Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpion9

Evet arkadaşlar Recovery setini banada yolladı HP buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgisayara en güncel driverler ile Recovery yapan bu set mükemmel bir şekilde temizliyor ve fabrika ayarlarına yüklüyor.Ayrıca silinen Recovery bölümüde geri geliyor.

kardes sen ne yazdin? ben virus girdi komple format atmak zorunda kaldigimi felan yazdim ama musteri temsilcisi parayla yollariz dedi :) sen nasil ikna ettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recovery DVD lerinin kurulum yapmadığını, F11 ile de Recovery yapamadığını donduğunu söyleyeceksin.
  • quote:

Recovery DVD lerinin kurulum yapmadığını, F11 ile de Recovery yapamadığını donduğunu söyleyeceksin.

tamam sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6770M Ekran kartı sürücüsü hakkında ne yapacaz nasıl güncelleyecez bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Bir de http://benchmark3d.com sitesinin yayınladığı sürücüler var bunlar nedir ne değildir bilgisi olan kullanan var mı ?
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microt -- 18 Ekim 2012; 1:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky
    quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    Kardeş ne yazdın söylede bizde isteyelim birde tek cd mi 5 li cd mi geldi?

quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302
    Recovery DVD'leri oluşturamadığım için ben de HP Destek'e mail attım, hemen ilgilenip kayıt açtılar. Dediğiniz gibi 3 adet DVD gönderdiler, 2 Recovery ve 1 Driver. Aynı konuda ACER marka bilgisayarım için Acer teknik servisi aradığımda hiç ilgilenmemişlerdi. Buradan HP Destek hattına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Recovery cdlerimin bozuldugunu,dolayısıyla şuan recovery yapamadığımı ve çaresiz olduğumu ve recovery cdlerinin sağlanması rica ettim,ertesi gün adres bilgilerimi istediler ve 3 adet dvd elime ulaştı.2 tanesi recovery cdsi,diğer dvd de driverlar falan var sanırım recovery yaparken en son o cdyi takmamı istedi pc taktım ve tertemiz bir recovery yaptım.
    CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese mail atarsanız sizede yollarlar diye dusunuyorum,garantinizin olması lazım sanırım benim yoktu garanti sürem bitmişti var dedim sorgulamadan yolladılar
    Not:Mail atma sebebim ultraaslan mcv adlı kullanıcının ücretsiz recovery dvdlerinin temin edilmesiydi,onada teşekkürü bir borç bilirim..

teşekkürler bilgi için bende yazdım bakalım ne cevap gelecek

• Ben de recovery DVDleri talep ettim.
    HP'nin (okuduğum kadarıyla) satış sonrası desteğiyle ilgili yorumlar olumluydu.
    Bu istek sonucunda nasıl bir sonuç alacağımızı merak ediyorum.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Ben de istedim. Parayla göndeririz dediler. Ben de şikayette bulundum. Şikayet vara yazdım. Bakalım ne olacak?

İstanbul'da oturup recovery DVD'si alan arkadaşlardan kopya alma şansımız olabilir mi acaba? Çok makbule geçer.
  • bana cevap geldi ve adresimi istiyorlar
  • Fan hızını manuel kontrol edebileceğim program var mı acaba? Birkaç program indirip denedim ama işe yaramadı.
  • hp dv6-6020 nin orjinal pilini nerden bulabilirim ve fiyatlar ne kadardir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: microt

6770M Ekran kartı sürücüsü hakkında ne yapacaz nasıl güncelleyecez bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Bir de http://benchmark3d.com sitesinin yayınladığı sürücüler var bunlar nedir ne değildir bilgisi olan kullanan var mı ?
    Teşekkürler...

http://leshcatlabs.net/ burdan yapabilirsiniz üstadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

quote:

Orijinalden alıntı: microt

6770M Ekran kartı sürücüsü hakkında ne yapacaz nasıl güncelleyecez bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Teşekkürler...

http://leshcatlabs.net/ burdan yapabilirsiniz üstadım..

