Şimdi Ara

HP Pavilion dv6172ea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: motdecle

arkadaşlar Hp nin dv6143eu modeli ile bu dv6146ea modeli arasında 200 dolar + kdv lik bir fark var. 1199dolar +kdv ile 1399dolar+kdv donanım olarak ise
    dv6143 te
    AMD 64 x2 tl-52 1.6 ghz işlemci ve geforce 7200 ekran kartı var.
    dv6146 te ise
    Core 2 duo t5500 1.66ghz işlemci ve geforce 7400 ekran kartı var.

sizce bu farklar 200 dolar + kdv kadar eder mi?

P.S. ben pc oyuncusu değilim ve autocad vb çizim programları dışında da bilgisayarı yorcak işlerim yok.

dv6146ea
  • bende dun aldım aleti,
    ben dell c282 arasında kararsız kalmıstım ama estetık ve hediyeler onde geldi.. klasik sorunları bende yasadım.. pili az gidiyor, kamera karanlık ama dahili kamera ve mikrofon olması bile super, kumanda da umarım ise yarar.
    acılısta baslayan ince tiz ses benim makinada da var ama bu konudaki sikayetleri bile bile aldım servise gondermeyi dusunmuyorum..
    umarım dell kadar saglam ve sorunsuz bir makinadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdugan

bende dun aldım aleti,
    ben dell c282 arasında kararsız kalmıstım ama estetık ve hediyeler onde geldi.. klasik sorunları bende yasadım.. pili az gidiyor, kamera karanlık ama dahili kamera ve mikrofon olması bile super, kumanda da umarım ise yarar.
    acılısta baslayan ince tiz ses benim makinada da var ama bu konudaki sikayetleri bile bile aldım servise gondermeyi dusunmuyorum..

bios'u guncelleyince sorun kalkiyormus sanirim, onceki sayfalarda oyle birsey okudugumu hatirliyorum. bios'u guncelleyip ufak bir ayar yapacaksin.. linki vericem.
  • tiy sesi bende de vardı ama kendiliğinden geçti hiçbir işlem uygulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

quote:

Orjinalden alıntı: serdugan

bende dun aldım aleti,

bios'u guncelleyince sorun kalkiyormus sanirim, onceki sayfalarda oyle birsey okudugumu hatirliyorum. bios'u guncelleyip ufak bir ayar yapacaksin.. linki vericem.

"yeni bios sürümü f.16 yı yükleyip bios ayarlarından C4 ayarını kapatınca ses ortadan"

• @chinaski
    cevabın icin cok tesekkur ederim.. bilgisayarı dun aldıktan sonra sarjını bitirmek ıcın biraz kurcaladım, ama fazla zamanım olmadı ne yazıkki.. masallah pili tuketmek ıcın fazla cabaya gerek kalmadı.. 5 saate yakın surelerle dell kullanmıs bırısı olarak sasırdım tabi.. bahsettigin ayarlarla ugrascam, kullanıcı dernegınde bende bı kac mesaja rastladım.. ama su anda hıc zamanım yok.. zaten gecenın su saatı hala ısyerındeyım ve makına evde sarjda.. su haftasonunu bı atlatayım haftaya bakcaz cozumune.. tekrar tesekkur edıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.