Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurul

Değerler gerçekten tatmin edici.

OCZ vatan'da %25' indirim sağlarsa alacağım SSD olacak sanırım.

DVD ROM kolay çıktığı için garantide bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yardımların için çok teşekkür ederim. Kısmet olurda alırsam SSD' yi bazı sorularımla sizi rahatsız edebilirim.

Önemli değil. Dvd çok kolay çıkıyor. Ama incelikli nokta kapağı dvdden çıkartırken tırnaklara dikkat etmek. Ben birini kırdım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Yardımların için çok teşekkür ederim. Kısmet olurda alırsam SSD' yi bazı sorularımla sizi rahatsız edebilirim.

Önemli değil. Dvd çok kolay çıkıyor. Ama incelikli nokta kapağı dvdden çıkartırken tırnaklara dikkat etmek. Ben birini kırdım mesela.

Şurdaki ürünle;

Sadece ön kapak farkı var sanırım. :)

• quote:

quote:

quote:

Şurdaki ürünle;

http://www.ebay.com/itm/281060205167?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D281060205167%26_rdc%3D1

Ürün aynı. Ön kapak kısmını bilemem. Büyük bir ihtimalle tek fabrika üretiyor. Onlardan alıp satıyorlar. Size yolladığım linkteki gayet uygun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şurdaki ürünle;

http://www.ebay.com/itm/281060205167?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D281060205167%26_rdc%3D1

Ürün aynı. Ön kapak kısmını bilemem. Büyük bir ihtimalle tek fabrika üretiyor. Onlardan alıp satıyorlar. Size yolladığım linkteki gayet uygun.

Alıntıları Göster

Yardımların için çok teşekkür ederim.

Akşam eve gittiğimde siparişi geçerim. Kolay gelsin.

• Orijinalden alıntı: Gurul

Yardımların için çok teşekkür ederim.

Akşam eve gittiğimde siparişi geçerim. Kolay gelsin.

Sorunuz olursa her zaman pm ya da buradan yazabilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar.Laptopta performans olarak bir sıkıntı var yaklaşık 1 senedir.Özellikle oyunlarda sıkıntı çekiyorum.Ani fps düşüşleri yaşıyorum,mesela fraps ile video çektiğimde oyunu akıcı olarak oynuyorum ama video çekimi bittikten sonra yine eski haline dönüyor,5 saniyede bir fps 60'dan 10-15'e düşüyor.Üstelik bu sorun her oyunda olmuyor.Assassin's Creed Revelations ve 3'ü,Call Of Duty Black Ops ve Black Ops 2'yi veya GTA4 'ü tam performansla olmasa da rahatça oynayabiliyorum.Ancak Fifa 12,Fifa 13,Dirt3 ve Showdown veya Call of Duty 4te ani fps düşüşleri yaşıyorum,kesinlikle zevk alarak oynayamıyorum.1 sene önce garantiye gönderdim,'OS' sıkıntısı olduğunu söylediler güya yapıp geri gönderdiler ama yine aynı tas aynı hamam.Yardımlarınızı bekliyorum,laptop ile ilgili pek ayrıntılı bilgilere sahip değilim o yüzden yardımlarınızı biraz daha ayrıntılı ve kolay dille anlatırsanız çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar dv6 6150et kullanıyorum i7 8gb hd6770m 2gb gpulu model... İlk aldığımda üzerinde gelen Hp yazılımları sapıtmaya başladı. Simplepass açılmıyor. Coolsense kullanıyordum geçen güne kadar çok faydalı oluyordu artık o da çalışmıyor. Bunu yaşayan var mı? Açıkçası işe yarayan programlar. HP sitesinde de bulamadım indirip tekrar kurmaya... Bunun dışında gerçekten memnunum ancak Hp'nin kendi yazılımlarını ne hikmetse zamanla göçüyor.
  • beyler malum win8 cıkalı baya oldu hp hala bildigim kadarıyla 6020 et için sürücüleri yayınlamadı en azından hpnin sitesinde windows8 kurupta bütün donanımları sağlam çalıştırabilen var mı ?
  • 3d TV'de bluray3d.iso film izleyebilen var mı? Bilgisayarı HDMI ile Samsung es8000 TV'ye bağladım ancak görüntü 2d olarak geliyor. İSO dosyasını açmak için CyberLink PowerDVD 12 programını kullanıyorum. Bizim bilgisayarların 3D görüntü aktarma özelliği yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

