Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 1144e format atcam recovery disklerini kullanmadan bilgisayar başladığında f11 e basarak format atabiliyormuyum bişey daha sorcam bu format esnasında c yi bölmek istiyorum mümkünmü acaba yardımcı olurmusunuz
  • @Death666 & @HEADBLOOD

İkinizede Teşekkürler.Vistayı Kurdm.Teşekkürler..İçimi Kemiren Son Bir Kurt Kaldı Onu Sorsam Ve Yanıtını Alsam Rahatlayacağımdan Eminim

Şimdi Bazı Sitelerde Araştırdımda Hp Oooo Meşhur Ana Kartı Die Bahsediyorlar Kastetmek İstediğim Genellikle Sorunlu Çıkıyormuş..Ve Arıza Veriyormuş.Şimdi Bnim İçime Bi Kurt Düştü.İlk Hp ' Nin Bi Ürününü Alıyorum.Böle Bii Sorunla Karşılaşırmıyım Genelinde Aynı Hata Varmı Bunu Öğrenebilirmiyim?? Şimdiden Teşekkürler..
  • ne sorun çıkartıyormuş yazıyorlar mı sorunu da
  • yazılımcı online bni de eklermisin kullanıcılar arasına önceden söylemiştim atlandım heraldetekrar sorumdan bahsediim 1144e format atcam recovery disklerini kullanmadan bilgisayar başladığında f11 e basarak format atabiliyormuyum demi bişey daha sorcam bu format esnasında c yi bölmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba acaba yardımcı olurmusunuz
  • kardeş hp nin recovery si ile format attıgında hdd bölemiyosun çünkü tam otomatik basıyon bi tuşa geri kalanı kendi hallediyo ve bilgisayarı başlattıgında hp logosu çıktıgında sol altta esc ye bas diyo bas orda yazıyo f9 şu f10 şu diye yazıyo
    quote:

Orijinalden alıntı: maskemk

yazılımcı online bni de eklermisin kullanıcılar arasına önceden söylemiştim atlandım heraldetekrar sorumdan bahsediim 1144e format atcam recovery disklerini kullanmadan bilgisayar başladığında f11 e basarak format atabiliyormuyum demi bişey daha sorcam bu format esnasında c yi bölmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba acaba yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 25 Ağustos 2009; 23:57:59 >
  • arkadasım ben bu makineden önce 2 yılda hp kullandım quanta dı oda arkadaslarımda kullandı hiçbir arıza vermedi en azından ben ve arkadaslarım yaşamadı
    quote:

Orijinalden alıntı: .:aLi:.[.eFe.]

@Death666 & @HEADBLOOD

İkinizede Teşekkürler.Vistayı Kurdm.Teşekkürler..İçimi Kemiren Son Bir Kurt Kaldı Onu Sorsam Ve Yanıtını Alsam Rahatlayacağımdan Eminim

Şimdi Bazı Sitelerde Araştırdımda Hp Oooo Meşhur Ana Kartı Die Bahsediyorlar Kastetmek İstediğim Genellikle Sorunlu Çıkıyormuş..Ve Arıza Veriyormuş.Şimdi Bnim İçime Bi Kurt Düştü.İlk Hp ' Nin Bi Ürününü Alıyorum.Böle Bii Sorunla Karşılaşırmıyım Genelinde Aynı Hata Varmı Bunu Öğrenebilirmiyim?? Şimdiden Teşekkürler..
  • teşekkürederim erkayer harddiski nasıl bölcemi anlatabilirmisin peki rica etsem
  • yardımcı olabirmisiniz arkadaşlar harddiski bölmem konusunda teşekkürler
  • quote:

ne sorun çıkartıyormuş yazıyorlar mı sorunu da

Yok Sadece Anakart Arızasıymış Yazıolar.Bulursam Konuyu Tam Olarak Alıntı Yaparım. Bide Benim Bu Laptobun Fanı Sürekli Çalışıyorya :D Amd İşlemci Nedendir Acaba Sizdede Varmı Böle :D
  • quote:

quote:

ne sorun çıkartıyormuş yazıyorlar mı sorunu da

Yok Sadece Anakart Arızasıymış Yazıolar.Bulursam Konuyu Tam Olarak Alıntı Yaparım. Bide Benim Bu Laptobun Fanı Sürekli Çalışıyorya :D Amd İşlemci Nedendir Acaba Sizdede Varmı Böle :D

Arıza verirse servis değiştirir.Takmayın kafanıza bu kadar.Ayrıca arıza vereceğini hiç sanmıyorum.Gayet stabil çalışan kaliteli bir makine yapmış HP.

