Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de benim asıl sorunum intel hd 3000de videolarda kırılma oluyor.
    siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz arkadaşlar?
    son çıkan 2622 sürücüsü kurmanın bir yolu yok mu?
    bende 2476 yüklü ve youtube videolarında kırılma oluyor.
  • Ben en son hpnin yayınladığı sürücüyü kullanıyorum.Hiç bir sorunum yok.Sizde öyle yapın ama önce driverları kaldırıp driversweeper ile kalanları temizleyin sonra kurun hpden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

bir de benim asıl sorunum intel hd 3000de videolarda kırılma oluyor.

Tüm grafik sürücülerini kaldırıp bunu yükleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: blcksprt

quote:

Tüm grafik sürücülerini kaldırıp bunu yükleyinhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-105178-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5059874&sw_lang=

zaten o intelde o kurulu. 6770mde 12.6 kurulu. sorun intelde ve hpnin sistesindeki driver yüklü. siz youtube videolarında kırılma olmadığına emin misiniz?

• valla şuan dv6-6010st kullanıyorum 120 gb corsair force 3 aldım bide dvdyi iptal edip akasa n stor ile 500 gb 7200 rpm disk taktım makine uçuyor felaket birşey oldu iyiki almışım valla tam istediğim gibi oldu. tek sıkıntım amd 6770m ekran kartının çalışma hızı core hızı 800mhz değil 216mhz de kilitli olması onun hariç sorun yok çözebilecek olan varmı bu kiliti güncelleme işini halletmeli hp
  • quote:

quote:

quote:

Tüm grafik sürücülerini kaldırıp bunu yükleyinhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-105178-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5059874&sw_lang=

zaten o intelde o kurulu. 6770mde 12.6 kurulu. sorun intelde ve hpnin sistesindeki driver yüklü. siz youtube videolarında kırılma olmadığına emin misiniz?

İki ayrı sürücü kurulu sizde sanırım. Verdiğim linkteki sürücü hem intel hem atı kartı için sadece bunu kurmanız yeterli. Youtube'da kırılma falan olmadı benimkinde şimdiye kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İki ayrı sürücü kurulu sizde sanırım. Verdiğim linkteki sürücü hem intel hem atı kartı için sadece bunu kurmanız yeterli. Youtube'da kırılma falan olmadı benimkinde şimdiye kadar.

2 ayrı sürücü kurulu ama sonuçta intel orjinal hpnin sitesindeki kurulu ve kırılma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: onti

valla şuan dv6-6010st kullanıyorum 120 gb corsair force 3 aldım bide dvdyi iptal edip akasa n stor ile 500 gb 7200 rpm disk taktım makine uçuyor felaket birşey oldu iyiki almışım valla tam istediğim gibi oldu. tek sıkıntım amd 6770m ekran kartının çalışma hızı core hızı 800mhz değil 216mhz de kilitli olması onun hariç sorun yok çözebilecek olan varmı bu kiliti güncelleme işini halletmeli hp

Akasa nim ucuna hp nin kendi cd dirve kapagini takabildiniz mi acaba? Ayrica ben 120gb sandisk ssd + akasa almayi dusunuyorum sata3. 0, icindeki isletim sisteminide bu ssd ye yapmayi dusunuyorum. Sizce bu mumkun mu? Servis mumkun oldugunu soyledi, hatta getirin ucretsiz biz takalim, isletim sisteminide halledelim dediler.

Suan bilgisayarim fan ses bozuklugu nedeniyle hp servisde. Ankaraya gitmeyi bekliyor. Yaklasik 1 ay sonra elimde olacak cihaz, bu sure zarfinda icinde vista yuklu olan bi cihaz verdiler.. En cok korktugum konu, bilgisayarin hicbir problemi yok, fan degisimi disinda, uzerinde kucuk bir cizik bile yik, acaba servisden o sekilde cikarmi ayni sekilde yoksa cizik vs. Yaparlar mi bilgisayarimi.. Servisde ki adam dikkat ederiz abiiiii dedi de ben hic guvenemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

valla şuan dv6-6010st kullanıyorum 120 gb corsair force 3 aldım bide dvdyi iptal edip akasa n stor ile 500 gb 7200 rpm disk taktım makine uçuyor felaket birşey oldu iyiki almışım valla tam istediğim gibi oldu. tek sıkıntım amd 6770m ekran kartının çalışma hızı core hızı 800mhz değil 216mhz de kilitli olması onun hariç sorun yok çözebilecek olan varmı bu kiliti güncelleme işini halletmeli hp

Akasa nim ucuna hp nin kendi cd dirve kapagini takabildiniz mi acaba? Ayrica ben 120gb sandisk ssd + akasa almayi dusunuyorum sata3. 0, icindeki isletim sisteminide bu ssd ye yapmayi dusunuyorum. Sizce bu mumkun mu? Servis mumkun oldugunu soyledi, hatta getirin ucretsiz biz takalim, isletim sisteminide halledelim dediler.

