Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

arkadaşlar bios sorunu var, update edelim derken batırdık.

hp_tools klasöründen sp55068 klasöründeki "01658.bin" ve "01658.sig" dosyalarını rapide atabilecek veya herhangi bir şekilde ulaştırabilecek olan var mı acaba? teşekkürler.

yarım saate koyarım şu an iş yerinde oldugum için koyamıyorum
    01658.bin dosyası var fakat 01658.sig dosyasını bulamadım.
    umarım işini görür
    sdrv.ms
    01658.bin
    http://sdrv.ms/RU9sgZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarki Dynas -- 7 Eylül 2012; 22:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

Arkadaşlar bende de bu bilgisyardan var ama bilgisayarın üstüne bastım lcd panel kırıldı kasa sağlam ama bir türlü led panelin markasını bulmadım cihazı kaskoya vermiştim bir bahane bulup reddettiler.Bu Panelin markası nedir onu alacağım direkt yan sanayi ye yakalanmak istemiyorum

Monitör : Chi Mei N156B6-L0B [15.6" LCD]
    http://www.laptop-lcd-ekran.com/UrunDetay.aspx?UrunId=226
    biraz geç gördüm umarım işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarki Dynas -- 7 Eylül 2012; 23:36:31 >

• Günaydın arkadaşlar diablo 3 oynarken ekran birden kararıyor sonra amd ekran sürücüsü cevap vermeyi bİraktı gibisinden bir hata veriyor acaba en sorunsuz güncel driver hangisi?birisi link yolluyabilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle ips panel full hd birşey ile değiştiremiyormuyuz ekranı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

quote:

hp_tools klasöründen sp55068 klasöründeki "01658.bin" ve "01658.sig" dosyalarını rapide atabilecek veya herhangi bir şekilde ulaştırabilecek olan var mı acaba? teşekkürler.

umarım işini görür

quote:

quote:

umarım işini görür

eyww hocam, saolasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

Arkadaşlar bende de bu bilgisyardan var ama bilgisayarın üstüne bastım lcd panel kırıldı kasa sağlam ama bir türlü led panelin markasını bulmadım cihazı kaskoya vermiştim bir bahane bulup reddettiler.Bu Panelin markası nedir onu alacağım direkt yan sanayi ye yakalanmak istemiyorum

Monitör : Chi Mei N156B6-L0B [15.6" LCD]
    http://www.laptop-lcd-ekran.com/UrunDetay.aspx?UrunId=226
    biraz geç gördüm umarım işine yarar

teşekkür ederiim.ben içinden çıkanın markasını merak ediyordum demekki chi mei imiş eyw

• arkadaşlar dün yazmıştım klavyede sorun yaşıyorum diye o an bi gaz ile klavyeyi cıkardım baktım ki aynn tahmin ettigim gibi altına cift taraflı bant yapmışlar fakat kalitesiz oldugu için yapışkan özelligi yok denecek kadar azmış bende gittim kalitelisinden bir cift taraflı bant aldım (15tl Bayıldım) sonra eski bantları cıkardım kendim güzelinden yapıştırdım sorun klavye baglantı kablosunun yakınına, altına veya üstüne bant yapmamışlar o yüzden kasma yapmış o kısım.
    güzelinden orayıda hallettim şu an kalvyede milim hareketlenme yok dümdüz oldu. bu sorunu hallettim umarım birdaha sorun olmaz.
    resimleride koyayım dedim belki işinize yarar üstteki servisin yaptıgı, alttakide kırmızı bantlı olanda benim yaptıgım şekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Recovery Manager ile oluşturduğum kurtarma DVD'lerini kaybetmiş bulunuyorum ve yenilerini oluşturmayı denediğimde HP'nin birden fazla sefer kurtarma DVD'leri oluşturulmasına izin vermediğini üzülerek fark ettim. HP'nin bu engellemesini aşmanın bir yolu yordamı var mı acaba? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

(Aklıma gelmişken şunu da sormak isterim; kaybettiğim DVD'leri bulursam, NERO ya da benzeri herhangi bir yazılım ile çoğaltma imkanım var mı? HP bu türden bir kopyalamayı da engellemiş mi?)

hocam onun basit bir çözümü var registry ayarlarında birkaç değişiklik yaparak halloluyor. google veya bu başlıkta bulabilirsin.

Dediğiniz gibi başlık içinde aradım, yalnız herhangi bir çözüm yoluna rastlayamadım; keza google aramalarında da hpcd adlı bir dosyanın silinmesi gerektiğinden bahsedilmiş olsa da, ne recovery için ayrılan alanda ne de bilgisayarın herhangi başka bir yerinde söz konusu dosya var. Sözünü ettiğiniz "registry" yöntemini paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar; yok mu bir bilen acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Recovery Manager ile oluşturduğum kurtarma DVD'lerini kaybetmiş bulunuyorum ve yenilerini oluşturmayı denediğimde HP'nin birden fazla sefer kurtarma DVD'leri oluşturulmasına izin vermediğini üzülerek fark ettim. HP'nin bu engellemesini aşmanın bir yolu yordamı var mı acaba? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

(Aklıma gelmişken şunu da sormak isterim; kaybettiğim DVD'leri bulursam, NERO ya da benzeri herhangi bir yazılım ile çoğaltma imkanım var mı? HP bu türden bir kopyalamayı da engellemiş mi?)

hocam onun basit bir çözümü var registry ayarlarında birkaç değişiklik yaparak halloluyor. google veya bu başlıkta bulabilirsin.

