Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşımda 6020et modeli mevcut format atarken arkadaş yanlışlıkla recovery bölümünü sildi recovery yapmak istiyoruzda dvd lerini istemede sorun olabilir çünkü yurtdışındayız arkadaşlardan herhangi biri bize recovery i herhangi bir yere upload edebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

quote:

Fan hızını manuel kontrol edebileceğim program var mı acaba? Birkaç program indirip denedim ama işe yaramadı.

Üstteki soruya ilaveten;

4gb RAM almayı düşünüyorum; RAM yükselten arkadaşlar hangi ürünü aldıklarını yazabilirler mi? Arka sayfalarda görmüştüm, tekrar aradığımda bulamadım.

kingston olabilir.bilgisayarı aldıgım ertesi gün taktım yaklaşık 1 yıl oldu hatta doldu, gecen hafta teknokask aradı uzatmak istermisiniz diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redthecrow

merhaba arkadaşımda 6020et modeli mevcut format atarken arkadaş yanlışlıkla recovery bölümünü sildi recovery yapmak istiyoruzda dvd lerini istemede sorun olabilir çünkü yurtdışındayız arkadaşlardan herhangi biri bize recovery i herhangi bir yere upload edebilir mi ?

4 dvd toplamda 12gb civarı yani upload eden cıkmaz gibi birşey. upload hızım yüksek olsa yardımcı olabilirdim ama mlsf 256 kbit :(
  • http://leshcatlabs.net/ burdaki driverlardan kurupta bilgisayar uykudan çıktığında siyah ekranla karşılaşan varmı, nerdeyse 1 senedir ordaki driverları kullanıyorum hepsinde aynı sonuç
  • elimde 1 tb lik harici 2.5 inçlik harddisk var bunu laptoptaki harddisk ile değiştirme şansım varmı bilgisi olan cevap verebilir mi ?
  • Bilgisayarım aldıkdan bir sene sonra ilk defa fazla ısıdan dolayı kapandı
    2 hafta önce kingston ram taktım 4gb lık bundan olabilir mi ? . genelde yatağın üstünde kullanırım. Siz soğutmak için hangi soğutuyucuyu kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67sam55

Bilgisayarım aldıkdan bir sene sonra ilk defa fazla ısıdan dolayı kapandı
    2 hafta önce kingston ram taktım 4gb lık bundan olabilir mi ? . genelde yatağın üstünde kullanırım. Siz soğutmak için hangi soğutuyucuyu kullanıyorsunuz ?

yatağın üstü derken? hava alamıyorsa aradan normaldir. düz zemine koyunca ayakları sayesinde kalan boşluktan hava alır.
    soğutucu alacaksan tek ama büyük fanlılardan al.
  • quote:

elimde 1 tb lik harici 2.5 inçlik harddisk var bunu laptoptaki harddisk ile değiştirme şansım varmı bilgisi olan cevap verebilir mi ?

dahili harddisk aparat ile harici olabiliyor ama harici disk, dahili olur mu ben bilmiyorum. en azından masaüstüde mümkün iken dizüstüde bu mümkün mü? zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

http://leshcatlabs.net/ burdaki driverlardan kurupta bilgisayar uykudan çıktığında siyah ekranla karşılaşan varmı, nerdeyse 1 senedir ordaki driverları kullanıyorum hepsinde aynı sonuç

bu şekilde bir sorun yaşamadım. bazen ie açıkken ekran kartı yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtarıldı gibi uyarı alıyorum sadece.
  • quote:

elimde 1 tb lik harici 2.5 inçlik harddisk var bunu laptoptaki harddisk ile değiştirme şansım varmı bilgisi olan cevap verebilir mi ?

evet ancak 1 tane yıldız tornavida lazım
  • quote:

Fan hızını manuel kontrol edebileceğim program var mı acaba? Birkaç program indirip denedim ama işe yaramadı.

cool sense dışında bir program yok
  • leshcatlabs.net sürücülerini bir ben yükleyemiyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamburada

leshcatlabs.net sürücülerini bir ben yükleyemiyorum sanırım.

