Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
934.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben 1.5 sene önce almıştım altında soğutucu var ama hala çok sıcak yavaş çalışıyor
    yandaki tuşlarından nefret ediyorum yanda tarafta 1 sutun gereksiz tuş var kopartcam atacam birgün yanlışlıkla
    basıyorsun oyun sırasında çat 30 saniye kapanmasını bekle...
  • merhaba arkadaşlar bende dv6-1330et var wireless module not found uyarısı veriyo arada. bugün içini açıp modülü söküp tekrar taktım düzeldi (türk usülü standart prsedür yani ) . konuştuğum kişiler anakart kaynaklı sorun diyor yaptığım araştırmalara göre bir süre sonra anakartım da mefta olacak büyük ihtimalle. ebay dan kargo dahil toplam 88 dolara uyumlu anakart buldum onu alıp anakart ölmeden değişiklik yapmamı mı tavsiye edersiniz yoksa anakart ölene kadar sök tak la yada wireless adaptör alarak idare etmemi mi. şahsen anakart kesin gidecekse wireless adaptörüne masraf yapmıyorum diyorum direk anakart siparişini vereyim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • Bende ürünü 1 senedir kullanıyorum ondan öncede abim kullanıyordu. İki gün önce işlemci sıcaklığı 100C'ye vurdu:)) Hayatımda ilk defa böyle bir sıcaklık görüyorum, bilgisayar kapanmıyor ama boşta 50C'de çalışoyor o yüzden bunun serviste bir bakıma girmesi şart oldu.
  • slm bende dv6-6c01et var 8gb ddr3 1333mhz yen ram takmak istiyorum 8x2 16gb takıcam fakat kaç mhz ye kadar destekler bu lap top nerden anlarım ? piyasada 1600 ve 1866mhz var yurt dışından getircem. ona göra almak istiyorum acaba max 1333mhz mi yoksa 1600 veya daha fazla mı onu bilmek istiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5
  • Arkadaşlar dv6-2065et modeli için recovery dvd'lerini arıyorum.
    Elinde olup yardım edebilecek arkadaş var mı? Masraflarınızı karşılayabilirim eğer gönderebilirseniz.
    Ya da internet üzerinden indirebileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • Merhaba arkadaşlar sizlere Singapurdan yazıyorum kız arkadaşıma laptop alıcaz haliyle araştırması bana düştü.2 model arasında kaldım forumda Dell bölümüne yazdım arkadaşlar sağolsunlar görüşlerini yazdılar sizlerde yardımcı olursanız yarına bir karar verip alıcaz umarım.Dell bölümüne yazdığım modelin birebiri türkiyede yok haliyle ama kasa falan aynı sanırım Hp içinde aynısı geçerli olucak ama ana bileşenleri yazıyım size

HP ENVY dv6-7307tx
    3rd genaration intel core i7 3630QM processor 2.4 ghz turbo boost
    win8
    12GB DDR3 SDRAM
    750GB HDD
    NVİDİA GEFORCE GT 635M Graphics 2GB DDR3 VRAM
    15.6 diagonal HD bright view LED backlit Display 1366*768

Birde diğer Dell modelini yazıyım kısaca bunların ikisininde fiyatı aynı

İnspiron 15R 5521

3rd generation intel core i7 3537u processor
    win 8
    12gb DDR3 sdram
    1tb harddrive
    15'6 FULLHD WLED display
    AMD radeon HD 7730m DDR3 2GB

• arkadaşlar bende pavilion dv6 1385et v931ea var alalı 3 yılı geçti pcde hiçbir sorun yok ama ram takmak istiyorum şimdi laptop 4 gb ama bunun 2 2 mi yoksa sadece 4 mü olduğunu nasıl öğrencem içini açmadan ve içide daha hiç açılmadı garantiden dolayı ama garantide bitti yani ram takmak istiyorum 8gb bunu nasıl yapabilirim birde ekran kartı düşük kaldı onu laptoplar yükseltebiliyormuyuz...
    E-sata portuna usb takildigi zamanda takilan cihaz calisiyor, e-sata'nin digerlerinden farki nedir?

Ek olarak ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum, max kac gb ram destekliyor cihazimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 9 Mart 2013; 22:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

efsane bilgisayar ve efsane konussu az takılmadım burda

Aynen.. Özlemedim degil.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Arkadaşlar bende 2155et kullanıcısıyım.Laptop fanını temizlemek istiyorum yalnız kendim açma şansım yok.Elektirik süpürgesi ile fanın olduğu yerden çekiyorum bilmiyorum ne kadar faydası olur?Fan sürekli çalışıyor ısınma problemi yok ama içim rahat olsun diye başka ne tür tavsiyeniz olur?Direk süpürge ile çekmenin zararı olurmu?Kimisi fan aşırı döner gibilerinden yazmış pc kapalı iken yapıyorum tabi bu işlemleri.