Suan bilgisayarim fan ses bozuklugu nedeniyle hp servisde. Ankaraya gitmeyi bekliyor. Yaklasik 1 ay sonra elimde olacak cihaz, bu sure zarfinda icinde vista yuklu olan bi cihaz verdiler.. En cok korktugum konu, bilgisayarin hicbir problemi yok, fan degisimi disinda, uzerinde kucuk bir cizik bile yik, acaba servisden o sekilde cikarmi ayni sekilde yoksa cizik vs. Yaparlar mi bilgisayarimi.. Servisde ki adam dikkat ederiz abiiiii dedi de ben hic guvenemiyorum.

Hocam aynı problemden dolayı gönderdim.İstanbul'da Total Care Center'a bıraktım.
    Bir önceki DV6 W7 yüklü aldım.1 haftada bitirmişler.
    Tertemiz bıraktım tertemiz aldım çok şükür.

• http://forum.donanimhaber.com/m_60839467/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60839467

Bunu alsam; üzerine bir dehttp://forum.donanimhaber.com/m_62409697/tm.htm

bunu alsam; istediğim şeyi elde edebilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

quote:

quote:

Hocam aynı problemden dolayı gönderdim.İstanbul'da Total Care Center'a bıraktım.
    Bir önceki DV6 W7 yüklü aldım.1 haftada bitirmişler.
    Tertemiz bıraktım tertemiz aldım çok şükür.

Harika hocam;

Bana ordaki eleman 20 iş günü sürer dedi, bende mecbur katlancaz dedim. Aslında yedek olarak verdikleri model iyi, bluray okuyucusu bile var, subwoofer'ı var;

Ama ben kendi bilgisayarımı istiyorum, seviyorum :)

Geçen sene 1700TL'ye bir arkadaşla MacbookPro takaslı olarak alışverişi yapıp bu bilgisayardan edinmiştim.

İyi ki edinmişim

Şuan param olsa, bir bilgisayar daha alacak olsam, yine aynısından alırım

• www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90918

Sizce hangisini alıyım ?

HP Servisinde ÜCRETSİZ olarak; bilgisayara takma işini ve İşletim Sistemini yüklüyorlarmış. Onlara gidip yüklettireceğim. Sonuç olarak garanti dışı bırakmayalım ürünü değil mi

Sordum; "gelin yaparız tabi dediler"

Bir AKASA CD DVD yerine 2.5" luk dönüştürücü alacağım, bir de bu SSD'lerden birini.

Başka bir aparat gerekiyor mu bana ?

Yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

• Bir de dediğim şekilde tek sürücüyü kurarak deneyin. Denemekle bir şey kaybetmezsiniz
  • quote:

quote:

bende öyle yaptım ssdye direk yedek aldığım dvdlerden kurdum sistem recovery yaptım sonra dvdyi çıkartıp akasa ile 500 lük hddyi taktım canavar oldu laptop gelelim montaja gayet rahat takılıyor evet dvd kağağı yuvaya tam oturuyor ama dvdnin ön kapağını hp öyle bir yapmış ki çekince çıkması lazım ama bir tarafı sürekli gerdiriyor çekince gelmiyor o yüzden bir tane diş kırıldı bu konularda çok titiz ve dikkatli olmama ramen yapcak bişi yoktu yani servis taksa bile kırıp kırmadığından emin olun çok ince bir iş dvdnin kapağındaki iç diş kırılsa bile tam oturuyor çok ama çok az bir oynama oluyor onun harici tam oturuyor akasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 26 Temmuz 2012; 22:00:02 >

• quote:

quote:

quote:

bende öyle yaptım ssdye direk yedek aldığım dvdlerden kurdum sistem recovery yaptım sonra dvdyi çıkartıp akasa ile 500 lük hddyi taktım canavar oldu laptop gelelim montaja gayet rahat takılıyor evet dvd kağağı yuvaya tam oturuyor ama dvdnin ön kapağını hp öyle bir yapmış ki çekince çıkması lazım ama bir tarafı sürekli gerdiriyor çekince gelmiyor o yüzden bir tane diş kırıldı bu konularda çok titiz ve dikkatli olmama ramen yapcak bişi yoktu yani servis taksa bile kırıp kırmadığından emin olun çok ince bir iş dvdnin kapağındaki iç diş kırılsa bile tam oturuyor çok ama çok az bir oynama oluyor onun harici tam oturuyor akasaya

supersiniz, ya Cmrhn hocamla ya HP teknik servisle halletcez artik, cihaz ankaradan bir gelsinde..

umarim haftaya kadar fan degisimi yapilip gelir.

buarada

oneri yuzunden sanirim bu urunu alacagim.

