Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benhmark Sonuclari (Windows Mobile 5 kullanan 3 PDA ile yapilan benchdir!)

Camera Kalitesi (1280 x 1024 cozunurlukte, fine (medium) quality de cekilen fotograflardir!)

Asagidaki yazihttp://www.hp.com.tr den alintidir!

Genel Bakış
    İş amaçlı iletişimin güvenli olarak yürütülebilmesi için güçlü, dünya genelinde ileti alışverişi sağlayan bu aygıt en son kablosuz iletişim teknolojisini sunuyor. Entegre HP Photosmart Fotoğraf Makinesi ve GPS Konum Belirleme Sistemi ile iş dışında da yanınızda. 1

1 GPS Konum Belirleme yazılımı yalnızca belirli ülkelerde sunulmaktadır. Bazı özelliklerin etkinleştirilmesi veya belirli bölgelerde konum belirleme hizmetinin alınabilmesi için ek harita ve/veya yazılım satın alınması gerekebilir. Haritaların kullanılabilirliği sınırlıdır.

Özellikler
    •Windows Mobile™ 5.0 için İleti Alışverişi ve Güvenlik Özellik Paketi, diğer uygulamalara ait lisanslara gereksinim olmadan e-posta gibi Outlook bilgilerinin güvenli şekilde iletilerek teslim edilmesini sağlar.

•Dört bantlı GSM teknolojisi dünya genelinde mobil ses ve veri hizmetlerine, ahize modu, hoparlör ile ahizesiz kullanım modu veya kablolu ya da kablosuz kulaklık kullanarak ulaşmanızı sağlar.

•Entegre 1.3 MP HP Photosmart Fotoğraf Makinesi ile özel anları yakalayın ve sevdiklerinizle paylaşın, Windows Media Player 10 Mobile ile MP3 ve video indirin, Internet radyolarını dinleyin.

•Entegre Wi-Fi (802.11b) ofiste, evde veya sık bulunduğunuz noktalarda yüksek hızlı Internet erişimi imkanı sağlarken, GPRS/EDGE teknolojileri hareket halindeyken bağlantı kurmanıza olanak tanır. 1,2

•En yeni GPS Konum Belirleme yazılımı ve haritalar, sokak sokak görsel ve sesli uyarılarda bulunarak Avrupa'daki herhangi bir adrese ulaşmanızı sağlar. 3

•Satın alınan her iPAQ Pocket PC için ücretsiz Yazılım Puanları verilir. Bu puanlar 250'nin üzerinde kullanılabilir en iyi başlık arasından seçim yapmanıza ve tamamen ÜCRETSİZ olarak ek haritalar ve yeni yazılım yüklemenize olanak tanır. Lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:www.ipaqchoice.com

Özet bilgiler

Yüklü işletim sistemi
    Pocket PC için Microsoft Windows Mobile 5.0, Phone Edition,
    Microsoft® yazılımının Mobile Sürümleri (Word® Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile ve Internet Explorer Mobile) dahildir

Ekran özelliklerinin açıklaması
    3,0 inç yansıtmasız TFT, 64K renk, LED aydınlatması (güç tasarrufu moduna sahip)

Klavye açıklaması
    LED arka ışığına sahip, tümleşik alfasayısal klavye

Kablosuz teknolojilerinin açıklaması
    Entegre dörtlü bant GSM/GPRS/EDGE, WLAN 802.11b, Bluetooth® 1.2, IrDA

GPS alıcısının açıklaması
    HP iPAQ Quick GPS Bağlantı Yardımcı Programı ile yerleşik yüksek hassasiyetli GPS alıcısı

Ürünle gelen yazılımın açıklaması
    Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Fotoğraf Makinesi Yazılımı, HP Photosmart Mobil Yazılımı, iPAQ Wireless, HP Profiller, Bluetooth Manager, SIM Manager, TomTom tarafından sunulan GPS Konum Belirleme Sistemi(TomTom yazılımı Turkıye haıtasını desteklememektedır), Java Virtual Machine

Tümleşik kameranın açıklaması
    Tümleşik HP Photosmart Camera 1.3 Megapiksel, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük

Taşınabilirlik

Ekran özelliklerinin açıklaması
    3,0 inç yansıtmasız TFT, 64K renk, LED aydınlatması (güç tasarrufu moduna sahip)

Ağırlık, metrik açıklama
    175 g

Performans

İşlemci açıklaması
    Intel® PXA270 İşlemci 416 MHz

Bellek türünün açıklaması
    192 MB toplam bellek (128 MB ROM ve 64 MB SDRAM), 45 MB'a kadar kullanıcı için ayrılmış kalıcı depolama belleği, 1 GB'a kadarı onaylanmıştır

