audio, hdrom, tv kartı çalışmaz demekte. denemeye kalkmadı bile
    hız konusunda ise iddaalı, 2 katı olur der
    siz birsürü şeyi aynı anda yapıyorsunuz ama
    sizin yazdığınız işler sistemi sıkıştırmaz ki
    ama sadece 3dmax de fine 5.000x3000 vray renderlemeye kalkın, bir anda cpu kullanımı 100 oluveriyor
    benim derdim bu zaten
    bu dediğim iş şu an yaklaşık 5 saat sürüyor
    2,5 u bırakın 3.5 saate razıyım

saygılarımla,

kullandığınız programda cpu kullanımı 100 oluyorsa xp veya vista bu işlemin süresinin kısalacağını düşünmüyorum. çünki bu süre tamamen cpu'dan kaynaklanıyor. size şöyle bir yakınımdan örnek veriyim kuzenime 1 yıl önce vista kurulu notebook aldık bazı oyunlarda ve programlarda uyumsuzluk yaşadığı için xp döndü ve pişmanlıkları başladı. ilk başta herşey yolunda gibi gözüksede pc açılım süresi 3 katına çıktı sistem biraz daha fazla ısı yapmaya başladı. netten uyan drıverleri buldu vistada çalışan her özellik çalıştı ama zamanla çakışan drıverler karşısına sorun olarak çıktı en sonunda bu uyumsuzluklar sonucunda ana kartı yaktı. bence fabrika çıkışı hangi sistemi kurup verdiyse onunla yola devam etmek lazım vista içinde başka sistemlere geçilebilir ama xp dönüş bu gibi tehlikelerde çıkarabiliyor.
    özellikle bu bilgisayar vista için üretilmiş sanki. yinede sorunlarınız varsa denemekte fayda var.

• Merhaba Dostlar... Şans eseri başlığı farkettim, bende bundan yaklaşık 2 ay önce bu cihazın varlığından haberdar oldum ve başka bir forumda başlığını açmıştım. Ben fiyatın düşmesini bekleyenler tarafındayım. Şu an uygun fiyatta bulunabilecek yerler neresidir ? İnternet üzerinde fiyatlar hala 3900 ytl civarında ...

Saygılarımla

Ömer Faruk
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_

Merhaba Dostlar... Şans eseri başlığı farkettim, bende bundan yaklaşık 2 ay önce bu cihazın varlığından haberdar oldum ve başka bir forumda başlığını açmıştım. Ben fiyatın düşmesini bekleyenler tarafındayım. Şu an uygun fiyatta bulunabilecek yerler neresidir ? İnternet üzerinde fiyatlar hala 3900 ytl civarında ...

Saygılarımla

Ömer Faruk

Merhabalar.

ben 2.5 ay önce 3900ytl 12 taksitle aldım. kendi tanış bilgisayarcım olduğu için kolaylık yaptı daha ödemeye bu ay başladım. cihaza zaten laf yok bence parasını sonuna kadar hak ediyor. şöyle düşünün bu kadar parayı sadece içindeki kartlar için vermiyorsunuz. kasası oldukça kaliteli çizilmez bir malzeme herşeyi ince düşünülmüş bir tasarım. şuan yine bir notebook alacak olsam yine bunu hiç düşünmeden alırdım.

satış sitesi sormuştunuz buyurunuz.

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=142786&ref=akakce&v=1.24.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 6 Eylül 2008; 22:19:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Merhaba Dostlar... Şans eseri başlığı farkettim, bende bundan yaklaşık 2 ay önce bu cihazın varlığından haberdar oldum ve başka bir forumda başlığını açmıştım. Ben fiyatın düşmesini bekleyenler tarafındayım. Şu an uygun fiyatta bulunabilecek yerler neresidir ? İnternet üzerinde fiyatlar hala 3900 ytl civarında ...

Saygılarımla

Ömer Faruk

Merhabalar.

ben 2.5 ay önce 3900ytl 12 taksitle aldım. kendi tanış bilgisayarcım olduğu için kolaylık yaptı daha ödemeye bu ay başladım. cihaza zaten laf yok bence parasını sonuna kadar hak ediyor. şöyle düşünün bu kadar parayı sadece içindeki kartlar için vermiyorsunuz. kasası oldukça kaliteli çizilmez bir malzeme herşeyi ince düşünülmüş bir tasarım. şuan yine bir notebook alacak olsam yine bunu hiç düşünmeden alırdım.

Öncelikle teşekkür ederim. Benim için multimedia özellikleri bir yana , güçlü işlemci, ekran kartı ve ram uyumu daha önemli duruyor. Programcı olduğum için geniş boyutta ve yüksek çözünürlükte ekranlara ihtiyaç duyabiliyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse 1280x800 ekranda kaliteli ve yüksek çözünürlüklü programlar geliştirmek işkenceye dönüşüyor. Bunun dışında da görselliği de seviyorum. Görüşüm şudur ki ; aldığımız ürün kendimizi yansıtır... Alınca bir kez almak mantığına da yakınım. Örneğin iphone kullanıyorum. Diğer tüm telefonlarımdan vazgeçtim bunun için.. Kısacası HDX'e sahip olmak için "kendime göre" çok fazla sebebim var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Saygılarımla

Ömer Faruk

Merhabalar.

Öncelikle teşekkür ederim. Benim için multimedia özellikleri bir yana , güçlü işlemci, ekran kartı ve ram uyumu daha önemli duruyor. Programcı olduğum için geniş boyutta ve yüksek çözünürlükte ekranlara ihtiyaç duyabiliyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse 1280x800 ekranda kaliteli ve yüksek çözünürlüklü programlar geliştirmek işkenceye dönüşüyor. Bunun dışında da görselliği de seviyorum. Görüşüm şudur ki ; aldığımız ürün kendimizi yansıtır... Alınca bir kez almak mantığına da yakınım. Örneğin iphone kullanıyorum. Diğer tüm telefonlarımdan vazgeçtim bunun için.. Kısacası HDX'e sahip olmak için "kendime göre" çok fazla sebebim var.

anladığım kadarıyla işiniz gereği pc başında uzun zaman geçiriyorsunuz almanız için 2 neden daha ekleyebilirsiniz oldukça sessiz fan ve gözü yormayan ekran. saatlerce crysis oynuyorum gözlerim eskisi gibi kızarmıyor artık. kendimce bulduğum neden pixel fazla olduğu için detayı görmek için gözünü zorlamana gerek yok birde ekran büyük olduğu için oldukça rahat oynanıyor. sizin içinde program kullanmak daha zevkli olacaktır herşeyi ile kalite.
    iphone cihaza bir ben alışamadım nedense elim gereğinden çok terlediği için o cihazı kullanmak bana pek iç açıcı gelmiyor. N95 8GB her isteğimi karşılıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.