Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkayer62

arkadaslar bilgisayarlarına pardus 2009 yükleyen var mı acaba? bende ses sorunu varda pardusda nasıl çözcem bilmiom?

Bu ayki bilimteknik ten mi aldın pardus 2009 u? bende de var ama vakit bulamadım daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahanna

merhaba bende bu serinin hayranlarındanım fakat dv-6 115ET HİÇ BİR YERDE YOK BEN ONUN YERİNE DV-124ET ALMAYI DÜSÜNÜYORUM aralarında fark varmı acaba

ayrıca ben fps olayını pek anlamam fps kac olunca rahat kasmıyo yani bi acıklarsanız sevinirim simdiden cevaplarınız icin tesekkür ederim

DV-124ET NİN ÖZELLİKLERİ

Chip Seti Intel
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci T6500
    İşlemci Cache 2 MB L2 cache
    İşlemci FSB 800 Mhz
    İşlemci Hızı 2.1 Ghz
    İşlemci Platformu Intel Core 2 Duo
    Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 4650
    Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran
    Ekran Kartı Hafızası 1024 MB
    Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ram Tipi DDR2
    Sistem Belleği 3072MB 677MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400RPM 8MB

arkadaslar su anda cıkmaza girdim samsungun aynı ekran kartı olan r522 wnu lap topta aklım kaldı sizce hangisi
    Chip Seti

http://www.hepsiburada.com/samsung-r522-xs08tr-intel-core-2-duo-p7350-2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750162

Soruna ben cvb veriyim kardeşim..Aralarında pek fazla fark göremiyorum.fps konusunda pek bilgim yok seni yanıltmakta istemem.Ama Şunu Söyleyim Hp pavilion dv6 Dan şaşma 2-3 gün oldu alalı hayranım resmen..samsung felan gene sen bilirsin.Benim Tavsiyem Hp Paviliondan Yana

Şimdi Benim Soruma geleyim. şimdi ben klavye üzerini touch padde dahil olmak üzere streç band ile kapladım.Tabi yanlardan güzel bi şekilde kesdim.Fakat şimdi Kafama takıldı ısınmaya yol açarmı Bi zararı olurmu? yarın foto ekleyecemnasıl yaptığım diye..Herkese İyi Forumlar Diler İyi Geceler....

• Samsung da iyidir. Hatta direk 600/800 ekran kartı o/c li olarak geliyor Samsung. Böylece 1144/1115 tarzı bir bilgisayarla aradaki açığı kapatıyorlar. (Bildiğiniz gibi 1115/1144 2.53 ghz, Samsung 2.2 ghz işlemci kullanıyor) Fakat tabii ki 1144 o/c yaptığında performans farkı ortaya çıkıyor.

Dv6-12xx serisi ile 11xx arasındaki fark kasa, kullanılan cd okuyucular, hard disk, klavyenin parlak yerine mat oluşu vs.vs. Benim işim donanım, gerisi yalan diyorsan serisini al gitsin derim.

Ps: Forumdan ayrılmıştım yeni geri döndüm. Önerdiğim şey kabul edilmiş ama görüyorum ki insanlar halen başlık açmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 28 Ağustos 2009; 2:13:03 >
  • quote:

sesden başka problemi yok ama paketlerde atinin ne kadar sürücüsü varsa yükledim 3b tüm oyunları kasmadan oynuyom

Bir iki ekran görüntüsü alabilir misin?
  • Beyler bu seri ddr3 ram destekliyor mu?
  • ilk fırsat buldugumda ve nasıl yapılcagını ögrendigimde :D yapıcam eger pardusu kurba gibi bi düşüncen varsa kur biliyosundur ama tekrarlıyim 2 işletim sistemi sorunsuz çalışıyo pardusla gelen grub diye bi program açılışta soruyo hani işletim sistemini açim diye
    quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

sesden başka problemi yok ama paketlerde atinin ne kadar sürücüsü varsa yükledim 3b tüm oyunları kasmadan oynuyom

Bir iki ekran görüntüsü alabilir misin?
  • C ye mi kurdun?
  • Bu seriden kastınız 12xx ise hayır, yine ddr 2...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Bu seriden kastınız 12xx ise hayır, yine ddr 2...

