Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi arkadaşım için compaq mini 110c 1010et aldık ama ne yazıkki benim arkadaşım harddiskin backup bölümünü silmiş ve makinaya format atmaya çalışmış haliyle sonuç hüsran makina eksik kurulmuş
    orijinal lisansını tanıyo fakat donanımlarda sorun yaşıyor acaba elinde backup dvdsi olan arkadaş bana yedeğini yollarmı
    şimdiden sağolun
  • 0212 444 71 71 nolu hp müşteri hizmetlerini arayıp recovery dvd lerini isteyebilirsiniz (4 adet cd geliyor) ,yurtdışından gelmesine rağmen max 3-4 günde geliyor

ayrıca aşağıdaki linkte sürücüleri bulabilirsiniz

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=3975690&
  • cd ler için bi ücret veriyormuyuz
  • arkadaşlar benim bu cdleri isteme sebebim aslında camerayı makina görmüyor driverıda sitesinde yok , yalnız işin garip tarafı makina donanım olarakta algılamıyor kamerayı içinden çıkamadım işletim sistemi win xp
  • cd ler için para ödemiyorsunuz

aygıt yöneticisinde görünmesi gerekiyor,kamera için ayrı bir sürücü yok zaten,xp direk tanıyor kamerayı,hard disk silinmeden önce çalışıyorduysa büyük ihtimal eksik yüklemeden,chipset driverları yüklenmediğindendir

verdiğim numarayı arayıp cd leri sipariş edin bir an önce
  • Kamerayı donanım olarak görmesi için FN+CAM tuşuna basmanız gerekli arkadaşlar bu bilgisayar için en iyi işletim sistemi Windows 7 Starter Edition tüm donanımları tanıyor güncel driverlerda resmi sitesinde tümü mevcut ve ek olarak Win7 için Ethernet ve Wireless için olan driverları mutlaka resmi sitesinden indirerek kurun yoksa problem oluyor.
  • Arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum. Bunu avea ya da vodefone 3g modemle kullanabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum. Bunu avea ya da vodefone 3g modemle kullanabiliyormuyuz?

kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

quote:

Arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum. Bunu avea ya da vodefone 3g modemle kullanabiliyormuyuz?

kullanılıyor

nasıl kullandığımızı anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

quote:

kullanılıyor

turkcell de nasıl bağlandıysanız aynı şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

quote:

kullanılıyor

turkcell de nasıl bağlandıysanız aynı şekilde

mesela avea için dahili modem ile bağlanma ayarları nedir?yardımcı olabilir misiniz?

• yukarda söledim hattı takıp direk kullanacaksınız,bir ayarı olsa söylerdim değil mi,hattı pc ye taktığınızda ve connection managerı açtığınızda şebekeyi otomatik buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 2 Mart 2010; 9:19:43 >
  • Merhaba arkadaşlar Connecting manager sorunu yaşayanlar bana ulaşabilir yada no wwan sorunu hala çözemeyenler varsa halledebiliriz
  • Merhaba bende hp110c-1020st modeli var. win7 ultimate kurdum herşey sorunsuz ama no wwan sorunu bende de var ve bir türlü halledemedim. herhalde connection managerlerin tüm versiyonlarını indirip kurmuşumdur. bir türlü olmadı yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.
  • Merhaba windows7 kurulumu yaptım ve hp wireless asistantı yükleyemiyorum.Uyumlu değil diyor...
    Hp connection manager kurdum ayarları yaptım 'dahili bir bağlantı hatası oluştu ' diyor.Neden olabilir?
  • HP Compaq Mini 110C cihazında HP Connection Manager ve HP Wireless Assistant veya HP un2400 modem sürücü sorunu yaşayanlar önce bu yazılımların ve sürücülerin kurulu olan tüm sürümlerini kaldırıp aşağıda verdiğim bağlantılardaki yazılımları yükleyerek sorunu çok kolay çözebilirler. 2 haftadır Windows XP ve Windows 7 için denemediğim şey kalmadı. Forumdaki her öneriyi denedim. En sonunda 0 212 444 71 71'den HP Müşteri Hizmetlerini arayarak cihazın kurulum CD'lerini sipariş ettim. Ücretsiz olarak 4-5 iş günü içerisinde Fransa'dan UPS kargo ile gönderileceğini söylediler ve sorunumu çözmek için bana e-postayla gönderdikleri linkler işe yaradı. Üreticinin sitesinde verilen sürücü ve yazılımların çalışmamasına rağmen müşteri hizmetlerinin sorunu çözmesini hiç beklemiyordum, sürpriz oldu. Sevimli netbook'umun sürücü sorunu nedeniyle üzerine topuğumuzla basarak döndürmek suretiyle kırılmasına ramak kala sorun çözüldü.

