Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün 110c 1010et aldım. 1020st'den bi farkı var mi? Bi de benimkinde 3g özelliği yok galiba. Simkart girişi bulamadım. Kutusunda da yazmıyor. 422 liraya aldım. Piyasasını pek bilmiyorum, iyi mi ki bu fiyata ?
  • sim kart girişi pili çıkartınca pil yuvasının sol köşesinde. sim kart resmi var. turkcell bayilerinde 420 tl 1020ST
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet04106

Ben de bugün 110c 1010et aldım. 1020st'den bi farkı var mi? Bi de benimkinde 3g özelliği yok galiba. Simkart girişi bulamadım. Kutusunda da yazmıyor. 422 liraya aldım. Piyasasını pek bilmiyorum, iyi mi ki bu fiyata ?

quote:

Orijinalden alıntı: uks
    sim kart girişi pili çıkartınca pil yuvasının sol köşesinde. sim kart resmi var. turkcell bayilerinde 420 tl 1020ST

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

• çok tşk edrm, şimdi vodafone dan bağlandım :) günlük sınırsızın tadına bakıyorum :P biraz tuzlu ama değer :) saniyede 500 kb ile indiriyor :) VZaccess kullanıyorum, diğer program herkeste verdiği sorunu veriyor :S
  • Slm ben de hp 1020 mini alacağım kendim hukuk sektöründeyim 576 çözünurlukten dolayı programlar ekran disina tasiyor mu tesekur bir de makineyi tavsiye eder misiniz
  • 1010 ET ile 1020 ST arasındaki fark nedir?
  • Arkadaşlar Turkcell bayilerinden 420 TL ye 1020st alan arkadaşlar, bayiyi nasıl ikna ettiniz? Balıkesirde sadece netbook u 449 TL ye satıyorlar. 420 TL yazan turkcell sayfasını göstermeme rağmen hemde. Biz böyle satıyoruz deyip çıkıyorlar işin içinden. 449 TL ye sadece makineyi (hatsız) bana kitlediler. 2 gündür uğraşıyorum elemanlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 18 Mayıs 2010; 0:14:11 >
  • Şu an hp ile görüşüyorum
    ikisindede
    bt yok
    3hücre ve st 6 hücre destekliyormuş
  • Turkcellin sitesinde HP 110C için kdv dahil 420 TL fiyat verilmesine rağmen Tim ve Turkcell mağazaları kafalarına göre fiyat verebiliyor ve Turkcell bunlara müdahale edemiyor., isteyen istediği fiyattan satar diyor, hani kampanya nerde kaldı, o zaman sitelerinde yayınladıkları, reklamlarda boy boy gösterdikleri ürün ve fiyatlarını kaldırsınlar.Oyuna gelmeyin. Mailime gelen cevap.

----------------------

HP Mini Note 110 bilgisayar için tavsiye edilen peşin satış fiyatı KDV dahil 420 TL'dir.

Serbest Piyasa Ekonomisi devletimizin tanıdığı ve uygulattığı bir uygulama olduğu için herhangi bir fiyat birliği veya deklarasyonu sahada maalesef uygulatamıyoruz.

Arz ve talebin buluştuğu noktada da bayilerin fiyat belirledikleri de kaçınılmazdır. Bu, bizim önerdiğimiz veya yönettiğimiz bir durum değildir. Sonuç olarak, kanunlar gereği biz cihazın satış değeri ile herhangi bir yaptırım uygulatamıyoruz.

Yorum ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

-------------------------------------------------------

Müşteri Memnuniyeti yerine ticari kaygı ile yazılmış bir cevap, ne denebilir ki!!! Arkadaş, ben bunu bakkaldan veya süpermarketten almadım, Turkcell mağazasından aldım.Böyle fiyat saçmalığı mı olur

Düzeltme: Turkcell müşteri hizmetleri firmayı aramış ve şikayetimden bahsetmiş, satıcı mağaza kutudan çıkan hattı açtırmak için artık ücret almayacak, internet paketi alınca da 1 gb hediye edecek, bunu istediğim zaman da yapabilirmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 20 Mayıs 2010; 0:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Turkcellin sitesinde HP 110C için kdv dahil 420 TL fiyat verilmesine rağmen Tim ve Turkcell mağazaları kafalarına göre fiyat verebiliyor ve Turkcell bunlara müdahale edemiyor., isteyen istediği fiyattan satar diyor, hani kampanya nerde kaldı, o zaman sitelerinde yayınladıkları, reklamlarda boy boy gösterdikleri ürün ve fiyatlarını kaldırsınlar.Oyuna gelmeyin. Mailime gelen cevap.