Güç özelliklerinin açıklaması
    Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 1200 mAh Lityum iyon (kullanıcı tarafından şarj edilebilir), istege bağlı genişletilmiş 1800 mAh

Klavye açıklaması
    LED arka ışığına sahip, tümleşik alfasayısal klavye

İşaret Aygıtı tanımlaması
    Dijital kalem veya parmak ucu için dokunmatik ekran

Bağlanabililik / GPS

Kablosuz teknolojilerinin açıklaması
    Entegre dörtlü bant GSM/GPRS/EDGE, WLAN 802.11b, Bluetooth® 1.2, IrDA

GPS alıcısının açıklaması
    HP iPAQ Quick GPS Bağlantı Yardımcı Programı ile yerleşik yüksek hassasiyetli GPS alıcısı

Genişletilebilirlik

Bellek yuvalarının açıklaması
    Mini SD Yuvası: 4 bitlik mini SD türü bellek standartı

Yazılım

Önceden yüklenmiş yazılımın açıklaması
    İşletim sistemi uygulamaları: Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedici, Notlar, Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile, Internet Explorer Mobile, Windows Media Player 10 Mobile, Dosya Gezgini, VPN İstemcisi, Kızılötesi Işınlama

Ürünle gelen yazılımın açıklaması
    Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Fotoğraf Makinesi Yazılımı, HP Photosmart Mobil Yazılımı, iPAQ Wireless, HP Profiller, Bluetooth Manager, SIM Manager, TomTom tarafından sunulan GPS Konum Belirleme Sistemi(TomTom yazılımı Turkıye haıtasını desteklememektedır), Java Virtual Machine

Güvenlik yönetiminin açıklaması
    HP ProtectTools CREDANT Technologies, iPAQ Persistent File Store güvencesi altındadır.

Çoklu ortam

Dahili sesin açıklaması
    Tümleşik mikrofon, hoparlör ve bir adet 2,5 mm stereo kulaklık jakı

Tümleşik kameranın açıklaması
    Tümleşik HP Photosmart Camera 1.3 Megapiksel, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük

Sistem özellikleri

Güç gereksinimlerinin açıklaması
    AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 0,2 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5 Vdc, Çıkış akımı: 2 Aac

Ergonomik özelliklerin açıklaması
    2 yazılım tuş düğmesi, 1 yeşil telefon simgesine sahip telefon yanıtla/gönder düğmesi, 1 kırmızı telefon simgesine sahip son düğmesi, 5 yollu navigasyon oyun çubuğu, ses kayıt düğmesi, ses düğmesi

Garanti

1 yıllık onarım ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir

Garanti seçeneklerinin açıklaması
    HP Care Pack (2 veya 3 yıllık onarım ve iade uzatması veya 1/2 veya 3 yıllık sonraki gün değişiklik uzatması)

Kutudakiler

Lityum-iyon 1200 mAh çıkartılabilir/yeniden şarj edilebilir pil, çıkartılabilir kapaklı tasarım, 2,5 mm girişli kablolu stereo kulaklıklar, AC adaptörü, USB masaüstü senkronizasyon birimi veya USB/Seri senkronizasyon kablosu (ülkeye göre değişir), dijital kalem, kılıf, Ürün Bilgileri Kılavuzu, HP iPAQ Başlarken CD'si

Bazi sitelerin urun hakkinda yaptigi yorumlar asagidadir!

Asagidaki yazihttp://www.letsgodigital.org dan alintidir!

Tek tuşla e-posta teknolojisi artık HP iPAQ’lerde : Yeni HP iPAQ cep bilgisayarları, mobil bağlantının sınırlarını zorluyor. Cep bilgisayarlarıyla gelen Windows Mobile 5.0 Direct Push teknolojisi, Nisan aynından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 serisi ile kullanıcılarla buluşacak. Yeni cep bilgisayarı, mobil kullanıcılara kablosuz e-posta alabilmenin rahatlığını yaşatacak. HP, en son teknolojilerle donatılmış yeni HP iPAQ hw6900 serisi Mobile Messenger cep bilgisayarının duyurusunu 3GSM’de Barcelona’da yaptı. Cep bilgisayarlarıyla gelen Windows Mobile 5.0 Direct Push teknolojisi, nisan ayından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 serisi ile kullanıcılarla buluşacak. Sistem Nisan ayından itibaren Türkiye’de de kullanıcıların hizmetine sunulacak.

