Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
934.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.bimeks.com.tr/urun/123631/hp-pavilion-dv6-6c01et-a7n33ea.aspx

Cihaz ağ bağlantısını kendiliğinden kesiyordu,aygıt yöneticisinden ''Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın'' seçeneğini kaldırınca düzeldi,şu an sorunsuz kullanıyorum.

Anlamadığım şey 2-3 saatlik cihazda bu seçenek neden işaretliydi ?

benimde bir sorum olacaktım

hp pavilion dv6 6180se modeline sahibim

bilgisayarım harddisk i 750gb bunu çıkarıp 2 tb lik 2.5 inç harici harddiski kutusundan çıkarıp laptop a dahili olarak bağlama şansım varmı mümkün mü acaba ?
    Arka, L şeklindeki kapak resmen sökülmüş, çizik içinde ve eskimişlik oranı kasanın diğer plastik aksamlarına göre çok farklı... Bariz bir renk farkı var.
    Bakınız resimler:

Sonradan dikkatimi çeken bir konu da bu modelin HP'nin uluslararası sitesinin destek bölümünde yer almaması.
    Refurbished Türkiye'de uygulanıyor sanıyorum.
    Bu akşam geri götüreceğim ancak olur mu bilmiyorum!

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varsala -- 30 Ekim 2012; 13:23:10 >

• Dostum bu tarz cihazlara DOA deniyor.

Daha evvelden biri tarafından kullanılmış ve arızalanmış, veya herhangi bir sebeple iade edilmiş ürünler.

Gerekli tamirleri yapılarak yeniden paketlendikten sonra tekrar satılır, garanti süresi ile ilgili bir sıkıntınız olmaz zira fatura tarihiniz bellidir ancak ne olursa olsun bu durum hoş değil, firmalar bu kapsamda ürün sattıklarını kesinlikle alıcıya ürün üzerine açıkça ve kolayca görülecek "özürlüdür" ibaresi içeren bir etiket koymak suretiyle satıştan önce bildirilmek zorundadır.

Aksi halde ayıplı mal dan bahsedilir. Burada tartışılması gereken husus ayıbın açık mı gizli mi olduğudur ki kanımca hileli ayıptan bile bahsedilebilir. Her halükarda en kısa sürede üründeki bu ayıbı daha sonradan belgeleyebileceğiniz bir şekilde (örn: servis formu), satıcıya bildirin.

Bu bildirimi yaparken aşağıda yazdığım haklarınızdan hangisini kullandığınızı da aynı zamanda satıcıya bildireceksiniz ve seçtiğiniz hakkınızı kullanmış olacaksınız.

1) Satın alınan mala veya hizmete ödenen bedelin istenilmesi hakkı ( Bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme hakkı)
    2) Malın ayıpsız olan bir yenisiyle değiştirilmesi ya da hizmetin yeniden görülmesi hakkı
    3) Malın ücretsiz olarak onarımını isteme hakkı
    4) Ayıp oranında bedel indirimi isteme hakkı

"Bu akşam geri götüreceğim ancak olur mu bilmiyorum!" demeyin, seçtiğiniz hakkınızı kullandırtmak zorundalar. Bastırın kullanın hakkınızı, olmadı hakem heyeti. Kolay gelsin.

• Sağol dostum.
    Açıkçası beni rahatsız eden de bu bastırma meselesi.
    Artık bıktım bu tür durumlardan. Satıcılar maalesef hiç dürüst değiller.
    Sırf bu duruma düşmemek için ince eleyip sık dokudum ancak yine karşılaştım yine karşılaştım.
    Sanırım sakınan göze çöp batıyor.

Teşekkürler bilgiler için.

Orijinalden alıntı: redthecrow

merhaba

benimde bir sorum olacaktım

hp pavilion dv6 6180se modeline sahibim

bilgisayarım harddisk i 750gb bunu çıkarıp 2 tb lik 2.5 inç harici harddiski kutusundan çıkarıp laptop a dahili olarak bağlama şansım varmı mümkün mü acaba ?

bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  • WIN 8 DE HD 6770 GRAFIK KARTI PROBLEMINI COZEN VARMI>

ayrıca:
    İmzamdaki ürünü 2 yıl evvel temmuz ayında almıştım. Fakat Microsoft un yönergelerini takip ederek ilerledim. Formda ürünü satın aldığınız tarih yazıyordu. temmuz doğru fakat 2012 yada 2013 yazıyor. benim daha eski olmasına rağmen başka seçenek olmadığından 2012 i işaretledim ve bana bi promosyon kodu verdi. Daha sonra satın alma kısımlarını geçtim 79tl yazarken promosyon kodunu uygulayıp 29tl ye indiğini gördüm ve satın alıp indirdim kurdum :) bu da bilginize.

• bu driver radeon hd 6630 icin ama bendeki radeon hd6770 icin yukledigimde problemim cozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossssy -- 31 Ekim 2012; 12:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuMaliye

arkadaşlar win8 yükleyip driver sorunu yaşayan var mı ?

HP Pavilion dv6-6010et modeline yükledim Win8 'i.
    Hemen hemen bütün sürücüleri otomatik yüklüyor.
    Sadece ekran kartı, ses kartı ve parmak izi okuyucu için sürücü gerekli oldu, şu an için herşey düzgün çalışıyor.
    Yüklemek isteyenler için ;

AMD + Intel Ekran Kartı Sürücüsü (12.10) :ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp58501-59000/sp58788.exe
    IDT Ses Sürücüsü (Beats Audio) :http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp58501-59000/sp58830.exe
    Validity Parmakizi Okuyucu Sürücüsü :ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp58501-59000/sp58900.exe

• hp pavillion dv-6 1233 et kullanıyorum recovery manager im yok indirebileceğim driver verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cineny -- 25 Kasım 2012; 1:24:13 >
    Apple İphone 8 Plus 64 GB Space Gray
    Apple İpad Pro 11 64 GB Space Gray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

selamın hello uğramayalı baya olmuş

aynen yav. dv7 ye terfi edeli uğrayamadım bende. eski makinamı görünce duygulanmadım değil hani..

Orijinalden alıntı: ohalarınohası

HP DV 6000 Serisi laptopum var bunun ram ını yükseltmek istiyorum ne marka nasıl alıcam yardım edermisiniz

mevcut ram kaç gb? ne kadar yükseltmek istiyorsun?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.