Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorucam bende eski oyunlarda genellikle oyunlarda takılma oluyor. Örneğin most wantedde ara ara takılmalar oluyor veya hard truckda da oluyor sizce neden olabilir ? Birde herkes GTA 4 rahatlıkla oynarken bende makina öyle bi kasıyor ki sanki intelin ekran kartıyla oynuyorum gibi aynı şekilde nfs runda da GTA kadar olmasada düşük fpsler alıyorum bazen verdiğim paraya bin pişman ediyor makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqensoylu

Arkadaşlar bişey sorucam bende eski oyunlarda genellikle oyunlarda takılma oluyor. Örneğin most wantedde ara ara takılmalar oluyor veya hard truckda da oluyor sizce neden olabilir ? Birde herkes GTA 4 rahatlıkla oynarken bende makina öyle bi kasıyor ki sanki intelin ekran kartıyla oynuyorum gibi aynı şekilde nfs runda da GTA kadar olmasada düşük fpsler alıyorum bazen verdiğim paraya bin pişman ediyor makina

sorunun bir çok nedeni olabilir ama bence recovery yapıp dene recovery yaptıktan sonra aynı sorun olursa dersinki donanımsal ben bu makinaya atinin 12.3 versiyonunu yükledim performans kaybı yaşıyorum en saglıklı şekli recovery yaptıktan sonraki hali.
    güç yönetimininde yüksek performansda olmasına dikkat et yardımcı olmaya calışırım sorunun varsa.
    Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

quote:

Orijinalden alıntı: serqensoylu

Arkadaşlar bişey sorucam bende eski oyunlarda genellikle oyunlarda takılma oluyor. Örneğin most wantedde ara ara takılmalar oluyor veya hard truckda da oluyor sizce neden olabilir ? Birde herkes GTA 4 rahatlıkla oynarken bende makina öyle bi kasıyor ki sanki intelin ekran kartıyla oynuyorum gibi aynı şekilde nfs runda da GTA kadar olmasada düşük fpsler alıyorum bazen verdiğim paraya bin pişman ediyor makina

sorunun bir çok nedeni olabilir ama bence recovery yapıp dene recovery yaptıktan sonra aynı sorun olursa dersinki donanımsal ben bu makinaya atinin 12.3 versiyonunu yükledim performans kaybı yaşıyorum en saglıklı şekli recovery yaptıktan sonraki hali.
    güç yönetimininde yüksek performansda olmasına dikkat et yardımcı olmaya calışırım sorunun varsa.
    Kolay gelsin

Yardımların için tşk ederim daha önce makinayı recovery yapmıştım birşey değişmedi zaten en kısa sürede servise göndermeyi düşünüyorum crysis 2 oynarken alt tab yaptığımda 95 derece gösteriyordu bence donanımsal bir sorun kesinlikle var yüksek performans ve cool sensede aynı şekilde en iyi performansda ama sesden başka bi katkısını göremedim. Bakalım servise götürünce ne diyicekler... Birde merak ettiğim eğer sorun düzelmezse yeni laptop verme gibi bi imkanları var mı laptopı alalı yaklaşık 1.5 yıl oluyor

• beyler win8 kurupta ati driverı kurabilen varmı? intel kartı otomatik görüyo fakat ne hp nin sitesindeki win7 de calısan switchable driveri görüyor ne de amd nin sitesindeki driverları... hp aldığım yada alacağım güne lanet olsun hala 2011 tarihli driverlar var sitede
  • http://leshcatlabs.net/

buraya bir bak. önceki sayfalardan bir arkadaş vermişti işe yarar bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zgur

beyler win8 kurupta ati driverı kurabilen varmı? intel kartı otomatik görüyo fakat ne hp nin sitesindeki win7 de calısan switchable driveri görüyor ne de amd nin sitesindeki driverları... hp aldığım yada alacağım güne lanet olsun hala 2011 tarihli driverlar var sitede

http://forum.donanimhaber.com/m_60645323/mpage_22//tm.htm#66534041 burda paylaştık istersen bak dv 7 kulüpte

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

beyler win8 kurupta ati driverı kurabilen varmı? intel kartı otomatik görüyo fakat ne hp nin sitesindeki win7 de calısan switchable driveri görüyor ne de amd nin sitesindeki driverları... hp aldığım yada alacağım güne lanet olsun hala 2011 tarihli driverlar var sitede

http://forum.donanimhaber.com/m_60645323/mpage_22//tm.htm#66534041 burda paylaştık istersen bak dv 7 kulüpte

Link ipad konusuna gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamburada

quote:

quote:

Link ipad konusuna gidiyor?