Dediğiniz gibi başlık içinde aradım, yalnız herhangi bir çözüm yoluna rastlayamadım; keza google aramalarında da hpcd adlı bir dosyanın silinmesi gerektiğinden bahsedilmiş olsa da, ne recovery için ayrılan alanda ne de bilgisayarın herhangi başka bir yerinde söz konusu dosya var. Sözünü ettiğiniz "registry" yöntemini paylaşabilir misiniz?

gizli dosyalar görünsün, korunan işletim sistemi secenegininde işaretini kaldır,
    bılgısayarım d:/ sine (recovery)kısmına girip HPCD.SYS yazan dosyayı bulup sılmek. daha sonra C:\Program Files\SMINST KLASORUNE GIDIP HPCD.SYS yazan dosyayı bul up sılmelıyız. ve ensonunda recovery disk creation programını çalıştırmalıyız tekrar recovery dvd sı oluşturabılırız
    dene sonucuda yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

gizli dosyalar görünsün, korunan işletim sistemi secenegininde işaretini kaldır,
    bılgısayarım d:/ sine (recovery)kısmına girip HPCD.SYS yazan dosyayı bulup sılmek. daha sonra C:\Program Files\SMINST KLASORUNE GIDIP HPCD.SYS yazan dosyayı bul up sılmelıyız. ve ensonunda recovery disk creation programını çalıştırmalıyız tekrar recovery dvd sı oluşturabılırız
    dene sonucuda yazarsan sevinirim

Gizli dosyaları ve korunan işletim sistemi dosyalarını göstermeyi açtım; C:\Program Files\SMINST yolu yok, SMINST adlı klasör C sürücüsü içinde herhangi başka bir yerde de yok, dolayısıyla HPCD.SYS adlı dosyayı C sürücüsünden silemedim. Aynı şekilde D sürücüsünde de HPCD.SYS dosyası gözükmüyor. Başka yolu yok mu acaba, nasıl yapacağız?

Düzeltme:

RMCStatus adlı dosyayı silmek sanırım işe yaradı. "Flash Disk veya DVD takın" ekranına kadar ilerledi recovery. Yarın Boş DVD alıp tam sonucu yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 9 Eylül 2012; 3:27:02 >

• Şu hp ısınma sorununu düzelltti yok CoolSense var yok şöyle yok böyle hepsi hikaye arkadaş oyun kasıcak bi oyunda değil Fm12 oynuyorum sanki uçak çalışıyor. Pes e giriyosun yandan alevler çıkıcak neredeyse soltarafda yumurta pişer o derece Crysis2 de oyundayken biraz oynayınca sıcaklık değerleri 98 dereceyi buluyor Laptopı teknik servise göndericemde kaç günde geliceği belli değil naptıkları belli değil arkadaş 2 kere yolladı hala aynı ısınma sorununu çekiyor. Bir daha Hp alırsam iki olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 9 Eylül 2012; 15:50:32 >
  • quote:

prensip olarak bilgisayar teknik servislerine güvenmediğimden ve servisten verecekleri bilgisayarı işte kullanmam zor olduğundan, dayanamadım açtım bilgisayarı :/ garanti gitti sanırım..

içi beklediğimden temiz çıktın, çok az toz birikimi vardı fanda ve ızgaralarda... buna rağmen nasıl bozulduğunu ilk başta anlamadım..

yumuşak bir diş fırçasıyla daldım tozlara, makine yağıyla da dönen parçaları bi güzel yağladım.. tekrar birleştirdim aleti, ( nasıl olduysa monitörün güç kablosunu bağlamayı unutmuşum, monitor açılmayınca biraz yusuf yusuf tabi :)) fan sesi şimdilik normale döndü, en yüksek hızında bile eskisinden daha sessiz oldu, (çalışmıyor zannettim hatta. everest'ten sıcaklık değerlerine bakınca çalıştığına kanaat getirdim:)) demek ki yağlamak gerekiyormuş.

benim alette kullanılan fan delta electronics, ksb0505hb-aj77, direk girdim pchub.com'a ve ebay'e. ufak bir araştırma sonucu bu fanın (heatsink'i ile birlikte) 20-25 dolar kadar bir yurtdışı fiyatı olduğunu gördüm.. ddiğer tüm fanlar 40-50 dolardan başlarken... daha ucuza fan yok piyasada.. böylece fan'ın tertemiz kullanıma rağmen nasıl olup da bozulduğunu anlamış oldum..

**

hp sözüm sana; 2bin liralık i7 işlemcili alete bu fan olur mu ulan!! ütü gibi ısınıp, çoğu kişide fan arızasının yaşanması boşuna değilmiş.. klavyesi de bir ay içinde deforme olmuş, asd tuş yazıları silinmişti.. bir daha toplu iğne bile almam bu hp'den arkadaş.. insafsızlar..

daha kaliteli ve 6020 modeline uyumlu fan var mıdır acaba?