HP iPAQ - Anında e-posta
    Akıllı cihaz, “push-email” (anında e-posta) özelliği sayesinde kullanıcılara kablosuz (tek tuşla) e-posta alıp gönderebilme özgürlüğünü yaşatıyor. Yeni iPAQ, e-posta arayazılımına veya ek masrafa gerek olmadan hem iş, hem de kişisel bilgilere erişim sağlayabiliyor. Şık tasarımlı HP iPAQ hw6900 serisi, kullanıcılara kablosuz ses, hızlı GPRS/EDGE veri ağı oluşturma (ayrıca satılan), Wi-Fi, GPS ve Bluetooth gibi farklı yollarla bağlantı kurabilme şansı veriyor. Yeni iPAQ, entegre Wi-Fi ve GPRS/EDGE teknolojileriyle kullanıcılara uygun maliyete bağlantı kurabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca, iPAQ hw6915 modelinde entegre dijital kamera bulunuyor. Sistem, HP iPAQ hw6900 serisiyle Nisan ayından itibaren Türkiye’de de kullanıcıların hizmetine sunulacak.

HP iPAQ - Push-email
    HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, profesyonellerin artık gittikleri pek çok yerden rahatlıkla bağlantı kurabileceklerini ifade ediyor ve ekliyor: “Anında tek tuşla e-posta, ses ve hızlı veri transferi sayesinde kullanıcılar, hem daha az cihaz taşıyacak, hem de ofis dışında iletişim kurabilmenin özgürlüğünü yaşayacaklar.” Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, mobil e-posta alan cihaz portföyüne, Mart ayından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 cep bilgisayarını da ekleyecek. Ürünün Türkiye’deki son kullanıcı satış fiyatı 899 $ + KDV olacak.

HP iPAQ - Her yerde e-posta kullanabilme özgürlüğü
    Windows Mobile 5.0 çözümünde yer alan yeni “Direct Push” teknolojisiyle çalışan cep bilgisayarı, e-postaları, takvim içeriklerini veya kontak listelerini kablosuz ve otomatik olarak alabiliyor. Ayrıca, programdaki Mesajlaşma ve Güvenlik Özellikler Paketi sayesinde kullanıcılar, e-posta alımında mevcut Exchange sunucularını kullanabiliyorlar. Dahili GPS Navigasyon sistemi, kullanıcıların gidecekleri yeri bulmalarına yardımcı olacak yön bilgileri sunuyor. İdeal bir yol arkadaşı olan HP iPAQ hw6900, çevredeki restoranları, otelleri, sinemaları, bankaları, benzin istasyonlarını, müzeleri vb. önemli noktaları listeliyor ve kullanıcılara gidiş talimatlarını sesli olarak veriyor. (Türkiye haritaları önümüzdeki aylarda - 2006 yılı içinde - temin edilecek.)

Asagidaki yazihttp://www.teknomag.com alintidir!

Smartphone-PDA karışımı, Wi-Fi destekli, satnav özellikli, kameralı ve Windows Mobile 5.0 işletim sistemli "iPaq HW6915" çok çekici gözüküyor. Aynı klansmandaki rakibi BlackBerry ile kıyaslanırsa ergonomisi ele uyumlu ve QWERTY tuş takımına basıldığında aydınlatması var. Web tarayıcı Wi-Fi bağlantı ile kullanılabiliyor.

Meşhur Gps yazılım TomTom kullanılarak satnav'dan yararlanılabiliyor. Seyahat edenlerin tercih edeceği sistemde bir şehir haritası ücretsiz veriliyor. Ancak devamında ücret talep ediliyor.

Can sıkan bir yanı telefon olarak kullanıldığında ses kalitesi iyi değil. Ekran geç tepki gösteriyor ve yazılımında hatalar var. Menü ekranının açılması uzun sürebiliyor ve bozuk gözükebiliyor.

1.3 Megapiksel kameranın kullanımı insana acı çektiriyor. Haraketli pozları unutun çünkü pozlama zamanı yavaş. Pil süresi de hayal kırıklığı yaratan bir başka etken oldu. Birkaç saatliğine satnav uygulaması ve Windows uygulaması çalıştırıldıktan sonra (hiç telefon görüşmesi yapılmadı) pil boşaldı. HP iPaq HW6915, yazılımsal problemleri ve düşük performanslı kamerası yüzünden satnavlı rakiplerine karşı yarışı geride bitirdi.

Asagidaki yazihttp://www.tele.com.tr den alintidir!

Yeni HP iPAQ cep bilgisayarları, mobil bağlantının sınırlarını zorluyor. Cep bilgisayarlarıyla gelen Windows Mobile 5.0 Direct Push teknolojisi, Nisan aynından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 serisi ile kullanıcılarla buluşacak. Yeni cep bilgisayarı, mobil kullanıcılara kablosuz e-posta alabilmenin rahatlığını yaşatacak.

