Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: msdikici

Slm digihex ayni sorun bendede var.hem encriptolu wifi lere girmiyor hard reset atmiş olmama ragmen bluetooth cognlukla busy dusuyor calıkıp kalıyor.Bluetooht pc leri baska cepleri gormuyor .Gps kapalı acılmıyor.Senin romla benimki ayni ingilizce.Standart kurulu phone data manager i tıklayınca kilitnelip kaliyor.Acil yardim bekliyorum arkadaslar

Selam, msdikici ayni sorundan sendede olduguna uzuldum ancak sevinmedimde degil en azindan senle birlikte bu sorunu cozebiliriz diye dusunuyorum gerci benim yapicagim bir sey kalmadi her yolu denedim kaldiki yarin aras kargodan gelip alicaklar aleti ve kargo ile istanbula gondericekler ben izmirde oldugum icin burdada hp nin bu cihazlara teknik servis vermeyislerinden oturu istanbulda tamiri yada system bir bozulma varsa duzeltilmesi gerceklesicek ayni sorunlar bendede var malasef msdikici eger bir cozum bulursam seninle paylasirim bu arada cihazini eger ingilizce biliyosan azicik hic turkce yapmanin bire anlami yok turkce yaptiktan sonra alette ilerki zamanlarda system ile ilgili cokmeler meydana geliyor o yuzden tavsiye etmiyorum sana iyi calismalar..

• Tekrar Slm Bende birde camera resetten sonra 1 kere calisiyor kapatıp cıkınca birdaha calismiyor.wifi olayi kendi kendine duzeldi.ama bluetooth hala problemli yi calismalar
  • Tamam iste ayni problemler bendede var 1. BLuetooth aciliyo soft resetten sonra ancak kapayip tekrar calistirmaya kalktigimda calismiyor busy konumunda salakca bekliyor bu durumdayken bluetooth wi-fi yi calistirmayi deniyorum calismiyor ancak bluetooth u biziklamadan sadece wi-fi calisiyor ve kapatabiliyorumda ve tekrar calistirdigimda da calisiyor 2. kamera tusuna bastigimda calisiyor ancak 2. sefer calistirdigimda calismiyor malasef bendede 3. ICM.exe hatasi verip duruyor arastirdim Phone Data Manager le alakali bir seymis ama anlayamadim ne oldugunu yarin garantiye yolluyorum cunki gercekten urasmaktan sIkILdim artik..

ICM.exe hatasi verip duruyor arastirdim Phone Data Manager le alakali bir seymis ama anlayamadim ne oldugunu yarin garantiye yolluyorum cunki gercekten urasmaktan sIkILdim artik..

Öncelikle Phone Data Managerin regional code yüzünden kilitlendiğini söyleyeyim. Muhtemelen region olarak Turkey seçtiniz doğal olarak, bunu US olarak değiştirirseniz Phone Data Manager düzgün çalışıyor.

ICM.exe ve benzeri program başlatamama hataları ise birkaç kez bende de oldu, hatta ilkinde hard reset atmak zorunda kalmıştım, ama ikincisinde daha soğukkanlı davranıp bekledim, alet bir süre sonra toparladı ve today ekranına kadar geldi. Bu aşamadan sonra normal bir Activesync yapıp soft reset yaptıktan sonra herşey düzeldi.

Turkcell SIMPlus64 kart ile ilgili bir soru sormuştum yukarıda, kimsenin bir fikri yok mu ?

• servise yoladim ben cok urastim birazda ordakiler urassin sadece sorun phone data manager olsa keske tesekkurler yinede..
    "Life is hard. But it is harder when you are stupid."
    -John Wayne
  • e baya bir fark varmis :) alet sorunlu degil bir bende birde bir arkadasda daha boyle cikti ama duzelmicekde bir sorun degil zaten..
  • arkadaşlar selam şu an elimde hp ipaq hw6915 var...alet sorunlu, soruu ise açılınca "ALIGN SCREEN" ekranı geliyo ...benim bu aletin yazılımını tekrar kurmam gerekiyo ama elimde cd si mevcut değil...reset atmayıda denedim ama olmadı...bu sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim...teşekkürler...
    Elimde HP iPAQ hw6515 var. outlookumda bulunan kişileri ve mailleri senkronize edemiyorum. Active Sync programında Microsoft Exchange Server ayarlarını soruyor. bilgisayarımda bulunan kişilr, takvim ve Gelen Kutusunu ne şekilde senkronize edebilirim.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

Orjinalden alıntı: 06reco

Selam Arkadaşlar,
    Elimde HP iPAQ hw6515 var. outlookumda bulunan kişileri ve mailleri senkronize edemiyorum. Active Sync programında Microsoft Exchange Server ayarlarını soruyor. bilgisayarımda bulunan kişilr, takvim ve Gelen Kutusunu ne şekilde senkronize edebilirim.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

bilgisayarin outlook kurulumu peki ? 06reco

Orjinalden alıntı: marchoftheswordmaste

arkadaşlar selam şu an elimde hp ipaq hw6915 var...alet sorunlu, soruu ise açılınca "ALIGN SCREEN" ekranı geliyo ...benim bu aletin yazılımını tekrar kurmam gerekiyo ama elimde cd si mevcut değil...reset atmayıda denedim ama olmadı...bu sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim...teşekkürler...

Hard Reset mi attiniz atmadiysaniz eger ve bilmiyosaniz telefon acma tusu(yesil) telefon kapama tusu(kirmizi) ve power tusu bunlarin 3 une ayni anda basik tutup kalem ile reset atin basik haldeyken.. kolay gelsin..

Orjinalden alıntı: emg499

arkadaşlar 2. el hp 6915 almaya karar verdim ama alırken butun özelliklerinin çalıştığını ve sorunsuz olduğunu nasıl anlıyabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Makineyi almadan once hard reset atin once butun tuslarini kontrol edin fonksiyonu olan tuslara bakin calisiyormu butun menulerine girin program yukleyin oyun yukleyin ses kayit edin camera yi test edin vs vs acin kapayin bla bla bla aklina ne geliyosa onu yap her sey tamamsa mesele yok
    arizali diye dusundugum 6915 im sorunsuz cikti (Digihex arkadasim sende dinle) tum problemlerin sebebi turkce dil destegini sectikten sonra oluyormus meger turkce dil destegini secince hard reset atmayinca aletten kesinlikle performans beklemeyin suan 6915 im catir catir calisiyor.Problemler bluetooth busy hatasi ha bire takılmalar program calistiramamalar wifi baglanamamalar hepsi TR destegini aktif hale getirince oluyor.kamera 1 defa calisip 2 defada calismamasi vb..

Bence aslinda problem uretici ve PDA yazilim firmalarinda daha ozenerek argelerini yapsalar bukadar insan tufaya dusmez.
    NE yani biz bu cihazlari TR olarak kullanamayacakmiyiz
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 6 Kasım 2006; 1:25:42 >
    Kesnlikle Turkish hic bir yerde secme o zaman cihazdan tam performans aliyorsun
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... Ben birkaç haftadır pda araştırması yapıyorum da, iki ürün arasında kararsız kaldım Belli ki siz benden daha iyi anlıyorsunuz. Atom mu yoksa Hp ipaq hw6915 i mi tercih etmeliyim sizce. Burda herkes 6915 ci galiba ama... :) Bana ikisini kıyaslarsanız çok sevinirim kararsız kaldım.
    acaltun17
  • beyler yeni hp 6915 aldım ve pixel hatalı aldıgım gun goturmeme ragmen geri almadılar ne yapmam gerekiyor acele cevap vemeniz temennisiyle kendinize iyi bakın
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.