Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar benım laptop oyun oynarken 94 derecelere kadar çıkıyor coolersız kulanamıyorum kasılmalar basladı,power-saving modda takılıyorum bu yuzden önemlı grafik gerektircek durumlar olmadıkça,aranızda hiç söküp temizleyen varmı bu laptobu? Ben para verip işini iyi anlayan birilerine temizletip işlemcinin macununu da yeniletmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

SSD sonrası son durum...

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

vay değerler mükemmel. benim ekran kartıma neden 6.9 verdi bu win8 :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

dostlar benım laptop oyun oynarken 94 derecelere kadar çıkıyor coolersız kulanamıyorum kasılmalar basladı,power-saving modda takılıyorum bu yuzden önemlı grafik gerektircek durumlar olmadıkça,aranızda hiç söküp temizleyen varmı bu laptobu? Ben para verip işini iyi anlayan birilerine temizletip işlemcinin macununu da yeniletmek istiyorum

Ankara veya Malatya için sağlam firma önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

dostlar benım laptop oyun oynarken 94 derecelere kadar çıkıyor coolersız kulanamıyorum kasılmalar basladı,power-saving modda takılıyorum bu yuzden önemlı grafik gerektircek durumlar olmadıkça,aranızda hiç söküp temizleyen varmı bu laptobu? Ben para verip işini iyi anlayan birilerine temizletip işlemcinin macununu da yeniletmek istiyorum

Ankara veya Malatya için sağlam firma önerebilirim.

İzmirdeyim malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

Arkadaşlar HDMI kablo ile laptop u LCD ye bağladım. LCD den de dijital koaksiyel kablo ile Z906 ya bağladım ama dijital ses alamıyorum maalesef :( Decode ışığı yanmıyor.

Laptopdan lcd ye dijital sesi nasıl aktarabilirim?

Laptop dan ses ayarlarına girdiğim de dijital seçeneğini de çıkmıyor.

lcd demişsin ama monitör mü tv mi anlamadım..

tv ise ses sistemini tv ye bağla.. sonrada pc yi hdmı ile tv ye bağla sorunsuz çalışır.. (kullandığım sistem bu)

monitörse ses sistemini laptopa tak hdmı la da monitöre bağla (lakin bazı laptoplar 5.1 çıkışlı değil..)

LCD dediğim 42PFL5405 philips lcd tv.

Bu laptop da ses ayarlarında dijital seçeneğini hiç gören oldu mu? Öyle bir özelliği var mı laptopumuzun? Ses simgesine sağ tuş yapıp kayıttan yürütme aygıtları seçince gelen yerde.

• Arkadaşlar bu cihaza uygun şarj modelleri kaç amper ile çalışıyor.Bendeki 18.5V -6.5A ancak internette genellikle 18.5V-4.74A şarj aletleri satılıyor.Bunlardan alsam sorun yaşarmıyım?
  • 18,5v 6,5a almanız gerekir. sorun yaşamanız yüksek. 18.5v 6.5a = 120w güç etmiyor
  • Arkadaşlar 6020et ler 16gb ram destekliyor mu? Ona göre update yapacağım
  • Aıda64 programına göre destekliyor, Hp ye göre desteklemiyor. Deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan olmasın ama son bios update ile geldi diye hatırlıyorum yanlış 2 soket olması 8 gb * 2 gerektirdiği için pek üstünde durmamıştım
  • 16 gb çalışıyor sorun yok Denedim ok

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

16 gb çalışıyor sorun yok Denedim ok

Teşekkürler :)

Ayrıca ati yanıt vermeyi kesti diye uyarı alan arkadaşlar powerplay'i iptal etsin. hergün hata alırken, İptal ettim edeli hata almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 14 Nisan 2013; 0:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

Teşekkürler :)

Ayrıca ati yanıt vermeyi kesti diye uyarı alan arkadaşlar powerplay'i iptal etsin. hergün hata alırken, İptal ettim edeli hata almıyorum.

powerplay i nasıl iptal ettin? yani switchable graphics i manual mi ayarladın? bende de hep o şekilde ayarlı ama ara sıra hata alıyorum yine...
  • switchable graphics'ide iptal ettim powerplay'ide

•  HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

• quote:

Windows 8 için driverları nasıl buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

quote:

Windows 8 için driverları nasıl buldunuz?

win7 için olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/13683/8bf28f3b-03c5-422f-a2d6-1b4ede92dff5.jpg

acaba driver sürümü ile CCC sürümü uyumlu olmayabilir mi?
  • Merhaba.Bir sorunum var.Daha önceki sayfalarda da sorulmuştu ama çözüm bulunamamıştı.Belki çözüm bulunmuştur diye tekrar sorayım.
    Kulaklık takılı halde iken skype sesleri hoparlörden , sistem sesleri kulaklıktan geliyor. Başka örnek vermek gerekirse oyun sesi kulaklıktan gelirken firefoxda açtığım radyonun sesi hoparlörden geliyor.Anladığım kadarıyla sistem varsayılan ses çıkış aygıtını kafasına göre atıyor.Gelişmiş ayarlardan hoparlör ve kulaklığın özel kullanım modunu(bu aygıta öncelik tanıma şeysini) devredışı bıraktım.Ses driverını güncelledim, program ve oyun ayarları ile oynadım ama bi türlü çözemedim.

• firefox bilmem ama skype herkeste aynı. çözüm için skype ta ayar yapmanız gerekiyordu. ben skype taki ayarları değiştirerek çözmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.