Fan olayına gelince işlemcinin sıcaklığı arttığı için çalışır.Yaz aylarında olduğumuz için biraz fazla çalışması gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskemk

teşekkürederim erkayer harddiski nasıl bölcemi anlatabilirmisin peki rica etsem

Benimde bu konuda sıkıntım var.Recovery kısmına dokunmadan C'nin içindeki verilerle hdd yi bölebilir miyim?
  • @Death666

Tşekkürler.Bir Kaç Soru Sordum Ve Yardımcı Oldunuz.Teşekkürler.Fan Olayı Benimki Sürekli Çalışıyor Arada Yavaşlıyor Ama Sürekli Çalışıo.Sistem Başladığında Başlıoyr Çalışmaya Ama Nese.İnş. Dediğiniz Gibi Sıkındı Yaratmaz Bize.Tekrar Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar 1144 laptop için zalman nc 2000 soğutucu aldım.Assasing Cread oynarken soğutucuyla birlikte işlemci sıcaklığı 75-78 arasında diğer değerlerde öyle bu sıcaklık soğutucu olmasına ragmen normal mi acaba?

Merhaba arkadaşım
    bende zalman nc 2000 almayı düşünüyorum.. siyah mı aldın grimi? ben siyah istiyorum ama maalesef denk getiremedim.bi tek vatanda konya mağazasında var görünüyor.sen nereden aldın acaba? soğutucunun notebook üzerindeyken fotolarını koyarsan sevinirim :)
  • quote:

@Death666

Tşekkürler.Bir Kaç Soru Sordum Ve Yardımcı Oldunuz.Teşekkürler.Fan Olayı Benimki Sürekli Çalışıyor Arada Yavaşlıyor Ama Sürekli Çalışıo.Sistem Başladığında Başlıoyr Çalışmaya Ama Nese.İnş. Dediğiniz Gibi Sıkındı Yaratmaz Bize.Tekrar Teşekkürler..

Ne demek tabiki yardımcı olucaz.Burda amaç sorunlarımızı halletmek.Asıl fan çalışmazsa problem var demektir.2 dakika içinde alevler çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEADBLOOD

quote:

Orijinalden alıntı: y_z_THE_END

Arkadaşlar bu windows 7 64 bit sürücleri ne zaman çıkar?Ben sitesinden 64 bit vista sürücülerini indirdim ama bazıları çalışmadı.Windows ile uyumlu değil diyor.Mesela hp update i çalıştıran var mı?

ben win7 64 ultimate kullanıyorum ve hp sitesindeki 64 bit vista sürücüleri yüklü. hiç bir sorun yok. hangi sürücüde sorun yaşadın...

IDT High-Definition Audio CODEC Driver
    Intel Chipset Installation Utility for ICH9 for Microsoft Windows Vista
    HP MediaSmart Webcam Software

ve bir sürücüyüde bulamadı.Mesela yüklerken windows buna uygun değil diyor.İlginç ya

bişey daha sorcam.Klavyenin hemen üstündeki ses göstergesi leveli sesi azalttığımızda azalıyormu mesela.Bende hepsi yanıyor olarak gösteriyor..

• dv6-1245et almayı düşnüyorum bütcem buna müsait şuan dv6 1149 kullanıyorum ama cumartesiye kadar inş serinin 6500 core duo2 işlemcili ati 4650 ekran kartlı olanından alacam.
  • dv6-1245et mi dv6-1115et mi ? bu konuda yardımcı olurmusunuz aranıza katılmayı düşünüyorum.aldığım modelinde iyi olmasını istiyorum.
  • piyasada 1115et kalmamış. güvenebileceğim bir yer varsa yardımcı olurmusnz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar 1144 laptop için zalman nc 2000 soğutucu aldım.Assasing Cread oynarken soğutucuyla birlikte işlemci sıcaklığı 75-78 arasında diğer değerlerde öyle bu sıcaklık soğutucu olmasına ragmen normal mi acaba?

Kesinlikle normal deil cünkü ben sogutucusuz oynarken o degerlere bile cıkmıyo 65-68-bazen 72 fln bi yanlıs olmasın
  • dv-1115et ile dv7-1230et arasında kaldım yardım ltfn
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.