Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cşhaz için takmamız gereken ram'in mhzsi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. nesil olduğu için 1600mhz destekler diye düşünüyorum. ama üzerindeki ram 1333mhz olduğundan yanına ne takarsanız takın düşük olan hızda çalışacağından birey farketmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

Merhaba.Bir sorunum var.Daha önceki sayfalarda da sorulmuştu ama çözüm bulunamamıştı.Belki çözüm bulunmuştur diye tekrar sorayım.
    Kulaklık takılı halde iken skype sesleri hoparlörden , sistem sesleri kulaklıktan geliyor. Başka örnek vermek gerekirse oyun sesi kulaklıktan gelirken firefoxda açtığım radyonun sesi hoparlörden geliyor.Anladığım kadarıyla sistem varsayılan ses çıkış aygıtını kafasına göre atıyor.Gelişmiş ayarlardan hoparlör ve kulaklığın özel kullanım modunu(bu aygıta öncelik tanıma şeysini) devredışı bıraktım.Ses driverını güncelledim, program ve oyun ayarları ile oynadım ama bi türlü çözemedim.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

Aynı sorundan bende müzdariptim fakat kendi kendiliğinden sorun çözüldü. Bu sorunu özellikle laptopun mikrofonunu ve harici bi kulaklık kullanıyorken yaşıyordum. Kulaklık ve mikrofonu birlikte olan bi kulaklık aldım bu sorunları yaşamıyorum şu an. Bunun etkisi olabilir dye düşünüyorum bu sorunun çözümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 21 Nisan 2013; 14:54:33 >

• Arkadaşlar, screen tearing (görüntünün kırılması) problemi yaşayan var mı, nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • Bu HP support assistant beni çıldırtıyor!

Eskisinden memnun sayılırdım ama bu program kendini güncellediğinden beri sapıttı!
    HP cool Sense'i de ortadan kaldırdı.

Fan sesi ve pildeki kayıp nedeniyle ben de servise verdim.
    Fan ve pil değişmiş.Aldım aleti yine Support assistant problemim var.Yeni versiyonda cool sense kayboldu!
    Ayrıca Fan kendi kendine yine hızlanıyor Sadece chrome da facebook ve DH açık
    Adamlara o kadar anlattım bak diyorum bu program böyle böyle yapıyor.Sildim yeniden yükledim en sonunu yükledim olmuyor diyorum.Bize öyle şikayet gelmedi siz ilksiniz diyor.Çıktım ben de vaktim yoktu.Zaten oraya bilgisi olmayan bir elemanı koymuşlar.Total Care Center olacak bir de!

Şimdi buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarım bu problemi nasıl aştılar acaba?

• Bilgisayar açıldıktan sonra bütün açılış işlemleri bitiyor ama 2 dakika boyunca internete girmiyor, sayfalar açılmıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşıp çözen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Bu HP support assistant beni çıldırtıyor!

Eskisinden memnun sayılırdım ama bu program kendini güncellediğinden beri sapıttı!
    HP cool Sense'i de ortadan kaldırdı.

Fan sesi ve pildeki kayıp nedeniyle ben de servise verdim.
    Fan ve pil değişmiş.Aldım aleti yine Support assistant problemim var.Yeni versiyonda cool sense kayboldu!
    Ayrıca Fan kendi kendine yine hızlanıyor Sadece chrome da facebook ve DH açık
    Adamlara o kadar anlattım bak diyorum bu program böyle böyle yapıyor.Sildim yeniden yükledim en sonunu yükledim olmuyor diyorum.Bize öyle şikayet gelmedi siz ilksiniz diyor.Çıktım ben de vaktim yoktu.Zaten oraya bilgisi olmayan bir elemanı koymuşlar.Total Care Center olacak bir de!

Şimdi buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarım bu problemi nasıl aştılar acaba?

Yeni support assistant coolsense içermiyor, sözde ayrıca yükleniyor(muş). Hp support forumlarında çokca tartışıldı her nasılsa bir çözüm de bulunamadı. Windows 8 altında coolsense eklentisi yüklenemiyor, hata veriyor. Coolsense için eski sürüm hp support assistant yüklemelisin.

• Ayrıca indirdim yükledim ama yüklenmemiş gözüküyor.Garip!
    Eski versiyonu yükleyince de o bir şekilde benden kaçıp kendini güncelliyor.

Zaten format atacağım bir kez daha bu sefer fransadan gelen recovery dvdlerini kullanacağım.
    Şu an bir gariplik var ama çözemedim.Usb bellek takmıştım bir tane(Nortan falan yüklüydü oysaki) ondan sonra atıyorum bir dosyayı tuttum taşıyorum bir başka dosyanın üstünden geçerken onun içine düşüyor nasıl oluyorsa anlamış değilim?Sanki mouseun tuşuna basmayı bırakıyormuşum gibi yani.Ya da bazen de tıklatıyormuşum gibi.
    İşlemci boştayken %0-1 gibi kullanılıyor ram 2GB a yakın harcıyor.Normal değerler gibi?