Hallettim hatta inceleme bile yaptım 6770M'in... Teşekkürler..

http://forum.donanimhaber.com/m_67095789/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67265410

• elinize sağlık güzel çalışma olmus :) minicik bir pay sahibi olmak beni mutlu etti
  • quote:

Recovery DVD lerinin kurulum yapmadığını, F11 ile de Recovery yapamadığını donduğunu söyleyeceksin.

o recovery dvdlerini ultraiso veya benzeri bir programla kopyalayıp paylaşmanız mümkün müdür? sonuçta ilgili bilgisayar elinde bulunmayan birine yaramaz. arkadaşımın makinesine format attım ve odur budur makineyi geri düzeltemedim. bu işlerden anlamayan bir tip değilim ama bir açığını kapatsam başka yerden patlak veriyor. arkadaşım da doğal olarak hep "formattan önce tıkır tıkırdı" diyor. o dvdlere ihtiyacımız var... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

o recovery dvdlerini ultraiso veya benzeri bir programla kopyalayıp paylaşmanız mümkün müdür? sonuçta ilgili bilgisayar elinde bulunmayan birine yaramaz. arkadaşımın makinesine format attım ve odur budur makineyi geri düzeltemedim. bu işlerden anlamayan bir tip değilim ama bir açığını kapatsam başka yerden patlak veriyor. arkadaşım da doğal olarak hep "formattan önce tıkır tıkırdı" diyor. o dvdlere ihtiyacımız var... ?

O DVD ler seri numarasına göre üretiliyor. Başka bir bilgisayara ait DVD lerle kurulum yaparsanız işletim sisteminin seriali DVD de gömülü olduğundan hata alıcaksınız bir süre sonra Microsoft tarafından tespit edilecek çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

O DVD ler seri numarasına göre üretiliyor. Başka bir bilgisayara ait DVD lerle kurulum yaparsanız işletim sisteminin seriali DVD de gömülü olduğundan hata alıcaksınız bir süre sonra Microsoft tarafından tespit edilecek çünkü

windows7 lisans sorunu kolay, aşılır. başka sorun çıkmayacaksa teklifim hala geçerlidir. :)
    bir de hp'ye yazayım bakayım.

bir sorum daha olacak. ben recovery bölmünü de sildim. cd içinde o da geliyor mu yoksa sadece recovery cd'si mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

quote:

Evet arkadaşlar Recovery setini banada yolladı HP buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgisayara en güncel driverler ile Recovery yapan bu set mükemmel bir şekilde temizliyor ve fabrika ayarlarına yüklüyor.Ayrıca silinen Recovery bölümüde geri geliyor.

kardes sen ne yazdin? ben virus girdi komple format atmak zorunda kaldigimi felan yazdim ama musteri temsilcisi parayla yollariz dedi :) sen nasil ikna ettin?

fiyat verdiler mi?
  • Arkadaşlar, dv6-6005st modelinin f.1b biosunu, "advanced bios" için modladım. gelen menüden "switchable graphics" denen yeri bulamadım ve "configuration" menüsünde "video configuration"a girip ilk sıradaki (sanırım dahili ekran kartı gibi bir seçenek vardı ingilzice olarak) onu "disable" yaptım ve hüsran... görüntü gitti. ekranda görüntü yok. ne yapacağım ben şimdi? bu seçeneği nasıl geri getirebilirm? Yardımınıza çok muhtacım şu anda...
  • harici bir monitör taktığında görüntü alabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

Fan hızını manuel kontrol edebileceğim program var mı acaba? Birkaç program indirip denedim ama işe yaramadı.

Üstteki soruya ilaveten;

4gb RAM almayı düşünüyorum; RAM yükselten arkadaşlar hangi ürünü aldıklarını yazabilirler mi? Arka sayfalarda görmüştüm, tekrar aradığımda bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.