mevcut sürücüleri silip ccleaner ile kayıt defterini silip böyle dene bence bendede başta olmadı fakat ben şuan onu kullanıyorum...

ayrıca hdd ile ilgili :

harici hdd kutusunu açtım laptop a oturtma şansı düşükmüş neyse artık ssd takmak gerekiyor..

ayrıca bir sorum var 5400 rpm lik harddisk laptopta mevcut 7200 rpm lik harddisk ile değiştirilirse bilgisayarın verimliliği artar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redthecrow -- 5 Kasım 2012; 2:45:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamburada

leshcatlabs.net sürücülerini bir ben yükleyemiyorum sanırım.

mevcut sürücüleri silip ccleaner ile kayıt defterini silip böyle dene bence bendede başta olmadı fakat ben şuan onu kullanıyorum...

ayrıca hdd ile ilgili :

harici hdd kutusunu açtım laptop a oturtma şansı düşükmüş neyse artık ssd takmak gerekiyor..

ayrıca bir sorum var 5400 rpm lik harddisk laptopta mevcut 7200 rpm lik harddisk ile değiştirilirse bilgisayarın verimliliği artar mı ?

Aynen öyle yapıyorum. Mevcut sürücüyü kaldırıp ccleaner ile temizliyorum. Yeniden başlattıktan sonra sürücüyü yüklemek için yazılımı çalıştırdığımda yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarın fixed modunda yeniden başlatılması gerektiği yazıyordu. Es geçip yüklüyorum, yüklendikten sonra yeniden başlatınca ne intel hd ne de ati control center çalışıyor. Bunu defalarca denedim.

Buradaki herkes sürücüyü yüklerken intel hd grafik kartını devre dışı bıraktı mı acaba?

Bu arada rpm farkı diskin dönüş hızına bağlı olarak veri okuma hızını artırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky
    quote:

Kardeş ne yazdın söylede bizde isteyelim birde tek cd mi 5 li cd mi geldi?

quote:

Recovery DVD'leri oluşturamadığım için ben de HP Destek'e mail attım, hemen ilgilenip kayıt açtılar. Dediğiniz gibi 3 adet DVD gönderdiler, 2 Recovery ve 1 Driver. Aynı konuda ACER marka bilgisayarım için Acer teknik servisi aradığımda hiç ilgilenmemişlerdi. Buradan HP Destek hattına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Recovery cdlerimin bozuldugunu,dolayısıyla şuan recovery yapamadığımı ve çaresiz olduğumu ve recovery cdlerinin sağlanması rica ettim,ertesi gün adres bilgilerimi istediler ve 3 adet dvd elime ulaştı.2 tanesi recovery cdsi,diğer dvd de driverlar falan var sanırım recovery yaparken en son o cdyi takmamı istedi pc taktım ve tertemiz bir recovery yaptım.
    CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese mail atarsanız sizede yollarlar diye dusunuyorum,garantinizin olması lazım sanırım benim yoktu garanti sürem bitmişti var dedim sorgulamadan yolladılar
    Not:Mail atma sebebim ultraaslan mcv adlı kullanıcının ücretsiz recovery dvdlerinin temin edilmesiydi,onada teşekkürü bir borç bilirim..

teşekkürler bilgi için bende yazdım bakalım ne cevap gelecek

arkadaşlar garantisi devam eden laptobumun disk bölme yaparken hp_tools diskini yanlışlıkla sıldım şimsi recovery yapılmıyor bı kaç sorum var
    CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese olan şikayetinizi ingilizce mi yazdınız? dvdler yurt dışından geliyorsa orayla mı görüştünüz?
    peki bu gelen kurtarma dvdlerini kullandığımızda disk bölümleme yapabiliyor muyuz? bu su ankı modelımde win 7 den bölumleme yaptım bu bölüm bozulur mu? bozulsa bıle tekrar dvd kurtarma yaparken böldüğümüz bölüm bari o sabit kalabılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky
    quote:

Kardeş ne yazdın söylede bizde isteyelim birde tek cd mi 5 li cd mi geldi?

quote:

Recovery DVD'leri oluşturamadığım için ben de HP Destek'e mail attım, hemen ilgilenip kayıt açtılar. Dediğiniz gibi 3 adet DVD gönderdiler, 2 Recovery ve 1 Driver. Aynı konuda ACER marka bilgisayarım için Acer teknik servisi aradığımda hiç ilgilenmemişlerdi. Buradan HP Destek hattına yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Recovery cdlerimin bozuldugunu,dolayısıyla şuan recovery yapamadığımı ve çaresiz olduğumu ve recovery cdlerinin sağlanması rica ettim,ertesi gün adres bilgilerimi istediler ve 3 adet dvd elime ulaştı.2 tanesi recovery cdsi,diğer dvd de driverlar falan var sanırım recovery yaparken en son o cdyi takmamı istedi pc taktım ve tertemiz bir recovery yaptım.
    CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese mail atarsanız sizede yollarlar diye dusunuyorum,garantinizin olması lazım sanırım benim yoktu garanti sürem bitmişti var dedim sorgulamadan yolladılar
    Not:Mail atma sebebim ultraaslan mcv adlı kullanıcının ücretsiz recovery dvdlerinin temin edilmesiydi,onada teşekkürü bir borç bilirim..

teşekkürler bilgi için bende yazdım bakalım ne cevap gelecek

arkadaşlar garantisi devam eden laptobumun disk bölme yaparken hp_tools diskini yanlışlıkla sıldım şimsi recovery yapılmıyor bı kaç sorum var
    CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@mail.support.hp.com bu adrese olan şikayetinizi ingilizce mi yazdınız? dvdler yurt dışından geliyorsa orayla mı görüştünüz?
    peki bu gelen kurtarma dvdlerini kullandığımızda disk bölümleme yapabiliyor muyuz? bu su ankı modelımde win 7 den bölumleme yaptım bu bölüm bozulur mu? bozulsa bıle tekrar dvd kurtarma yaparken böldüğümüz bölüm bari o sabit kalabılır mı?

hayır Türkçe yazıyorsun tükrce cevap yazıyor karşıdaki m.h. ve süper hizmet veriyor, benle ilgilenenin adı salihti mesela.
    sen recovery bölümüm bozuldu diye yaz mutlaka yolluyorlar hp tols bölümünden bahsediyorsan onunla alakası
    olduğunu sanmıyorum DVD leri sen yaptıysan bozuk olabiliyor bende öyleydi yani 5 DVD yaptım başarılı dedi ama bozuk çıktı

artı hp tols bölümünü hp nin bir programıyla tekrar yapabiliyorsun driver bölümüne bak hp sitesinde pcnin modelini yazıp
    driver indirme bölümünde tümünün ne işe yaradığı yazıyor adını tam hatırlamıyorum 2 gün önce kurdum kurarken hp tools bölümü yok oluşsunmu demişti ben istemedim çünkü win 8 deyim

• win8 de değiştirebilir grafik özelligi acık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

win8 de değiştirebilir grafik özelligi acık mı ?

evet açık
  • arkadaşlar önbellegi dışında birebir aynı olan hp 6020-st için RAM ve BATARYA önerisi yaparmisiniz acaba.en güvenilir nereden batarya bulabilirim.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar önbellegi dışında birebir aynı olan hp 6020-st için RAM ve BATARYA önerisi yaparmisiniz acaba.en güvenilir nereden batarya bulabilirim.teşekkürler

6020st önbellegi dışında demişsinizde öylede bir fark yok sadece model kodlaarı farklı o kadar yada ben öyle biliyorum ayrıca ram olarak
    http://www.hepsiburada.com/liste/gskill-value-4gb-1333mhz-ddr3-notebook-ram-f3-10666cl9s-4gbsq/productDetails.aspx?productId=bd100878&categoryId=47 olabilir.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.