Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
934.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: kopite

Merhabalar,

ANSYS'i rahat çalıştırabileceğim bir laptop almak istiyorum. RAM e ve GPU belleğine önem veriyorum.

Şu ikisi arasında kaldım:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/b38a73f81dd7157c23c0e1ce90ee2ff3/HP-B6K75EA-Pavilion-DV6-7101ET-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT630M-15.6#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4016V-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu110342.html?ref=akakce&v=1.72.3

Pavilion'un ekran kartı diğerinden düşük, hatta performansı gt650 nin neredeyse yarısı ama isteklerime cevap verecektir. Hafızasını da 16 yapabiliyorum. Fakat ısınma durumu konusunda yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Bir hp kullanıcısı olarak Asus'tan vazgeçme derim. Servislik bir sorun yaşamadım ama tek tük idare eder sıkıntıları yok değil bendeki hp'nin. Asus hem full hd, hem 650m ekran kartlı, ses sistemi desen ayrı bir avantaj, servis keza öyle. Hiç düşünme Asus al, için rahat olsun.

yok daha neler, asus piyasanın en iyi kasasımı?
    amd sorunsalı kullanıyor birkere.
    iyi bir laptop alıcaksanız çok daha iyileri var..

ama ben hp derim çünki müzik sesi bambaşka.
    birde dell'in süper güclü ses çıkışı var.
    yeni medya markette denedim hepsini, aldım kulaklığımı üst seviye laptopların hepsini denedim.

ama ikisi arasında en iyisi hp harici ses kartına ve amfiye ihtiyaç bırakmıyo.

yinede ışıklı klavyeden dolayı dv7 öneririm.

not: bu yazı müzik severler için önemli, yoksa soruyu soran çoktan almıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzavav

quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: kopite

Merhabalar,

ANSYS'i rahat çalıştırabileceğim bir laptop almak istiyorum. RAM e ve GPU belleğine önem veriyorum.

Şu ikisi arasında kaldım:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/b38a73f81dd7157c23c0e1ce90ee2ff3/HP-B6K75EA-Pavilion-DV6-7101ET-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT630M-15.6#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4016V-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu110342.html?ref=akakce&v=1.72.3

Pavilion'un ekran kartı diğerinden düşük, hatta performansı gt650 nin neredeyse yarısı ama isteklerime cevap verecektir. Hafızasını da 16 yapabiliyorum. Fakat ısınma durumu konusunda yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Bir hp kullanıcısı olarak Asus'tan vazgeçme derim. Servislik bir sorun yaşamadım ama tek tük idare eder sıkıntıları yok değil bendeki hp'nin. Asus hem full hd, hem 650m ekran kartlı, ses sistemi desen ayrı bir avantaj, servis keza öyle. Hiç düşünme Asus al, için rahat olsun.

yok daha neler, asus piyasanın en iyi kasasımı?
    amd sorunsalı kullanıyor birkere.
    iyi bir laptop alıcaksanız çok daha iyileri var..

ama ben hp derim çünki müzik sesi bambaşka.
    birde dell'in süper güclü ses çıkışı var.
    yeni medya markette denedim hepsini, aldım kulaklığımı üst seviye laptopların hepsini denedim.

ama ikisi arasında en iyisi hp harici ses kartına ve amfiye ihtiyaç bırakmıyo.

yinede ışıklı klavyeden dolayı dv7 öneririm.

not: bu yazı müzik severler için önemli, yoksa soruyu soran çoktan almıştır.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ben eski bir acer kullanıcısı olarak dizüstü bilgisayarımı değiştirmeye karar verdim ve yeni alacağım bilgisayarın hp dv-6 veya dv-7 serisi olmasını istiyorum. Bu 2 modelin farklı alt modelleri olduğu ve konuya yabancı olduğum için size danışmayı uygun buldum eğer yardım ederseniz sizden model önerileri bekliyorum, fiyat için net birşey söylememekle birlikte aradığım özelliklere uygun bilgisayarların fiyatlarını hemen hemen tahmin edebiliyorum, bu yüzden bu kısma çok dikkat etmenize gerek yok.

-oyun ve müzik gibi aktiviteleri oldukça sık kullandığımı söylemeliyim

-photoshop ve autocad gibi programları kullanıyorum

kısaca özetlemek gerekirse bilgisayar ile fazlaca vakit geçiriyorum.Bunun için gerekli bileşenleri tahmin edeceğinizden şüphem yok. Son olarak eklemek istediğim ufak bir sorum olacak windows 8 ile üretilen veya yükseltme cd si verilen bir model var mı? veya üretilecek mi ?