perfomans vs. acisindan umarim parasinin hakkini verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben corsair force 3 aldım 245 liraya memnunum laptop 19 saniyede açılıyor kullanıma hazır ssd ile akasadan takılan hdd arası veri aktarım hızıda yeterli 10 gb en düşük saniyede 100 mb civarında yani arada artıyor zaten ssd depolama için değil performans için kullanıyorum tatmin edici yani bana yetiyor
  • Rica etsem Start > Devices and Printers > Sol click > Device Manager > DVD-CD rom Drives menüsü alında yazan ürün kodunu yada bu bölümün ekran görüntüsünü yollar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aygıt yöneticisinde dvd ile ilgili birşey yok ki akasa takılınca kalktı normal sata girişi olarak algılıyor orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

achi moduna nasıl alabilirim

biostan açılıyor

hplerin bios unda öyle bi seçenek yok maalesef, modlamak gerekiyor, internette aradım ama bizim biosa uyan bulamadım, arkadaşın biri yazmış önceki sayfalarda ancak onuda bulamadım, biri açıklarsa sevinirim, gerçi ssd nin performansında bi sıkıntı yok şu anda, ama bios modun bi avantajı olcaksa benm için yaparım tabiki

quote:

Orijinalden alıntı: scarface0537

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: salarili

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekduyan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekduyan

Aşağıdaki videoda bilgisayarın gelişmiş bios ayarları açık gözüküyor. Bios modeli de son çıkan F1b. Acaba biz nasıl yapabiliriz bunu bir fikri olan var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=Xozl0phLKz8

kımsenın cevabı yokmu bu konu hakkında

arkadaşlar bu onemlı bır konu ,bılgısı olanlar yardım etsin lütfen

konuyla ilgilenen yok mu ?

allah rızası için soyleyecek bişeyi olan yokmu bu koca forumda....allah rızası için soyleyecek bişeyi olan yokmu bu koca forumda....

bu nedir ne işe yarar bilmiyorum ama epeydir burada sorulan bir soru.cevap çıkmıyorsa henüz bir bilen anlayan denk gelmemiş. bu koca sürede kimsenin aklına hp nin teknik destek hattını aramak gelmedi mi?

merhabalar mesajınızı yeni gördüm hemen size kısa özet vereyim

normalde hatırlarsanız masaüstü pc lerin boardları daha gelişmiş ve tüm özellikler anakartın özelliklerine göre kullanıcı insiyatfine bıraklır. ama notebooklarda kısıtlı bios kullanılır. üretici firma çoğu extrem ayarları kapatır biostan sebebi notebook gibi ince yapılı cihazlarda zaten ısınma sorunları giderilebilmiş değil.. birde o menüleri kabak gibi açıp kullanıcıların oc yapıp cihazın ısı dengesini bozmalarını engellemektir amaç. :) kaba açıklaması bu şekilde.

ewet tam tahmın ettıgım gıbı...ama nasıl yapabılrıız bunu.amacım advanced menuden ıntel e.kartını pasıflestırmek ve ssd takmak...

advanced biosa gerek yoktur. biostan switchable graphics seceneğini fixed a çektikten sonra catalyist control centerdan ati yi seçerseniz zaten iptal olur. ssd suanda da takabilirsiniz. anakart otomatik ssd moduna geçiyor. advanced moda gerek yoktur.

suan f1b bıos kullanımda ve bu bıosda o secenegı kaldırdılar...senın bahsettıgın bundan oncekı bıosda vardı

ewet arkadaslar olay cozulmustur....asagıdakı lınkden sp 55068 bulup ındırıyoruz ve gelısmıs bıos menu acılıyor.intel+ati degıstırılebılır e.kartlarından bırını tamamen pasıf yapabılırsınız(inteli pasıf yaparsanız amd kendı sıtesındekı enson driveri yukleyebılırsınız artık) ve ssd takıpta verım alamayanlar ahcı ayarlarını yapabılırsınız.bu arada bılmedıgınız ayarlara dokunmayın,basınıza geleceklerden sorumlu degılım!!!
    not:tum hp kullanıpta bıosu sp 55068 olanlar yukleyebılır...bu bıos f1b dır.bılmeyenler fn+esc bakıp bulabılırler.HP Pavilion DV6-60xx / 61xx serisi bu bıosu kullanıyor.(yınede hepsınden emın degılım ama)

lınk:http://www.bios-mods.com/BIOS/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

achi moduna nasıl alabilirim

biostan açılıyor

hplerin bios unda öyle bi seçenek yok maalesef, modlamak gerekiyor, internette aradım ama bizim biosa uyan bulamadım, arkadaşın biri yazmış önceki sayfalarda ancak onuda bulamadım, biri açıklarsa sevinirim, gerçi ssd nin performansında bi sıkıntı yok şu anda, ama bios modun bi avantajı olcaksa benm için yaparım tabiki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Linkten arama yaptığımızda bunlar çıkıyor, hangisi?

sp55068_UlkMenus_ByCamiloml.exe

sp55068_NWL_ByCamiloml.exe

sp55068_NWL_vHARD_ByCamiloml.exe

sol tarafta insyde tıkla,oradan sp 55068 ındır,zaten tek bırtane var...search yaptıgında cıkmıyor zaten?????

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.