HP, en son teknolojilerle donatılmış yeni HP iPAQ hw6900 serisi Mobile Messenger cep bilgisayarının duyurusunu 3GSM’de Barcelona’da yaptı. Cep bilgisayarlarıyla gelen Windows Mobile 5.0 Direct Push teknolojisi, nisan ayından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 serisi ile kullanıcılarla buluşacak. Akıllı cihaz, “push-email” (anında e-posta) özelliği sayesinde kullanıcılara kablosuz (tek tuşla) e-posta alıp gönderebilme özgürlüğünü yaşatıyor. Yeni iPAQ, e-posta arayazılımına veya ek masrafa gerek olmadan hem iş, hem de kişisel bilgilere erişim sağlayabiliyor. Sistem, HP iPAQ hw6900 serisiyle Nisan ayından itibaren Türkiye’de de kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Şık tasarımlı HP iPAQ hw6900 serisi, kullanıcılara kablosuz ses, hızlı GPRS/EDGE veri ağı oluşturma (ayrıca satılan), Wi-Fi, GPS ve Bluetooth gibi farklı yollarla bağlantı kurabilme şansı veriyor. Yeni iPAQ, entegre Wi-Fi ve GPRS/EDGE teknolojileriyle kullanıcılara uygun maliyete bağlantı kurabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca, iPAQ hw6915 modelinde entegre dijital kamera bulunuyor.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, profesyonellerin artık gittikleri pek çok yerden rahatlıkla bağlantı kurabileceklerini ifade ediyor ve ekliyor: “Anında tek tuşla e-posta, ses ve hızlı veri transferi sayesinde kullanıcılar, hem daha az cihaz taşıyacak, hem de ofis dışında iletişim kurabilmenin özgürlüğünü yaşayacaklar.”

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, mobil e-posta alan cihaz portföyüne, Mart ayından itibaren yeni HP iPAQ hw6900 cep bilgisayarını da ekleyecek. Ürünün Türkiye’deki son kullanıcı satış fiyatı 899 $ + KDV olacak.

Her Yerde E-posta Al/Gönder

Windows Mobile 5.0 çözümünde yer alan yeni “Direct Push” teknolojisiyle çalışan cep bilgisayarı, e-postaları, takvim içeriklerini veya kontak listelerini kablosuz ve otomatik olarak alabiliyor. Ayrıca, programdaki Mesajlaşma ve Güvenlik Özellikler Paketi sayesinde kullanıcılar, e-posta alımında mevcut Exchange sunucularını kullanabiliyorlar.

Dahili GPS Navigasyon sistemi, kullanıcıların gidecekleri yeri bulmalarına yardımcı olacak yön bilgileri sunuyor. İdeal bir yol arkadaşı olan HP iPAQ hw6900, çevredeki restoranları, otelleri, sinemaları, bankaları, benzin istasyonlarını, müzeleri vb. önemli noktaları listeliyor ve kullanıcılara gidiş talimatlarını sesli olarak veriyor. (Türkiye haritaları önümüzdeki aylarda - 2006 yılı içinde - temin edilecek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 13 Kasım 2006; 18:43:25 >

• Bundan sonra bu PDA hakkindaki bilgilerinizi ogrenmek istediklerinizi ve yorumlarinizi burada paylasalim paylasdikca bilgimiz artsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 20 Ekim 2006; 23:29:06 >
    Mess with the best, die like the rest..
  • bence tek olumsuz yönü var oda ekran çözünürlüğünün 240*320 olmaması...
    piyasadaki programların çoğu 240*320 çözünürlükte... Onun dışında güzel cihaz..
    wi-fi olması.ciddi manada iyi ve sorunsuz bağlanıyor sıkıntı çıkarmıyor.
    işlmeci hızı gayet iyi çok şişme yapmıyor ama arada bir şişmeler oluyor.
    eksisi ise
    pil ömrü gps ve wi-fi açıkken ciddi manada hızlı şekilde pil tüketiyor.gps ile uzun yolculuğa çıkamazsınız.zannediyorum istanbuldan çıkınca adapazarı civarında pil bitecektir.
    http://ppcsoft.org/downloadss/WinRar/pocketrar33b5.exe
    bide bu aleti nasıl kapatcaz

Orjinalden alıntı: blackmagicman
    pil ömrü gps ve wi-fi açıkken ciddi manada hızlı şekilde pil tüketiyor.gps ile uzun yolculuğa çıkamazsınız.zannediyorum istanbuldan çıkınca adapazarı civarında pil bitecektir.