DVD'den format nasıl atıyorduk unuttum yine

Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Ayrıca indirdim yükledim ama yüklenmemiş gözüküyor.Garip!
    Eski versiyonu yükleyince de o bir şekilde benden kaçıp kendini güncelliyor.

Zaten format atacağım bir kez daha bu sefer fransadan gelen recovery dvdlerini kullanacağım.
    Şu an bir gariplik var ama çözemedim.Usb bellek takmıştım bir tane(Nortan falan yüklüydü oysaki) ondan sonra atıyorum bir dosyayı tuttum taşıyorum bir başka dosyanın üstünden geçerken onun içine düşüyor nasıl oluyorsa anlamış değilim?Sanki mouseun tuşuna basmayı bırakıyormuşum gibi yani.Ya da bazen de tıklatıyormuşum gibi.
    İşlemci boştayken %0-1 gibi kullanılıyor ram 2GB a yakın harcıyor.Normal değerler gibi?

DVD'den format nasıl atıyorduk unuttum yine

Çok teşekkürler.

biz buna forumda çift tıklama sorunu diyoruz :) . fare bozulmuş garantiye çift tıklama sorunu var diye gönderirsen onarırlar. benim vx nano mouse'dada aynı sorun vardı değişim ile anywhere mx e geçtim.

dvd den format için. açılışta "Esc" ye bas boot dan hp dvd-rw seç. ardı gelir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 23 Nisan 2013; 18:14:50 >

• Kolay gelsin abiler. Win8 uygunluk için pc yi atarım ama 3 tane donanımın driverı yok görünüyo :S
    atinin özellikle nasıl olucak o iş
    (Geçen kurdum win8i atiyi görmedi sap gibi kalmıştım.)
    amd eposta attı yeni beta driver win8 için diye onla mı idare ediyonuz napıyonuz :D
  • Buradaki sitede windows8 driverlarıda windows7 driverlarıda var. win8 olanlarını indirip kurarsın. dikkat et ikiside aynı sayfada yanlışlıkla win7 olanı indirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

Buradaki sitede windows8 driverlarıda windows7 driverlarıda var. win8 olanlarını indirip kurarsın. dikkat et ikiside aynı sayfada yanlışlıkla win7 olanı indirme.

sağ olasın abim. bütün driverlar bunlar dimi?? eksik driver kalmıyo ?

bi sorum daha olucak. sdd eklediğiniz de bilgisayara normal hddsini iptal mi ediyosunuz yoksa ikini birlikte çalıştırmak için bişiler yapma imkanı var mı ?
    16gb ram desteklediğini gördüm 8lik ramlar ? kaç mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan52 -- 30 Nisan 2013; 9:06:19 >

• bizim 2. nesil işlemciler 1600mhz ram destekliyor olması lazım.
    driver soruna gelince ihtiyaç duyacağın onlar ama beats ve coolsense win7 deki gibi çalışmıyormuş.
    ssd ile hdd yi kullanmak için ise dvd-rw yi söküp oraya hdd kızağı takıyorsunuz. Hdd kızağınada 500gb lık diski takıp ana diskin yerinede ssd yi takarak ikisini birlikte kullanabiliyorsunuz.
  • Küçük bir sorum var ben bu muadil bataryalardan alsam bi zarar verebilir mi notebook'a ? 5100mAH normal pili muadil biraz daha pahalı ve 8100mAH. ikinci pil olarak kullanacağım.

Pcyi artık tam taşınabilir pc kıvamında kullanacağımda ikinci batarya ya ihtiyacım var.

Halen beats audio'yu sevmiyorum bu arada. Harici ses kartımla + kulaklıklarımın ses kalitesinin yanından geçemiyor, Beats.
  • DFX'i deneyin. Beats hikaye :)
  • Dfx i kurdum. Koss porta pro'ya bası fazla geliyor standart ayarlarda :D . bi iki kademe kapattım bası
  • Portapro'nun bass fazlaysa , ultrasone hfi580 denemeyin hocam .
    DFX deniyorum ama . Eklerim sonra görüşlerimi.

Görüşler: Ses kartım harici ve iyi bir ses kartı olduğu için işe yaramadı.Hatta bir miktar seste bozulma var. Ama çok büyük olasılıkla notebook'un kendi hoparlörlerinde ses/bass artıracak gibi. Eklemem lazım müziklerimin çoğu Flac/320Kbps . 128kbpslerde bir miktar iyileşme sağladı DFX. Sağolun .

Ekleme: Alsam mı 8100mAH muadil batarya 93 TL gibi bir fiyatı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 7 Mayıs 2013; 3:47:59 >
  • valla denemeyeyim. sevmiyorum fazla bası. :D . batarya konusundada bi fikrim yok hp yi ararsan sonuç çıkabilir belkim.
  • bu dfx dediğiniz program mıdır nereden edinilebilir bir de harici 5.1 ses kartı mevcutmu bu laptop için
  • creative'in usb ses kartları var bakabilirsiniz. dfx programdır ücretlidir.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.