3d TV'de bluray3d.iso film izleyebilen var mı? Bilgisayarı HDMI ile Samsung es8000 TV'ye bağladım ancak görüntü 2d olarak geliyor. İSO dosyasını açmak için CyberLink PowerDVD 12 programını kullanıyorum. Bizim bilgisayarların 3D görüntü aktarma özelliği yok mu acaba?

hdmı kablo 3d için farklı olması lazım tambir malumatım yok ama bir araştır derim.
  • hdmi çıkışta kabloda 1.4 olmalı 3d taşıması için ama laptop çıkışı hdmi 1.4 mü bilmiyorum
  • Elimdeki kablo HDMI 1.4

Kullandığımız bilgisayarın ekran kartı 6770M değil mi? Yanlışım yoksa şu linkte 3D desteği olduğu yazıyor;

http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/AMD-HD3D/Pages/3d-notebook-graphics.aspx#2

Ancak film her seferinde 2D olarak başlıyor.
  • ama kablo ve ekran kartı destekliyor ama hdmi çıkışı 1.4 mü bunu görmemiz gerek
  • Nasıl öğrenebiliriz acaba? Servisi mi arasam?

Şimdi TV'nin yazılımını da güncelleyeceğim, belki de TV'den kaynaklanıyordur.
  • Sanmam tvden olucagını en basit yazılımda bile 3d alması lazım sonuc olarak bluray player yada ps3 bagladıgında yazılım guncellemen gerekmıyo 3d için. Servisi bi ara istersen en doğru cevap ordan alırsın
  • Şimdilik bilgisayarı devreden çıkartarak geçici çözüm sağladım. 3D bluray.iso içindeki en büyük boyutlu ssıf uzantılı dosyayı harici HDD'ye kopyalayıp uzantısını m2ts olarak değiştirdim. TV filmi otomatik 3D olarak başlatıyor. Sorun şu ki bu yöntemle filmi ileri/geri sarmak mümkün değil.

HDMI çıkışı 1.4 mü daha öğrenemedim.
  • kmplayer diye bi oynatıcı vardı onu indir 3d ayarları olması lazım bide oyle desene dostum belkı olur
  • arkadaşlar merhabalar,
    HP Pavillion 6020ET bilgisayarımı satmak ya da 13.3 inch i5 işlemcili macbook pro ile takas etmek istiyorum,
    cihaz üzerinde derin olmayan 1 cm ince bir çizik var bataryası 1 saat civarı gidiyor fiyatı konusunda bir fikrim yok
    ilgilenirseniz pm den ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim notebookta touchpad'in mavi ışığı gitti.Yanmıyor? Kırmızı yanıyor.Touchpad'i açıyorum yine yanmıyor ama touchpad çalışıyor.
    İçinde alt tarafı bi led olması gerek nasıl bir şey yapmışlarsa artık.
    Şimdi taa bunun için servise git 1 hafta bilgisayarsız kal olcak iş mi yani?Valla 40yılda bir notebook aldım HP'ye kandım.
    Arkadaşın Asus var kola döktü hala çalışıyor PC.
    Gerçi HP servisi fena değil.Asus'un servisine düşersem diye korkmuştum zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Arkadaşlar benim notebookta touchpad'in mavi ışığı gitti.Yanmıyor? Kırmızı yanıyor.Touchpad'i açıyorum yine yanmıyor ama touchpad çalışıyor.
    İçinde alt tarafı bi led olması gerek nasıl bir şey yapmışlarsa artık.
    Şimdi taa bunun için servise git 1 hafta bilgisayarsız kal olcak iş mi yani?Valla 40yılda bir notebook aldım HP'ye kandım.
    Arkadaşın Asus var kola döktü hala çalışıyor PC.
    Gerçi HP servisi fena değil.Asus'un servisine düşersem diye korkmuştum zamanında.

fn+space basın. Beyaz ışığı bu tuş kombinasyonuyla açıp kapatabilirsiniz.

edit: space yerine shift yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamburada -- 18 Şubat 2013; 14:30:30 >

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.