----------------------

HP Mini Note 110 bilgisayar için tavsiye edilen peşin satış fiyatı KDV dahil 420 TL'dir.

Serbest Piyasa Ekonomisi devletimizin tanıdığı ve uygulattığı bir uygulama olduğu için herhangi bir fiyat birliği veya deklarasyonu sahada maalesef uygulatamıyoruz.

Arz ve talebin buluştuğu noktada da bayilerin fiyat belirledikleri de kaçınılmazdır. Bu, bizim önerdiğimiz veya yönettiğimiz bir durum değildir. Sonuç olarak, kanunlar gereği biz cihazın satış değeri ile herhangi bir yaptırım uygulatamıyoruz.

Saygılarımızla

Müşteri Memnuniyeti yerine ticari kaygı ile yazılmış bir cevap, ne denebilir ki!!! Arkadaş, ben bunu bakkaldan veya süpermarketten almadım, Turkcell mağazasından aldım.Böyle fiyat saçmalığı mı olur

Düzeltme: Turkcell müşteri hizmetleri firmayı aramış ve şikayetimden bahsetmiş, satıcı mağaza kutudan çıkan hattı açtırmak için artık ücret almayacak, internet paketi alınca da 1 gb hediye edecek, bunu istediğim zaman da yapabilirmişim.

Azmin zaferi.

• arkadaşlar bende aldım bir tane hd bolemiyorum 150 gb tek parça partısıon megic ve ParagonPartitionManager denedim hata veriyor yapmıyor nedendir acaba ,

teşekkürler
  • selamlar 6arkadaşlar dün yeni aldım ben bu compaq 110 dan bendede net sorunu oldu kablosuz bağlanamıyorum kabloluda yavaş fransadan cd den gelen linkler sanırım onlarıda denedim ama halen ağ adresi alınıyor diyor ve bağlantı sağlanamıyorum lütfen yardım edin bana çıldırıcam şimdiden teşekkürler hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Turkcellin sitesinde HP 110C için kdv dahil 420 TL fiyat verilmesine rağmen Tim ve Turkcell mağazaları kafalarına göre fiyat verebiliyor ve Turkcell bunlara müdahale edemiyor., isteyen istediği fiyattan satar diyor, hani kampanya nerde kaldı, o zaman sitelerinde yayınladıkları, reklamlarda boy boy gösterdikleri ürün ve fiyatlarını kaldırsınlar.Oyuna gelmeyin. Mailime gelen cevap.

----------------------

Saygılarımızla

Azmin zaferi.

Teşekkür ederim dostum, Valla çok uğraştım sindiremedim olanları, az kalsın benden 449 TL üzerine 35 TL hat parası alınacaktı, 1 gb bedava internet de gümleyecekti, ağlamayana meme yok ne yazık ki...

• Ekran çözünürlüğü sorunu çözüldü mü acaba? 1024x768 yapabilen bir programdan bahsetmişti bir arkadaş. Ekrana sığmama durumu için ne yapabiliriz?
  • HP MiniNote 110c-1010et sipariş verdim 380tl ye ama ekran çözünürlüğü,pilin 3hücreli oluşu,işlemcisinin n450 lerden daha zayıf oluşu kafama takıldı
    vaz mı geçsem siparişten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

HP MiniNote 110c-1010et sipariş verdim 380tl ye ama ekran çözünürlüğü,pilin 3hücreli oluşu,işlemcisinin n450 lerden daha zayıf oluşu kafama takıldı
    vaz mı geçsem siparişten?

BENCE FİAT İYİ SIFIR MI ALDIN
  • EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ HAKKINDA BİR GELİŞME VAR MI?
  • Arkadaşlar F/P inceleme var mı?
    Ben bir netbook bakıyorum fakat 6 cell lazım.

Bana yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • USB den format atılabiliyormu bu pcye..trojan girmiş pc ye 2 gündür deli oldum.

Recovery den baştan boot yaptım bu sefer 3G ile nete bağlanamıyorum..Turkcell ayarlarını verebilecek varmı?

CD'leri istersen hangi bilgileri soruyorlar birde..teşekkürler.
  • DM1 alanlar nereden aldıklarını soyleyebilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.