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

AMDnin sitesinden NOTEBOOK>HD 5XXX > W8 64bit seçeneklerini seçip geldiğimde kısımda bi driver paketi göremedim ben. Sadece 1.1mb lık bişey indirtti kurdum. bu hatayı aldım?

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

Alıntıları Göster
    Kardeş senin laptop da çift ekran kartı olduğu için bu 1.1 mb program işe yaramaz direk bu sayfadanhttp://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx indirip kurabilirsin o zaman sorun düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürkan_01_ÇÜ

Kardeş senin laptop da çift ekran kartı olduğu için bu 1.1 mb program işe yaramaz direk bu sayfadanhttp://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx indirip kurabilirsin o zaman sorun düzelecektir.

Alıntıları Göster
    bilgisayarımın garantisi bitti ben bu konuyu yeni gördüm
    DV6-3102 et kullanıcısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

bilgisayarımın garantisi bitti ben bu konuyu yeni gördüm
    DV6-3102 et kullanıcısıyım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese selam. dv-6 1229-et kullanıcısıyım.maalesef geçenlerde harddiskteki sorun yüzünden recovery kısmı silindi ve kurtarma disklerimide bulamıyorum.hp ile görüştüm 83 lira istiyorlar. acaba elinde olan bi arkadaş varmı
    bi şekilde haberleşsek ve kargoyla falan gönderme imkanı olmazmı şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhan0180

Arkadaşlar öncelikle herkese selam. dv-6 1229-et kullanıcısıyım.maalesef geçenlerde harddiskteki sorun yüzünden recovery kısmı silindi ve kurtarma disklerimide bulamıyorum.hp ile görüştüm 83 lira istiyorlar. acaba elinde olan bi arkadaş varmı
    bi şekilde haberleşsek ve kargoyla falan gönderme imkanı olmazmı şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Dv6-1140et ye SSD taktım performans inanılmaz.Disk değerlendirmesi windows 7 de 7.8 puan çıktı.

Windows 8 kuran kullanan var mı bu seri ile? Denemek istiyorum.

• quote:

Recovery falan uğraşmayın,windows 7 yükleyip 2-3 driver tanıtın gitsin.

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

win 7 kurduktan sonra tekrar ürün anahtarı isticek onun için ne yapmalıyız.tşk

quote:

quote:

Öm attım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öm attım.

Alıntıları Göster
    Benim 1144 et yi 4 senedir kullanıyorum. Artık param parça olmuş durumda ama yine çalışıyor. Traktör gibi ses geliyor fanından. Sökeceğim ama geri toplayamamaktan korkuyorum. Sökme videosunu youtube den zor zahmet bulmuştum ama kaybettim. Bulablen olursa paylaşsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Benim 1144 et yi 4 senedir kullanıyorum. Artık param parça olmuş durumda ama yine çalışıyor. Traktör gibi ses geliyor fanından. Sökeceğim ama geri toplayamamaktan korkuyorum. Sökme videosunu youtube den zor zahmet bulmuştum ama kaybettim. Bulablen olursa paylaşsın lütfen.

bende de aynı cihaz var ve dediğiniz gibi traktör sesi geliyor ben biraz araştırdım ve işlemci fanının sabitlenen bir tırnağı çıkmış veya kırılmış olabileceği.Kırıldıysa HP nin sitesinden sipariş verilebileceğini duydum ama tabi fiyat biraz tuzlu olabilir.

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdensahin

quote:

bende de aynı cihaz var ve dediğiniz gibi traktör sesi geliyor ben biraz araştırdım ve işlemci fanının sabitlenen bir tırnağı çıkmış veya kırılmış olabileceği.Kırıldıysa HP nin sitesinden sipariş verilebileceğini duydum ama tabi fiyat biraz tuzlu olabilir.

Evet orjinali pahalı, muadilini bulmak zor. Daha kötüsü yeni nesil fanlarda yağlama vb. şekilde susturma olayı da olmuyor. Artık en mantıklısı gittiği yere kadar kullanmak ve yenisini almak.

• quote:

quote:

quote:

Evet orjinali pahalı, muadilini bulmak zor. Daha kötüsü yeni nesil fanlarda yağlama vb. şekilde susturma olayı da olmuyor. Artık en mantıklısı gittiği yere kadar kullanmak ve yenisini almak.

araştırmalarıma göre cihaza zararı olmuyormuş. Tek zararı traktör gibi çalışması :) bende dediğiniz gibi gittiği yere kadar böyle kullanacağım.

