Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar anakarttan ince tiz bir sesin gelmesi normal mi (1144) kulağımı yaklaştırdığımda daha rahat duyuluyor özellikle bir dosya,klasör yada uygulama açarken,böyle olması normal bir durum mu acaba?

Tabikide Normal O Ses HDD ' Den Gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:aLi:.[.eFe.]

Soruma Cvb Alamadım Ama Nese Fotoları Ekliyim Klavye Üzerini Böle Kapladım Sorun Olurmu Isınmada Felan Resimler Aşağıda :

Tşkrler. Şimdiden...

kardeş niye öle bişi yaptın peki? hiç gerek yok cidden ama çok oyun oynayınca klavyede ısınıyo yani ısı ordanda çıkıyo bi nevi ordanda soguyo ama etkilemez zannetmiyorum

• arkadaslar bende aranıza yenı katıldım. dv6-1241 hp yı dun aldım..partıtıon magıc ıle bolmeye calısırken D surucusunu dogal olarak recovery bolumunu kaybettım..asagıdakı lınkte bıraz daha detaylı anlatım var yardımcı olursanız sevınırım saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_33826128/mpage_7/tm.htm
  • quote:

Soruma Cvb Alamadım Ama Nese Fotoları Ekliyim Klavye Üzerini Böle Kapladım Sorun Olurmu Isınmada Felan Resimler Aşağıda :

Tşkrler. Şimdiden...

O naylon mudur? Bu tarz bir şey yapmaya gerek yok bence, ısı içeride hapis kalacak bu sefer kaş yapayım derken göz çıkacak. Bilgisayarın altına üstüne herhangi ısıya dayanıksız şeyler koymayın. Mümkünse hatta cihazınızı sürekli tahta, masa, sehpa gibi şeylerin üzerinde kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar anakarttan ince tiz bir sesin gelmesi normal mi (1144) kulağımı yaklaştırdığımda daha rahat duyuluyor özellikle bir dosya,klasör yada uygulama açarken,böyle olması normal bir durum mu acaba?

Tabikide Normal O Ses HDD ' Den Gelir

Sağ üst taraf değil ama arkadaşım,hdd sağ üst tarafta; benim demek istediğim orta kısım ve sol taraflarda mesela işlem görmüyo boşta makina mouse hareket ettirir ettirmez tiz ses çıkıyor,bi dosyaya açtığımda,üzerine tıkladığımda falan...Sessiz ortamda daha çok belli oluyor tabi kafaya takarsan bide.... O yüzden sizdede böyle bir durum var mı acaba bi bakıp yardımcı olsanız.Bilgisayar sadece pil ile çalışırken daha belli oluyo şarj cihazı ile fanlar fln devreye girince anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüsnü89 -- 28 Ağustos 2009; 22:13:44 >

• Tm.. Kaldırdım Naylon Deil Streç Banttı Ama Nese..Zaten Şimdi Hp Msj Atacağım.Şarj Aleti Çok Ama Çok Acayip Isınıor.Bilg.Kapalı Olduğu Halde.Ve Bi Kerede Şarj Olmuyor Sorunuyla Karşılaştım.Bazı Arkadaşlarda Bu Gibi Sorunla Karşılaşmışlar.İçim Anlamadığım Bi Şekilde Garip Oldu..Ama Ben Pavilionumu Çook Seviom :D Nese Atalım Msj Bakak Nolck..Teşekkürler Cvblrınız İçin...
  • herkese slm p8800 mı yoksa p8700 işlemci mi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım. dv6-1241 hp yı dun aldım..partıtıon magıc ıle bolmeye calısırken D surucusunu dogal olarak recovery bolumunu kaybettım..asagıdakı lınkte bıraz daha detaylı anlatım var yardımcı olursanız sevınırım saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_33826128/mpage_7/tm.htm

dostum hayırlı olsun ama programla uğaşmana gerek yoktu vistada yapabiliyosun bunu bilgisayarım sağ tuğ yönet >disk yönetimine gir c sürücüsünde sağ tuş tıkla ve küçült seç sonra ileri yönergelerini takip et ve diski böl bukadar recovery nin gitmesi kötü olmuş

• merhaba arkadaşlar
    bugün kötü birşey başıma geldi maalesef :(
    yeğenim notrebookun şarj adaptörü kablosuna takılarak notebookun yaklaşık yarım metreden düşmesine neden oldu.sağ tarafına doğru düştü.ekran açıkken,mouse ve şarj adaptörü takılıyken.düşmeden ötürü parmak izi okuyucum içeri göçtü ve ekranda problem var..bu nedenle servise götürmeyi düşünüyorum.
    soru1) bu durum garanti kapsamında mıdır?yani garanti kapsamında tamir edilir mi?
    soru2)ben şanlıurfada görev yapıyorum ve yarın urfaya dönüyorum. urfada hp teknik servisi varmıdır nasıl bulabilirim?
    soru3)şuanda izmitteyim.burada servis olup olmadığını internetten bulamadım..yardımcı olurmusunuz?
    soru4)servise götürsem bikaç saate yapıp bana geri verirlermi?
    çok zor durumdayım..resmen içim acıyor yahu..19mayısta almıştım notebooku,gözüm gibi bakıyordum..offf.offf.offf...

