Şimdi Ara

HP Pavilion dv6172ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu model laptopu almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum? ayrıca vistaya yükseltmek istersem rami 1gb yapsam yeterli olur mu?

• Ben bu laptoptan kullanıyorum ve gayet memnunum.Vistaya uyumlu bi alet ama rami yükseltmen gerekir..Ama bence vistaya gerek yok
  • bunun kamerası karanlık falan gösteriyo diyolar bide bilgisayardan bazen aşırı derece bi ses geldiği söyleniyo .Bunlar ne kadar doğru acaba......................................?
  • kamera cokta karanlık değil.asuslara göre kıyaslarsan ii sayılır.
  • Arkadaşım ben bu aleti alalı yaklaşık 1 ay oldu.Gözün kapalı al derim.Kamerası aslanlar gibi bence karanlık falan değil.Vitsya geçmek istersen ram ekletirsen iyi olur ama eklemesen de olur.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • eyvallah yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar laptopu aldık.............................1290$+kdv
  • hayırlı olsun bencede vista kurma bben kurdum cıldırdım xp ye dönecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    16 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi günlerde kazasız belasız kullan.
  • valla benim masaüstünde 1gb ram var ama vistada işe yaramıyor

2gb dan aşağı ram vistada bi işe tayaramaz bence
  • arkadaşlar genelde bu modellerde Windows_Vista_Home_sürümünü öneriyolar. Acaba Windows Vista Ultimate falan yüklesek performansta bi fark olur mu? Bence 1 gb ram yeterli gibi geliyo ama tabii vistayı kurup denemek lazım......
  • Vista kullandım fena değil ama XP işimi yeterince yapabiliyor arkadaşlar bu arada bendede dv6189 var memnunum forumda yazılan hiç bir sorun çıkmadı bende (şeytan kulağına kurşun) inşallah sende memnun kalırsın
  • arkadaşlar Hp nin dv6143eu modeli ile bu dv6146ea modeli arasında 200 dolar + kdv lik bir fark var. 1199dolar +kdv ile 1399dolar+kdv donanım olarak ise
    dv6143 te
    AMD 64 x2 tl-52 1.6 ghz işlemci ve geforce 7200 ekran kartı var.
    dv6146 te ise
    Core 2 duo t5500 1.66ghz işlemci ve geforce 7400 ekran kartı var.

sizce bu farklar 200 dolar + kdv kadar eder mi?

P.S. ben pc oyuncusu değilim ve autocad vb çizim programları dışında da bilgisayarı yorcak işlerim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motdecle -- 11 Mart 2007; 16:36:05 >
  • Ben de 2 aydır kullanıyorum aynı cihazı. Şeytan kulağına hiç bi sorunum yok. Alır almaz formatlayıp Xp Pro kurdum. Canavar gibi çalışıyor. Kamerası ise akşam lamba yanarken gayet aydınlık. Seninki de hiç sorun çıkarmaz inşallah.
  • dv 6172 alan arkadaşım bilgisayarından normal halde çalışırken tiyyyy die ses geliyor mu?şarja takılı olmayacak. iyi dinlemeni tavsiye ederim. ben alalı 1 ay oldu. ve 1 tane değişim yaptım bu sesden dolayı. yeni aldığım bilgisayardada aynı ses var. serisinde problem olsa gerek.
  • Arkadaşlar ben Dv61 serisinde 3 tane iade ettim o ses yüzünden. Sanırım hepsinde var o ses. Yok diyen arkadaşlar akşam odalarına çekilip alsınlar bilgisayarlarını kucaklarına. Bilgisayar pil ile çalışırken açın bir internet explerer sayfası ve gezinin internette. Kaydırma çubuğunu kullanarak sayfanın alt taraflarına doğru bi ilerleyin derim yada daha garanti olsun diye webcam i çalıştırın bakın bakalım tiiii sesi varmı. HP yi çok severek almıştım. Görünüşüne bakrarak tabi. Ama pil süresinin azlıgı ve bu sorun yüzünden 3 laptop değiştirerek ve HP den nefret ederek Asus a döndüm. Şimdi kafam rahat içim huzurlu.
    Sağlıcakla kalın........
  • o ses sorunu bende de yok.Başka bir arkadaşımın dv9000 serisi laptopunda vardı.Bios update yapıp c4ü disable edince ses komple gitti.Özellikle söylüyorum ses azalmadı doğrudan gitti.Bios updateyi vs ben yaptığım için kendim inceledim kulaktan dolma değil.
  • Aynı ses bende de vardı. Aleti formatlayıp XP Professional yükleyince ses tamamen kayboldu. Hiç bi şikayetim yok şu an. Ses gelenler dediğimi denesinler.
  • eyvallah yorumlarınız için sağolun arkadaşlar. Şu an vistaya geçmek için erken gözüküyo xp ye devam........
  • home edition lisansıyla xp pro yükleyebiliyor musunuz ?

ram ekleyip vista kurabilirsin ama yinede çok iyi performans alamazsın xp nin performansını özleyeceksin 1.66 cpu yeterli değil çünkü en az 2.0 alın hatta varsa imkan 2.66 alın

kamerası gece kötü , tıy sesi vardı bende değişim yaptırttım şimdi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

home edition lisansıyla xp pro yükleyebiliyor musunuz ?

ram ekleyip vista kurabilirsin ama yinede çok iyi performans alamazsın xp nin performansını özleyeceksin 1.66 cpu yeterli değil çünkü en az 2.0 alın hatta varsa imkan 2.66 alın

kamerası gece kötü , tıy sesi vardı bende değişim yaptırttım şimdi yok

Yüklenmez... En iyi yöntem bul bir Xp pro cd si tak dvd'ye yükselt seçeneğini bul. Devam et...:)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.