Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün format attımve recovery cdleri sayesinde tüm driverleri yükledim ama hp connection manager aç dediğimde pin istiyor yazıyorum sonra tekrar aç yazısı çıkıyor bi türlü yapamadım(hp manager 2 yi kullanıyorum) yardım edecek olan olursa sevinirim
  • Pazartesi günü Turkcell'den 420 TL ye 12 Taksit ayda 35'e aldım.Gayet memnunum iyi çalışıyor.İlk başta klavyeyi beğenmemiştim ama alıştım gibi.Özdilek'ten güzel netbook çantası aldım 14 TL'ye süper oldu.Tek kötü yanı çok ısınıyor.Soğutucu alıcam yakında.
  • arkadaşlar benimde bi sıkıntım var
    dün format attımve recovery cdleri sayesinde tüm driverleri yükledim ama hp connection manager aç dediğimde pin istiyor yazıyorum sonra tekrar aç yazısı çıkıyor bi türlü yapamadım(hp manager 2 yi kullanıyorum) yardım edecek olan olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Pazartesi günü Turkcell'den 420 TL ye 12 Taksit ayda 35'e aldım.Gayet memnunum iyi çalışıyor.İlk başta klavyeyi beğenmemiştim ama alıştım gibi.Özdilek'ten güzel netbook çantası aldım 14 TL'ye süper oldu.Tek kötü yanı çok ısınıyor.Soğutucu alıcam yakında.

Özdilek dediğine göre bursadasın galiba bende heykelden trcell bayisinden dh forum daki arkadaşlar sayesinde satıcı arkadaşı uyararak 420tl ye 12x35tl ye aldım yoksa 450 ye diyorlardı Özdilekteki çantalara bende bakıcam ram içinde tavsiye lere uyup kingston 667mhz 90tl takmayı düşünüyorum tel slotmuş zaten win7 elimde ultimate var onu harici dvdrw ile ilk fırsatta kurucam tcll kurumsal için kampanyalı 12 ay taahhütlü 4gb kotalı 19tl ye vınn dahil aldım cihazın sim girişi olması çok iyi vınn küçükte olsa dışarı dogru çıkıntı sonuçta neyse bursada ram taktırmak isteyenlere yardımcı olurum uluyoldayım

• bu arada cihaz ı fazla kullananmadım ama pil 2 saat ancak gidiyor sadece firefox ve msn açık 6cell pil takviyeside lazım 4 saat okumuştum ama heralde kullanmadan açık kaldığı süre : (
  • Gittigidiyordan aldım 440TL

Ekran cozunurlugunu 800x600 getiremiyorum ne yapmam gerekli..yazıcımı yuklersen 800x600 olmalı uyarısını verıyor??

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossible41

Gittigidiyordan aldım 440TL

Ekran cozunurlugunu 800x600 getiremiyorum ne yapmam gerekli..yazıcımı yuklersen 800x600 olmalı uyarısını verıyor??

Teşekkürler

en fazla 800X576 oluyor
  • öncelikle çok güzel paylaşımlar vra dikatimi çekti sizin yardımcı olabileceğinizi tahmin ettim banada ben yeni bir tane hp compaq mini-note 110 aldım virüs girdi format atmak istiyorum bildiğiniz gibi bunda cd yeri yok nasıl format atabilirim bana açıklayıcı bi şekilde anlatıp yardımcı olursanız çok minnetar olurum şimdiden ilginiz için teşekkür ederim........
  • Bende usb Dvd okuyucu var fakat usb belleğin yada harici diskin varsa boot lu xp kurulabilir hale getirebilirsin birde windows u kurup ayarlarını yüklemelerini yaptıktan sonra ghost ile imaj almanı tavsiye ederim onun içinde ghost boot lu disk lazım onuda google amcadan aratarak bulabilirsin resimliş felan anlatımı var
    hayırlı olsun
  • arkadaşlar kimse şikayetçi değil galiba ama bu 3cell pil olayından ben çok muzdaribim 2 saat ancak gidiyor netten şöyle bir ilan buldum ne dersiniz
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-yedek-parca-hp-mininote-netbook-6-hucreli-batarya-1/detay
  • Google amcadan usb'den format diye arattır, zibilyon adet sonuç göreceksin.
  • arkadaşlar bestbuy da 400 tl ürün.Aklıma takılanlar ise ısınma durumu.Çok mu ısınıyor alet.Mediamarkttada bugün asus eee gördüm 386 tl ya pek fark gözükmüyordu özellik olarak ama kararsız kaldım.400 e değer mi acaba?
  • fazla ısınmıyor.. izmir bugun 40 derece nerdeyse fanı epey calisiyor ama pek bir sorun yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

arkadaşlar bestbuy da 400 tl ürün.Aklıma takılanlar ise ısınma durumu.Çok mu ısınıyor alet.Mediamarkttada bugün asus eee gördüm 386 tl ya pek fark gözükmüyordu özellik olarak ama kararsız kaldım.400 e değer mi acaba?

Hp miini nin eksisi 3cell batarya 2 saat gidiyor asus 6 cell ise onu al asusda iyi markadır
  • genellikle download için kullanıcam yani günlerce açık kalıcak.Sorun yaratırmı dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

genellikle download için kullanıcam yani günlerce açık kalıcak.Sorun yaratırmı dersiniz?

Bence soğutucu al altına yoksa sorun kesin çıkar benim 15" hp bile işyerinde geceleri açık bıraktıgım için uçtu serin olsun yeter sorun çıkarmaz bence
  • Arkadaşlar VINN ın çekmediği yerde cihazın kendi modemi harika çekim sağlıyor.

çok memnun kaldım.
  • Bu makinayı nasıl ısıtıyorsunuz anlamadım, ben 2-3 gün hiç kapatmiyorum, hep indirme yapıyor, alttan film izliyorum falan ama hep az ısınmış oluyor.
  • Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

1)Turkcell bayisinden alıyorum. 430tl fiyat iyi mi?
    2)Pili kaç saat gidiyor?
    3)Benim için en önemli şey. 3g internet. Kullananlar yorum yapabilir mi? Ayrıca direk hattımızı takıp kullanabiliyor muyuz? Hatta mümkünse bu makinede 3g internetin her şeyini anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~
    Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

1)Turkcell bayisinden alıyorum. 430tl fiyat iyi mi?
    2)Pili kaç saat gidiyor?
    3)Benim için en önemli şey. 3g internet. Kullananlar yorum yapabilir mi? Ayrıca direk hattımızı takıp kullanabiliyor muyuz? Hatta mümkünse bu makinede 3g internetin her şeyini anlatabilir misiniz?

450 hatlı 420 hatsiz kartlara farkksiz 10 ay vade var
    Pil kullaniRsan 2 saat gidiyor 3 cell olmasinin dezavantaji
    3g cihazla beraber alirsan simkart veriyodr 1sene taahhut edersen 1ay bedava simkart icin batarya aarkasinada yer var vinndan daha hizli baglaniyormus 4 gb trkcell ilk 6 aay 19 sonrxa 39tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktepe -- 23 Temmuz 2010; 19:02:22 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.