Pil omrunun en iyi oldugu PDA diye bahsediliyo bu PDA dan aslinda :) yani tabiki gps ve wi-fi acikken hizli biticek pil normal kullanimda emin olki insani tatmin edicek bir pil omru var
  • quote:

Orjinalden alıntı: resrous

merhaba
    arkadaşlar bende de o pda dan var fakat pda için proram lar yüklüyorum fakat bu program pda için uygun değil diyor fakat program pda lar için winrar programı.
    http://ppcsoft.org/downloadss/WinRar/pocketrar33b5.exe
    bide bu aleti nasıl kapatcaz

Indirdigin program Pocket RAR is a version of RAR archiver for only Pocket PC 2002 platform wm2002 de calisir sadece

• hmmm....
    peki bu aleti nasıl kapatcaz herşeyi denedim olmuyor :S
  • bende power tuşuna basıp pili çıkartıyorum herşeyi denedim ama kapama başka yerden olmuyor
  • Ben onu çok araştırdım boşuna ugraşmayan cihaz kapanmıyo ve özelligi buymuş cep bilgisayarları genelde böyleymiş eger telefon özelligini kapatmak istiyosanız telefon resmine tıklayın o kadar, kullanmıycaksanız çok uzun zaman pili cıkartıp geri takın eger takmazsanız içindeki dahili pili bitip bilgilerinizde gidebilir haberiniz olsun
  • ben bu aletin gpsini bir türlü kullanamadım nasıl olucak hala bilmiyorum. İçine bir kaç kez iGO yüklemeye filan çalıştım bir sürü hata verdi farklı iGO versiyonları yükledim olmadı aman aman. Artık uğraşmıyorum telefonu formatladım sıfır bir halde yorumlarınızı bekliyor teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaostician

ben bu aletin gpsini bir türlü kullanamadım nasıl olucak hala bilmiyorum. İçine bir kaç kez iGO yüklemeye filan çalıştım bir sürü hata verdi farklı iGO versiyonları yükledim olmadı aman aman. Artık uğraşmıyorum telefonu formatladım sıfır bir halde yorumlarınızı bekliyor teşekkürler

Ben iGO 2006 kurdum, kusursuz çalışıyor. Önceden TomTom 6 kurmuştum, o da sorunsuz çalıştı, ancak İstanbul mapleri hatalı olduğu için iGo'ya geçtim, onun İstanbul haritası çok iyi.

240x240 ekran sınırı çok büyük sorun değil, eski yazılımlarda sorun çıktığında Nyditot Virtual Display ile aşıyorum.

Ancak bu cihazlar Turkcell SimPlus64 kartları ile %100 uyumlu değil haberiniz olsun. Gerçi büyük bir sorun değil, sadece hücre mesajları görülemiyor, ama bu yalnızca Turkcell sim kart ile oluyor, Aveanın simplus64 ünde olmuyor mesela..

• yau elinizde 6915 ile samsung i750 ve eten ppc lerin yan yana durdugu bir resim varmi boyutlari iyi anlamak acisindan ?

Vicdan, yazılmış en kalın din kitabı, en yalın anayasadır.
    En üst mahkeme… En acımasız hâkim…
    Sicilinize göre, en rahatsız yatak veya en rahat yastık…
    GT: labraxx
  • cok az dikkat cekiyo gibi ancak fazla da buyuk sayilmaz tek eksi yonu ekranin 240x240 olmasi bence her seye ragmen cok iyi bir alet
  • Şu ana kadar kullandığım en iyi, en kullanışlı pocket pc. Tek kelime ile mükemmel. Bütün özellikleri kusursuz çalışıyor. Ve bugün 3. güne girdim halen pil bitmedi. Akşam 9a kadar bitmezse 3 günü tamamlayacağım. Şu anda %25de. Filmler ve müzikler gayet iyi çalışıyor. Ekran 240X240 ama sanki mini TV izliyormuş havası oluyor. Beyler bu cihaz kullanabileceğiniz en mükemmel pocket pc dir. Daha kullanışlısı yoktur. Bunlar birçok cihazı kullanmış biri olarak benim şahsi görüşümdür. Daha İyi bir makina şu an olmadığı için şiddetle herkese tavsiye ederim. Genel anlamda puanlarsak bu kadar özellik hiçbir cihazda yok. Buda benim ciahzın resmi tıklayın

Not: Cihazımı satıyorum. Satma nedenim ise içimdeki durduramadığım N93 takıntısıdır. Ama N93 bunun eline su dökemez o kesin. Takındı işde.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.