Orijinalden alıntı: Arınç

Selamlar
    Hp dv6 2065et kullaniyorum, cihazda usb 3.0 portu varmi?
    Teknik ozelliklerinde yok gozukuyor anlamis degilim.
    E-sata portuna usb takildigi zamanda takilan cihaz calisiyor, e-sata'nin digerlerinden farki nedir?

Ek olarak ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum, max kac gb ram destekliyor cihazimiz?

Hiçmi 2065et kullanan biri yok konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 11 Mart 2013; 18:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana HP DV6-6010ST batarya lazım. ELinde olan varsa iletişime geçerseniz sevinirim. Pilin orijinal olmasını istiyorum. Lütfen elinde orijinal pili olan iletişime geçsin..
  • arkadaşlar 3015st modeli bilgisayar var elimde. çok fazla ses çıkartıyor bilgisayar daha 2 ay olmadı garantiye verdim bu sorundan dolayı ayrıca ekran mandalı kırılmıştı onu yaptırdım fakat hala aynı ısınma ve ses sorunu devam ediyor. acaba tozmu vardır yoksa fanı küçük diyorlardı bu model için ondan mı kaynaklanıyor.

"The Khaleesi of Dothrakis"
    DH Game of Thrones Fan Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Arkadaşlar,

Bana HP DV6-6010ST batarya lazım. ELinde olan varsa iletişime geçerseniz sevinirim. Pilin orijinal olmasını istiyorum. Lütfen elinde orijinal pili olan iletişime geçsin..

Yok mu arkadaşlar elinde fazla bataryası olan???
    bende hp dv6 i7 6gb ram 750gb harddisk ati ekran karti vs vs var.Son zamanlarda bir problem ile karsi karsiyayim ve acaip sinir olmus durumdayim :) yurtdisinda yasadigim icin digiweb kullaniyorum fakat son zamanlarda tv izlerken 5-10 dakkidada bir yayin donuyor tekrar digiweb sayfasini acip yayin baslatiyorum,internet baglantisindan degil ondan eminim cunku baglanti hizim 20mbit,dedim acaba virusmu var?eset nod satin aldim yukledim tarattim viruste cikmadi.fakat ertesi gun tv izlerken eset ekran geldi ve digiwebtv link uzantili sonunda ''.user'' bilmemne yada ''bat.''bilmemne hatalari cikartti,birde eset ilk taramayi yaparken km player li bir hata daha cikartmisti onu simdi hatirladim :) digiturk oldugu icin yayinda virus olacagini tahmin etmiyorum.
    acaba dedim virus programindan dolayimi donuyor ama ilk donmalar bilg da virus programi yokken basladi onun icin mantiksiz geldi,buarada kullandigim tarayici chrome,explorer ile deneyim dedim onda yayin bayagi uzun sure acilmadi.Kisacasi arkadaslar sormak istedigim bu problemin sebebi ne olabilir nasil bir cozum onerirsiniz?ekran karti driver update yapsam olurmu?
    tesekkurler

• Arkadaşlar 1080p de torrent olarak indirdiğim flimi bsplayer ile açıyorum.Şimdi ilk sorum şu olucak izlediğim bu flimi hangi ekran kartı çalıştırıyor intelmi yoksa 2gb olan amd mi

makinadan hdmi kablosu ile led tv ye bağlıyorum ama görüntü akıcı diğil sanki yani saniyenin 0.2 0.5 i gibi çok ufak takılmalar oluyor bunu 1 senedir çözemedim

sonuçta bu aletin üzerinde 2gb ekran kartı var ama anlamadım bu işi bir çözende çıkmadı varsa bilen valla çok memnun olurum

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5

• Arkadaşlar benim de hp pavilion dv6-6135dx im var 3 problem yaşıyorum 1-Laptop fazla ısınıyor 2-Şarjdan çekildiğinde kullanırken çok çabuk şarjını bitiriyor aşırı derecede 3-müzik dinlerken fark ettim bu sorunu beats audio kapağın orda da hoparlör var sd kart takılan sırasındada iki tane var ve bu alttakiler beats audio müzk dinlerken normal ses gelirken bazen aniden öndekilerden ses daha çok gelmeye başlıyor ve ses kalitesi artıyor eğer beats audionun özelliği ise bu neden sürekli olmuyor arada bir geliyor?
  • arkadaşlar 2010 da aldıgım dv6 2145et taş gibi çalışıyor ama yaz gelince yine ısınmalar başladı . şükür bir kere bile yarı yolda bırakmadı orası ayrı
    şimdi soğutucu almayı düşünüyorum . 40 tl civarı kullandıgınız , tavsiye ettiğiniz soğutucu var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.