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®

• quote:

quote:

quote:

quote:

araştırmalarıma göre cihaza zararı olmuyormuş. Tek zararı traktör gibi çalışması :) bende dediğiniz gibi gittiği yere kadar böyle kullanacağım.

Alıntıları Göster
    Win 8 Yükledim, SSD taktım, Parmak izi sürücüsünü yükleyip tanıttım ama WIN 8 (Eror code 10) veriyor Sürücü başlatılamadı diye, bir fikri olan var mı acaba ? Sanki hiç bağlantı yokmuş gibi ışığı da yanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: contural

benim pc hp dv6 6b04st modeli. dv6 modellerinin hiçbirinde bu modeli göremedim bende kulübe dahil olmak istiyorum
    S.A HP kullanıcıları. Ben de geçen hafta HP Pavilion DV-6 6c04st aldım. Diskleri yeniden bölümlere ayırmak için format attım, F2 ve F3 tuşları yani ışığı arttırma azaltma tuşları çalışmıyor artık. Nasıl yapsak bi yardım ederseniz ne güzel olur bee :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

arkadaslar cok acıl yardıma ıhtıyacım var sorun kamera calısmıyo donanımlardada gozukmuyo dırverını ındırdım kurdum cyberlink you cam dıye bıse kurdu onu calıstırıyom kameranın acık oldugundan emın olun dıyor .model 6010 et lutfen bırılerı yardım etsın.

arkadaslar bana yardımcı olabılecek bırı yokmu

Hocam sistem geri yükleme yap olmadı driveri iyice sildiğinden emin olup farklı versiyonları ile dene. Eğer donanımsal bir sorun yoksa çalışması lazım bence.

Benim de bir sorunum var maalesef. Dv6-6150 kullanıyorum. Özellikle AutoCad ve Max için aldığım bir bilgisayardı. 8gb 1333mhz ram 2gb 6770 ekran kartı var üzerinde. i7 işlemci Win7 64 bit sp1 home premium. Ancak buna rağmen AutoCad 2009 ve 2012'de yavaşlama var. Line ile çizgi çizerken bile kare kare atlayarak ilerleme yapıyor. Bu şekilde Autocad kullanmam mümkün değil. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Sistem gayet yeterli. Ancak sebebi bir türlü çözemedim. Program 64 bit ve yetkili olarak çalıştır dedim. Grafik ayarlarından yüksek performans'a da getirdim. Güvenlik duvarını da kapattım. Ancak hala atlayarak işlem yapıyor. Çok ağır. Aynı sorun Asus kullanan arkadaşımda da var. Onun ekran kartı nvidia benim ki ati. Bir türlü sebebini bulamadık. Bir çözüm yöntemi olabilir mi acaba?

DYN'i pasif yapın...

• benimkinin menteşeleri yalama oldu. Artık kullanılmıyor. Ekran dik durmuyor. İçindeki parçalarını satacağım ve emekliye ayıracağım. Yenni olarak kasa topladım laptopun yarı fiyatına geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benimkinin menteşeleri yalama oldu. Artık kullanılmıyor. Ekran dik durmuyor. İçindeki parçalarını satacağım ve emekliye ayıracağım. Yenni olarak kasa topladım laptopun yarı fiyatına geliyor.

hocam menteşeler ebay de mutlaka vardır pahalı bişeyde değildir neden dağıtıyorsunuz ki

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

benimkinin menteşeleri yalama oldu. Artık kullanılmıyor. Ekran dik durmuyor. İçindeki parçalarını satacağım ve emekliye ayıracağım. Yenni olarak kasa topladım laptopun yarı fiyatına geliyor.

hocam menteşeler ebay de mutlaka vardır pahalı bişeyde değildir neden dağıtıyorsunuz ki

Alıntıları Göster
    efsane bilgisayar ve efsane konussu az takılmadım burda

• quote:

Orijinalden alıntı: bomgulder

Merhaba arkadaşlar,

HP Pavilion dv6 bir bilgisayar aldım. bir oyunu açıp kulaklığı taktığımda hala hoparlorlerden ses geliyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

Alıntıları Göster
    Ya ben 1.5 sene önce almıştım altında soğutucu var ama hala çok sıcak yavaş çalışıyor
    yandaki tuşlarından nefret ediyorum yanda tarafta 1 sutun gereksiz tuş var kopartcam atacam birgün yanlışlıkla
    basıyorsun oyun sırasında çat 30 saniye kapanmasını bekle...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.