HP Müşteri Hizmetlerinin gönderdiği bağlantılar aşağıda :

Merhaba Demir bey

Cihaziniza yuklemeniz gereken suruculer asagidaki linklerdedir.

HP Multi-WWAN Sürücü Yükleyicisi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-73450-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&os=228&product=3975690

HP Connection Manager

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-72986-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&os=228&product=3975690

HP Wireless Assistant

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?cc=tr&dlc=tr&lc=tr&softwareitem=ob-61679-1&jumpid=reg_R1002_TRTR

Bilginize

• merhaba arkadaşlar. Bendede HP compaq mini 110 netbook var. simkart girişi sayesinde bilgisayarımda interneti rahatça kullanıyordum. ancak simkartı çıkartıp taktıktan sonra simkartı görmedi tekrar. sinyal yok diyor. internete bağlanamıyorum bi türlü. programı kaldırıp tekrar yükledim yinede bir sonuç alamadım.

Bu sorunla karşılaşanlar yada bu sornu çözenler varsa yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  • bende mikrofon sorunu var. Mesela MSN de ne görüntülü nede sesli görüşebiliyorum. O yüzden skype yükledim. görüntüde sorun yok ama arada bi mikrofon çalışmıo. Ama şimdilerde hiç olmaMAya başladı lütfen bi çözüm. delirecem.
  • Merhabalar. Turkcell kampanyasından şirket hattımın üzerine alınmış olan iphone kullanmaktayım. Şirket hattımdan iphone 'la 4gb internet kullanabiliyorum. Sormak istediğim şey, HP Compaq Mini-Note 110 netbooklarda sim kart girişi varmış sanırım. Bu netbooku almam durumunda şirket hattımı netbookun sim kart yuvasına taktığım anda direkt internete bağlanabiliyor muyum?

Bir de çoğu kişi internete bağlanma sorunundan bahsetmiş. Eğer bağlantıda sürekli problem yaşanacaksa bu netbooku almanın çok mantığı olmayacak benim için. Bu hp connection manager problemi tam olarak nedir çözümü yokmudur bunun?

teşekkürler.
  • Hattınızı taktığınız anda sorunsuz direk internete bağlanabilirsiniz.Bende şirketin vermiş olduğu vodafone vınn harici modemi var onu taktığımda bu performansı alamıyorum.Ama dahili 3G modemi kullanıp bağlandığımda çok rahat bir şekilde kullanıyorum.

Ben 2 haftadır kullanıyorum 1 kez olsun bağlantıda kopukluk olmadı.HP Connection Manager
    programının kurulumunu ''DemirEser'' nickli arkadaşımız çok harika bir şekilde anlatmış ve program linklerini eklemiş.Ona çok teşekkür ediyorum onun sayesinde hiç bir sorun yaşamadım.Ayrıca bu cihaz Business grubuna dahil olduğu için teknik servis ve müşteri memnuniyetine çok çok önem veriyorlar.Cihazınızı HP'nin web sitesinden kayıt ettirdikten sonra herhangi bir sorun yaşadığınızda mail atarsanız 1 gün içinde sizi arıyorlar ve sorunlarınızı dinleyip çözüm buluyorlar.Ayrıca kutusundan çıkan 3 Cell batarya 2 saate yakın gidiyor.Ben servisine 6 Cell bataryayı nerelerden bulabileceğimi sordum İstanbulda 2 tane firma önerdiler reklam olacağını düşündüğüm için buraya yazmıyorum isteyen olursa özel mesaj ile bana ulaşabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.