• Hocam malesef şehirlerde böyle küçük servisler iş yapmıyor adam gibi. en iyi sonucu ana serviste alırsınız. Servislerin numaraları yazan bir kitapçık gibi bişey çıkıyordu kutudan ona bakabilirsiniz. Düşürdüğünüz için garanti kapsamında değil malesef çok geçmiş olsun.
  • Ekle bakam benide 1235
  • arakadaslar suada kurulumu yaparken farkettım 1 adet ölü pikselim var sansıma tukureyım okadar bekeldık olana bak
    bu urunde 0 olu pıksel garantısı varmı ? neyapmak lazım
  • arkadaslar dv6 1241 mı yoksa Toshiba Satellite A500-132 mi hangısı daha ıyı ve su bimeksin katalogundakı urunler hala gelmedı mi bi bilgisi olan yokmu ?
  • Bugün ben de aldım, çok fazla araştırmadan. İnşallah iyi çıkar :)

DV6-1238ET P8700

2 resimle sayfayı dağıtmışsınız, helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurushlee

arakadaslar suada kurulumu yaparken farkettım 1 adet ölü pikselim var sansıma tukureyım okadar bekeldık olana bak
    bu urunde 0 olu pıksel garantısı varmı ? neyapmak lazım

Tek başlığa yazmanız yeterliydi, diğer başlıkta cevapladım.

quote:

Orijinalden alıntı: oorhun

arkadaslar dv6 1241 mı yoksa Toshiba Satellite A500-132 mi hangısı daha ıyı ve su bimeksin katalogundakı urunler hala gelmedı mi bi bilgisi olan yokmu ?

dv6-1241 daha iyi. Her şeyleri aynı zaten sadece P8700 kullanıyor Toshiba, 1241 ise P8800.
  • slm p8800 işlemci 2.4 ghz mi yoksa 2.6 mı intelin kendi işlemcileri ile ilgili açıklamasında ben 2.6 olarak gördüm ama dv6 1241 in ürün özelliklerinde 2.4 diyodu hangisi dogru acaba ?
  • 2.66. Hp'nin sitesinde yanlış yazılmış bu kısım. Dolayısıyla internetteki tüm alışveriş sitelerinde de yanlış yazılmış oradan kopyaladıkları için. Bir Allah'ın kulu da araştırıp bakıp yazsa, ya da az buçuk bir bilgisayar bilgisi olsa düzecelek de, kimse düzeltmiyor.
  • Güzel ürün, almak nasip olur inşallah.
  • Arkadaşlar anakarttan ince tiz bir ses geliyor.(1144)orta kısım ve sol taraflarda,mesela işlem görmüyo boşta makina mouse hareket ettirir ettirmez tiz ses çıkıyor,bi dosyaya açtığımda,üzerine tıkladığımda falan...Sessiz ortamda daha çok belli oluyor tabi kafaya takarsan bide.... O yüzden sizdede böyle bir durum var mı acaba bi bakıp yardımcı olsanız.Bilgisayar sadece pil ile çalışırken daha belli oluyo şarj cihazı ile fanlar fln devreye girince anlaşılmıyor.
  • slm arkadaşlar bi konu hakkında yardımınızı istiyorum 1144et laptopumdan bi ses geliyor harici amplifikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırdım yani forumda bahsedilen başlangıç ta açılırken faln gelen ses diil öncelikle onu söliim 2 ay oluo bilg alalı son 2 3 haftadır var bu ses..
    bu sesin nerden geldiği konusunda bi fikre sahip oldum kurcalamam sonucunda yine hoparlorden gelio. ses açıp kapama tuışunu hareket ettirdiğimde,IDT HD sound un hoparlor yerinedki ayar kısmındaki hoparlörü dengelemek için daireyi kullanın yerini sağa sola hareket ettirdiğimdee, en ilgincide wireless tuşuna bastığımda anlık olarak ses bi kaç saniyeliğine gidio ve tekrar başlıo birde şunu söliim format attım acaba düzelirmi die windowsu ikici defa yeniden başlatmamda o ses geri geldi neden kaynaklanabilir sizce gerçekten sıkıldım bu ses işinden
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.