• valla arkadaşlar hp destekten çok memnun kaldım ya cihazımın recovery dvdlerinin yollanmasını istedim kayıt oluşturdum 10 günde yurtdışından cihazıma ait orjinal dvd ler yollandı 2 tane recovery 1 tane driver dvdsi çokta şekilliler hani mutlu oldum eğer recovery dvdsi isteyen hp destekten mail atabilir hemen ücretsiz yolluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 25 Eylül 2012; 16:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onti

valla arkadaşlar hp destekten çok memnun kaldım ya cihazımın recovery dvdlerinin yollanmasını istedim kayıt oluşturdum 10 günde yurtdışından cihazıma ait orjinal dvd ler yollandı 2 tane recovery 1 tane driver dvdsi çokta şekilliler hani mutlu oldum eğer recovery dvdsi isteyen hp destekten mail atabilir hemen ücretsiz yolluyorlar

nasıl yolladılar* nereden başvurdun kardeşim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

Orijinalden alıntı: onti

valla arkadaşlar hp destekten çok memnun kaldım ya cihazımın recovery dvdlerinin yollanmasını istedim kayıt oluşturdum 10 günde yurtdışından cihazıma ait orjinal dvd ler yollandı 2 tane recovery 1 tane driver dvdsi çokta şekilliler hani mutlu oldum eğer recovery dvdsi isteyen hp destekten mail atabilir hemen ücretsiz yolluyorlar

nasıl yolladılar* nereden başvurdun kardeşim acaba

Telefon desteği değilse, consumerpc_notebook_tr@mail.support.hp.com posta adresinden destek sağlanıyor.

• Laptobu alalı bir sene oldu ve artık yedek pil almak istiyorum önerebileceğiniz bir site var mı orjinal pil kullanmamanın sakıncaları olur mu? Mesela daha yüksek amperli bir bil alsak daha uzun süre gider diye mantık yürütebilirmiyiz ? orjinal ve yansanayi pillerin fiyat aralığı nedir nereden bulabilirim? Tam laptop modeli hp dv6 6020st. Isıtmayla ilgili çok problem yaşayan arkadaş var tavsiyem HP CoolSense programından modu soğuk mod seçin bu şekilde işlemci frekansınız daha düşük olacaktır fakat bu sayede hem işlemci daha az ısınacaktır hemde fan daha fazla çalışacagı için daha etkin bir soğutma sağlıyacaktır. performans modunda işlemci otamatik olarak daha fazla voltaj ile çalışmaya başlıyor ve saat frekansını arttırıyor fakat zaten bu işlemciler oldukca performanslı 0.5GHZ için kolunuzu bacağınızı yakmayın .D bu işlemciyi kullanan tüm laptoplar ısınıyor fakat diğer marka laptoplarda genelde kullanıcı ile temas eden yerler yalıtılmış, içerisi yansa bile kullanıcı hissetmiyor. Bu tür bir özellik fazladan 500tl'ye mal olabilir. Benimse çok daha uygun bir yöntemim var harici klavye kullanırsanız tüm sorunlarınıza çözüm olucaktır. 50TL'ye kablosuz klavye ve mause aldım 1 senedir hiçbir problemim olmadı hp'le hatta HD6770m'e OC yapıp BF3'ü çok akıcı bir şekilde yüksek grafik ayarlarında oynuyorum.Tek sıkıntım pil en fazla 1 saat dayanıyor artık .(

• arkadaşlar en son eekran kartı güncellemsi hangisi ben counter strike oynayamıyorum ne yapmam gerek çift ekrarn kartı 6770 i görmüyor. interlin kartı ile çalışıyor ve çalışmıyor ne yapma gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bur_478

http://www.hepsiburada.com/liste/retro-hp-pavilion-dv2000-dv6000-yuksek-kapasiteli-notebook-batarya-rcl-031/productDetails.aspx?productId=bs03084&categoryId=106854#Gorseller
    sitedeki pili almayı düşünüyorum bir fikriniz var mı?

hocam bu dv6000için bizimkiler dv6 6000 serisi uymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bur_478

http://www.hepsiburada.com/liste/retro-hp-pavilion-dv2000-dv6000-yuksek-kapasiteli-notebook-batarya-rcl-031/productDetails.aspx?productId=bs03084&categoryId=106854#Gorseller
    sitedeki pili almayı düşünüyorum bir fikriniz var mı?

bu bizim makina ile uyumlu aynı problem bendede vardı servisle baya bi tartıştık hatta en sonunda yeni batarya almamı önerdiler dedim olmuşken üstündeki bataryadan olsun bana temin edebilecegim bir yer söyleyin dedim ordan baktım fiyatına 140 dolar dediler tam orjinaline bende pahalı diye başka sitelerden baktım yukarda verdigim sitede buldum 4400mAh makinanın üstündeki 5100 artık o kadar olsun diyerek bunu alacagım

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.