1140 mesela,niye desteklemiyor ki? Anakart mı uyumsuz?
  • Anakarttan dolayı diye biliyorum bende. 11xx le 12xx in farkı yok zaten biliyorsunuz. Dvd romla hdd değişmiş sanırım sadece. Dolayısıyla ne yazık ki ddr 2. Özellikle ddr 2 nin 4 gb rami konusunda çok büyük sıkıntı var. Geleceğe yönelik bir problem olabilir. Gerçi 8gb ram takmak ne kadar akıl kârı bilemem ama, 4 gb ddr2 piyasada yok / çok nadir.
  • DDR3 desteklememesi gerçekten kötü bence.50 dolara ocz ddr3 1333 mhz ram ler piyasaya çıkmış.
  • Arkadaşlar pcden tamamen menmunum herkese tavsiye ederim =)
  • Arkadaşlar 1144 laptopum bilgisayar kapalı durumdayken (yüzde 14-25 de pil değeri.)Şarj ederken 145-150 dakkada şarj ediyor.Ancak hp yardım ve destek kısmında yaklaşık 90 dakikada hızlı dolum uygulaması olduğu yazıyor.Bu durum şarj cihazımın sorunlu olduğunun göstergesi midir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

C ye mi kurdun?

evet c ye kurdum windows a zarar vermeden kendine yer açabiliyo 7 gb pardus zorunlu dosyaları için ve 7 gb kişisel dosyalar için ayırdım
  • cevaplarınız icin tesekkür ederim 11xx ile oynadıım oyunu 12xx te de sorunsuz olarak oynayabilirmiyim mesela bide herkes ısınma probleminden şikayetçi llaptopun ıssınması cok etkiliyormu performansı He bide 1245 LE GTA 4 Ü MEDİUM SEVİYEDE ne kadar saglıklı oynayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 28 Ağustos 2009; 16:32:19 >
  • slm arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı istiyorum kafayı yiycemm yoksa..
    1144et laptopumdan bi ses geliyor harici amplifikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırdım yani forumda bahsedilen başlangıç ta açılırken faln gelen ses diil öncelikle onu söliim 2 ay oluo bilg alalı son 2 3 haftadır var bu ses..
    bu sesin nerden geldiği konusunda bi fikre sahip oldum kurcalamam sonucunda yine hoparlorden gelio. ses açıp kapama tuışunu hareket ettirdiğimde,IDT HD sound un hoparlor yerinedki ayar kısmındaki hoparlörü dengelemek için daireyi kullanın yerini sağa sola hareket ettirdiğimdee, en ilgincide wireless tuşuna bastığımda anlık olarak ses bi kaç saniyeliğine gidio ve tekrar başlıo birde şunu söliim format attım acaba düzelirmi die windowsu ikici defa yeniden başlatmamda o ses geri geldi neden kaynaklanabilir sizce gerçekten sıkıldım bu ses işinden

• sesimi duyan yokmu ikinci defa gönderdim msjı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahanna

cevaplarınız icin tesekkür ederim 11xx ile oynadıım oyunu 12xx te de sorunsuz olarak oynayabilirmiyim mesela bide herkes ısınma probleminden şikayetçi llaptopun ıssınması cok etkiliyormu performansı He bide 1245 LE GTA 4 Ü MEDİUM SEVİYEDE ne kadar saglıklı oynayabilirim

Aynı donanım aynı şeyi oynarsınız rahatlıkla. Isınmadan şikayetçi olan kim? Hpnin eski seri pavilionlarında problem vardı fakat yeni serilerde ısınma problemi yoktur. Bizzat ben de şu anda 4 farklı internet üzerinden oynanabilen clientli (knight online tarzı) oyun açık bilgisayarımda ve sıcaklığı 65 derece cihazın.

1245in özelliklerini bilmiyorum ama GTA 4 de zaten tam olarak low-medium-high seviyeleri yok. Çubuğu ne kadar sağa ne kadar sola kaydırabilirseniz o kadar =) Takılmadan oynuyorum ben hemen hemen orta ayarlarda, siz de oynayabilirsiniz. (1245de ati 4650 ekran kartı oldugunu varsayarak konusuyorum)

@maskemk : Daha önce aynı sorunu yaşayan ya da fikri olan biri varsa yazar zaten, yoksa yapılabilecek bir şey yok. Hp servisini arayın onlardan bilgi almayı deneyin.

• cevabın icin cok tesekkür ederim hemen bügün bi tane siparis edicegim insalllah bir sorunla karsılasmam
  • Arkadaşlar anakarttan ince tiz bir sesin gelmesi normal mi (1144) kulağımı yaklaştırdığımda daha rahat duyuluyor özellikle bir dosya,klasör yada uygulama açarken,böyle olması normal bir durum mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.