Bildirim
hp pavilion g6 klavye sökümü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok kolay sökülür. Klavye üstünde kasaya bittigi yerde küçük delikler var. Oraya uygun tornavida sokarak tirnagi öne itekleyerek açabilirsiniz..
Kolay gelsin. Filme dikkat edin özellikle sökerken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube a yazabilirsiniz orada vardır muhakkak -
Bilgisayarın altındanda bak KBD gibi yazılar varsa onların vidasını sök bazen kasanın altındanda 4-5 vida olabiliyor - Bataryasının altınada bak büyük ihtimal oralarda :) -
ARKADAŞLAR BILGILERINIZ ICIN SAGOLUN AMA DEDIKLERINIZIN HEMEN HEMEN HEPSINI YAOPTIM VIDADAN HARIC TIRNAK VABILGISAYARIN ARKA TARAFINDA BUYUK IHTIMAL AMA NERDE YOUTUBDAN ARASTIRDIM FAKAT BU MODEL BILGISAYARIN KLAVYE SOKUMUNU BULAMADIM -
biraz da zorlamak gerekiyor -
BENCE GEREGINDEN FAZLA ZORLADIM AM OLMUYR REIM VARMI BNBELKI YANLIS YERI ILE UGRASIYRMDUR
-
Hp 15 modeli üst kasa yani klavyenin yanındaki yer ciktiktan sonra klavye çıkıyor.. Birde böyle deneyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TAM OLARAK BILGISAYARIN NERESINDE VE TIRNAKLARI NE YONE ITECEGIMI SOYLEYE BILIRMISINIZ
? -
-
yardımların ıcın tsekkur ederım ama laptobun on tarafında tırnak yok dendım cok buyuk ıhtınalle arka tarafında var ama nerde?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X