Şimdi Ara

HP Pavilion dv6500 yeni ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençlik şimdi benim şöyle bir sorum var. Benim hp pavilion dv6500 serisi laptop'umda nvidia 8400m gs var ama ben belirli oyunlarda daha yüksek fps alabilmek için yine kötü ama bundan iyi olan nvidia 9600m veya ati mobility hd 3870 almayı düşünüyorum ama kafamda şöyle bir şey var acaba bunlardan biri veya daha da iyi bir ekran kartı alsam bilgisayarımla uyumlu olur mu? Yani laptop'a oturur mu? Birde benim 3870 ve 9600m düşünmemin nedeni belki 4000 serisinden alırsam laptop'da çalışmaz yani ne bileyim güç tüketimi masaüstündeki pc'ler gibiyse yetmez diye düşündüm hatta belki 3870 veya 9600m de yetmiyecek. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Yaklaşık 2 yıldır bilgisayarlarla hiç ilgilenmiyorum ps3 sağolsun şimdi pc hakkında ki çoğu şeyi unutmuşum. Şimdiden teşekkür ederim.

• servisine sorman lazim biz bilemeyiz.notebookta ekran karti degisimi surekli olan bir sey degildir olsa bile astari yuzunden pahali olabilir ve istedigin karti bulamayabilirsin.notebook ekran kartlari masaustu ekran kartlari gibi satilmaz servislerde olur.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.