Pardon yanlış link vermişimhttp://forum.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_19//tm.htm#66563210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Ekim 2012; 4:05:19 >

• Son zamanlarda fantastik FPS düşüşleri yaşıyorum. Tüm driverleri kurdum ama yine değişmedi durum. Örneğin Diablo 3 oynarken aynı anda 10-20 yaratığı kestiğinde bi kasma oluyor. Aynı şekilde kutu vs. patlatınca da bazen kasıyor. Normal mi bu, neden kaynaklanıyo olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onti

valla arkadaşlar hp destekten çok memnun kaldım ya cihazımın recovery dvdlerinin yollanmasını istedim kayıt oluşturdum 10 günde yurtdışından cihazıma ait orjinal dvd ler yollandı 2 tane recovery 1 tane driver dvdsi çokta şekilliler hani mutlu oldum eğer recovery dvdsi isteyen hp destekten mail atabilir hemen ücretsiz yolluyorlar

Recovery DVD'leri oluşturamadığım için ben de HP Destek'e mail attım, hemen ilgilenip kayıt açtılar. Dediğiniz gibi 3 adet DVD gönderdiler, 2 Recovery ve 1 Driver. Aynı konuda ACER marka bilgisayarım için Acer teknik servisi aradığımda hiç ilgilenmemişlerdi. Buradan HP Destek hattına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

• Hocam kaç günde geliyor bu DVD ler ?
  • beyler enteresandır bugun dikkatimi çekti bnm soldaki usb ler usb3 ama mavi değil bi zahmet bakın bakalım siszdedemi öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

beyler enteresandır bugun dikkatimi çekti bnm soldaki usb ler usb3 ama mavi değil bi zahmet bakın bakalım siszdedemi öyle.

evet öyle ancak içeri doğru bakarsan 9 kablolu standart 3,0 olduğunu görürsün mavi boyaları bitmiş galiba
  • bende geçen gün hp destek hattına bir mail attım ve recovery cdsi istedim ( ilk istediğimde ücret istemişlerdi ) şaşırtıcı derecede sadece adres istediler ve 1 hafta olmadan yurtdışından fedex ile geldi,keşke hep böyle olsalar :D
  • Win7 Ultimate kuran arkadaşlara sorayım. Hangi driverları kuracağımı net olarak yazabilir misiniz? Bir sürü driver var. Farklı model. Hangisini seçeceğim. Bİr de performans farkı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

bende geçen gün hp destek hattına bir mail attım ve recovery cdsi istedim ( ilk istediğimde ücret istemişlerdi ) şaşırtıcı derecede sadece adres istediler ve 1 hafta olmadan yurtdışından fedex ile geldi,keşke hep böyle olsalar :D

Kardeş ne yazdın söylede bizde isteyelim birde tek cd mi 5 li cd mi geldi?
  • quote:

quote:

bende geçen gün hp destek hattına bir mail attım ve recovery cdsi istedim ( ilk istediğimde ücret istemişlerdi ) şaşırtıcı derecede sadece adres istediler ve 1 hafta olmadan yurtdışından fedex ile geldi,keşke hep böyle olsalar :D

quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302
    Recovery DVD'leri oluşturamadığım için ben de HP Destek'e mail attım, hemen ilgilenip kayıt açtılar. Dediğiniz gibi 3 adet DVD gönderdiler, 2 Recovery ve 1 Driver. Aynı konuda ACER marka bilgisayarım için Acer teknik servisi aradığımda hiç ilgilenmemişlerdi. Buradan HP Destek hattına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler bilgi için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Recovery cdlerimin bozuldugunu,dolayısıyla şuan recovery yapamadığımı ve çaresiz olduğumu ve recovery cdlerinin sağlanması rica ettim,ertesi gün adres bilgilerimi istediler ve 3 adet dvd elime ulaştı.2 tanesi recovery cdsi,diğer dvd de driverlar falan var sanırım recovery yaparken en son o cdyi takmamı istedi pc taktım ve tertemiz bir recovery yaptım.

CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese mail atarsanız sizede yollarlar diye dusunuyorum,garantinizin olması lazım sanırım benim yoktu garanti sürem bitmişti var dedim sorgulamadan yolladılar

Not:Mail atma sebebim ultraaslan mcv adlı kullanıcının ücretsiz recovery dvdlerinin temin edilmesiydi,onada teşekkürü bir borç bilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fromthesky -- 16 Ekim 2012; 13:41:29 >

• Evet arkadaşlar Recovery setini banada yolladı HP buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgisayara en güncel driverler ile Recovery yapan bu set mükemmel bir şekilde temizliyor ve fabrika ayarlarına yüklüyor.Ayrıca silinen Recovery bölümüde geri geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion9 -- 16 Ekim 2012; 15:53:55 >
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.