Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TkEfSaNe

quote:

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar 1144 laptop için zalman nc 2000 soğutucu aldım.Assasing Cread oynarken soğutucuyla birlikte işlemci sıcaklığı 75-78 arasında diğer değerlerde öyle bu sıcaklık soğutucu olmasına ragmen normal mi acaba?

Kesinlikle normal deil cünkü ben sogutucusuz oynarken o degerlere bile cıkmıyo 65-68-bazen 72 fln bi yanlıs olmasın

Şarj takılı oynuyorum ama fanlar devreye giriyor ya onların da sıcaklığa etkisi olabilir mi ki ? everest programı ile bakıyorum cpu 74-76-78 değişiyor.Ayrıca Oynadığım yerde klima yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüsnü89 -- 26 Ağustos 2009; 15:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLOVE

dv-1115et ile dv7-1230et arasında kaldım yardım ltfn

1115 bulamazsın.1230 yerine HP Pavilion DV6-1235 yi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

dv-1115et ile dv7-1230et arasında kaldım yardım ltfn

1115 bulamazsın.1230 yerine HP Pavilion DV6-1235 yi öneririm.

DV6-1235 1115et'in yerini tutarmı ? perfomans çok onemli benim için
  • Özelliklerini karşılaştır kararı kendin ver.Gerçi aynı olması lazım özelliklerin.Yine problem olursa yardımcı oluruz.
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 4 gün önce teknosadan hp pavilion dv6 1270et İşlemci AMD Turion X2 RM-75 aldım bazı arkadaşlarım pavilion serisinin çok sorun çıkardığını servis hizmetinin çok yavaş olduğunu söyledi bende çok severek aldığım için değişim yapmak istemedim nette araştırmalar yaptım en güzel cevapların bu forum sitesinde verildiğini gördüm. ilk defa hp bilgisayar aldım umarım hayal kırıklığına uğramam sizlerdem ricam bana dikkat etmem gereken şeyleri ve cihaz hakkında ki yorumlarınızı rica ediyorum birde sabit disk 320 gb dediler ve kılavuzunda da aynı yazıyor ama ben bilgisayarımda c diskine baktığımda total 288 gb yazıyor şimdi den yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 1235et ikisinden de iyi.
  • birde vista service pack 2 yi yüklemeye çalıştım yükleme sonunda cihaz dizin hatası veriyor ve yükletmiyor sizce windowstan gelen tüm güncellemeleri yüklemelimiyim windows update açıkmı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

1235et ikisinden de iyi.

ne iyi yha 1235et 1115et den iyi mi diyorasun bana mı öle geliyo olurmu bea kardessim sende
  • merhaba arkadaşlar DV6-1241 konulu bölümü takip ediyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.hp 1200 serisinde malzemelri değştirmiş:
    HDD-Seagate
    Monitör Adı AU Optronics B156XW01 V0
    Optiarc DVD RW AD-7561S ATA Device
    bi de klavye de mat renk...
    sizlere zahmet everest ile acaba bakabilir misiniz 1100 sersiyle 1200 serisini karşılaştıracağız da.
    program yoksa linki de veriyorum:http://www.inndir.com/EVEREST_Ultimate_Edition-24352p.html
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1144 laptop için zalman nc 2000 soğutucu aldım.Assasing Cread oynarken soğutucuyla birlikte işlemci sıcaklığı 75-78 arasında diğer değerlerde öyle bu sıcaklık soğutucu olmasına ragmen normal mi acaba?

Kesinlikle normal deil cünkü ben sogutucusuz oynarken o degerlere bile cıkmıyo 65-68-bazen 72 fln bi yanlıs olmasın

Şarj takılı oynuyorum ama fanlar devreye giriyor ya onların da sıcaklığa etkisi olabilir mi ki ? everest programı ile bakıyorum cpu 74-76-78 değişiyor.Ayrıca Oynadığım yerde klima yok.

