Şimdi Ara

hp pavilion g6 klavye sökümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde görülen bilgisayarın klavyesini sökemiyorum acil yardımlarınızı beklıyorum

• kutokuari61 K kullanıcısına yanıt
    Çok kolay sökülür. Klavye üstünde kasaya bittigi yerde küçük delikler var. Oraya uygun tornavida sokarak tirnagi öne itekleyerek açabilirsiniz..

Kolay gelsin. Filme dikkat edin özellikle sökerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube a yazabilirsiniz orada vardır muhakkak
  • Bilgisayarın altındanda bak KBD gibi yazılar varsa onların vidasını sök bazen kasanın altındanda 4-5 vida olabiliyor - Bataryasının altınada bak büyük ihtimal oralarda :)
  • ARKADAŞLAR BILGILERINIZ ICIN SAGOLUN AMA DEDIKLERINIZIN HEMEN HEMEN HEPSINI YAOPTIM VIDADAN HARIC TIRNAK VABILGISAYARIN ARKA TARAFINDA BUYUK IHTIMAL AMA NERDE YOUTUBDAN ARASTIRDIM FAKAT BU MODEL BILGISAYARIN KLAVYE SOKUMUNU BULAMADIM
  • biraz da zorlamak gerekiyor
  • BENCE GEREGINDEN FAZLA ZORLADIM AM OLMUYR REIM VARMI BNBELKI YANLIS YERI ILE UGRASIYRMDUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mcan211 kullanıcısına yanıt
    Hp 15 modeli üst kasa yani klavyenin yanındaki yer ciktiktan sonra klavye çıkıyor.. Birde böyle deneyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qdry kullanıcısına yanıt
    TAM OLARAK BILGISAYARIN NERESINDE VE TIRNAKLARI NE YONE ITECEGIMI SOYLEYE BILIRMISINIZ
    ?
  • Bak klavyenin F tuşlarının üstündeki yeri çıkartman gerekebilir siyah plastik şerit klavyede böyle olabilir
    Diğer ihtimalde sadece tırnak olabilir ondada çizdiğim yerlere ince uçlu yatsı bir tornavida ile ok yönünde ittirirken başka bir şeylere klavyenin altını kaldırmaya çalışmalısın ama bunu dikkatli bir şekilde hafif hafif yap zarar vermeden kasaya.Dikkatlice baktığında görülebilir nerelerde olduğu bu resimler temsili senin bulman lazım tam olarak nerde olduğunu bulduğun tırnağın ordan sokup lcd ekran yönüne doğru bastırman lazım bastırırkende klavyeyi kavramaya çalış başka bir şeyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qdry -- 24 Kasım 2013; 16:11:34 >

• qdry kullanıcısına yanıt
    yardımların ıcın tsekkur ederım ama laptobun on tarafında tırnak yok dendım cok buyuk ıhtınalle arka tarafında var ama nerde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.