Dostum walla bilmiyorum ki yha bende evde oynuyorum iste klima falan yok gayet N.Ş.A. da oynuyorum
    Extra fan falan kullanmıyorum bilgisayarım ve ben varım sadece :) Assassin Creed oynarken dedigim degerleri
    gecmiyor Bende Everest ten bakıyorum masanın üstünde kullanıyorum yatakta falan kullanmıyorum

• quote:

quote:

1235et ikisinden de iyi.

ne iyi yha 1235et 1115et den iyi mi diyorasun bana mı öle geliyo olurmu bea kardessim sende

Eheh karıştırmışım 1115et yi başka modelle kusura bakma... Heyecan var da biraz:)
  • quote:

quote:

1235et ikisinden de iyi.

1115et almaya karar verdim ama nerden bulucam :S istanbullişimde var ama stok durumu ne bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

1235et ikisinden de iyi.

1115et almaya karar verdim ama nerden bulucam :S istanbullişimde var ama stok durumu ne bilmiyorum

İstanbul bilişim güvenilir bir firma değildir.Kesinlikle önermem.İnternette ucuza yazılan hiç bir ürün ellerinde bulunmuyor yerine dandik bir şey öneriyorlar.Marka garantisi vermiolar .Firma garantisi de güvenilebilir birşey değil bence.(mavi bilgisayar bile batıyorsa).Piyasada 1144et ve 1115et bulmanız çok zor .Bu ürünler artık gelmiyor

• arkadaslar bilgisayarlarına pardus 2009 yükleyen var mı acaba? bende ses sorunu varda pardusda nasıl çözcem bilmiom?
  • Diğer sürücülerde problem var mı?
  • 1115 etin yerini tutacak başka versiyonu varmı peki ?
  • slm arkadaşlar bende hp pavılıon dv6-1245et vf338ea siparişi verdim sizce nasıl iyi mi bi sorun yaşarmıyım
  • sesden başka problemi yok ama paketlerde atinin ne kadar sürücüsü varsa yükledim 3b tüm oyunları kasmadan oynuyom
  • merhaba bende bu serinin hayranlarındanım fakat dv-6 115ET HİÇ BİR YERDE YOK BEN ONUN YERİNE DV-124ET ALMAYI DÜSÜNÜYORUM aralarında fark varmı acaba

ayrıca ben fps olayını pek anlamam fps kac olunca rahat kasmıyo yani bi acıklarsanız sevinirim simdiden cevaplarınız icin tesekkür ederim

DV-124ET NİN ÖZELLİKLERİ

Chip Seti Intel
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci T6500
    İşlemci Cache 2 MB L2 cache
    İşlemci FSB 800 Mhz
    İşlemci Hızı 2.1 Ghz
    İşlemci Platformu Intel Core 2 Duo
    Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 4650
    Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran
    Ekran Kartı Hafızası 1024 MB
    Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ram Tipi DDR2
    Sistem Belleği 3072MB 677MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400RPM 8MB

arkadaslar su anda cıkmaza girdim samsungun aynı ekran kartı olan r522 wnu lap topta aklım kaldı sizce hangisi
    Chip Seti

http://www.hepsiburada.com/samsung-r522-xs08tr-intel-core-2-duo-p7350-2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 27 Ağustos 2009; 19:01:50 >

• slm arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı istiyorum kafayı yiycemm yoksa..
    1144et laptopumdan bi ses geliyor harici amplifikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırdım yani forumda bahsedilen başlangıç ta açılırken faln gelen ses diil öncelikle onu söliim 2 ay oluo bilg alalı son 2 3 haftadır var bu ses..
    bu sesin nerden geldiği konusunda bi fikre sahip oldum kurcalamam sonucunda yine hoparlorden gelio. ses açıp kapama tuışunu hareket ettirdiğimde,IDT HD sound un hoparlor yerinedki ayar kısmındaki hoparlörü dengelemek için daireyi kullanın yerini sağa sola hareket ettirdiğimdee, en ilgincide wireless tuşuna bastığımda anlık olarak ses bi kaç saniyeliğine gidio ve tekrar başlıo birde şunu söliim format attım acaba düzelirmi die windowsu ikici defa yeniden başlatmamda o ses geri geldi neden kaynaklanabilir sizce gerçekten çok sıkıldım bu işten

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.