Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese turkcell de 420 tl kampanyası var ben de almayı düşünüyorum yalnız birkaç sorum olacak şimdiden teşekkürler;

1- Yalnızca 3G bağlantı mı var cihazda yani WİFİ den bağlanabiliyor muyuz?
    2- Windows 7 ye yükseltme yapmak istesek nasıl oluyor bildiğim kadarıyla cd okuyucu yok üzerinde?
    3- genel olarak pil ömrü nasıl ve ilk açılışta kaç saat şarjda bıraktınız.

Cevaplarınıza göre bugün yarın aranıza katılabilirim, teşekkürler
  • 1.Wifi de mevcut.Ethernet girişide var.
    2.Windows 7 ye yükseltebilmen için harici dvd-rom veya ultra iso adlı program ile flash diske yazdırman gerek.
    3.Pil ömrü içinden çıkan 3 Cell batarya ile 1.45 dk ile 2 saat arasında gidiyor.Tabi yinede kullanıma bağlı.6 cell batarya ile ilgili yukarıdaki yazıma bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfund06 -- 25 Nisan 2010; 12:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirEser
    HP Müşteri Hizmetlerinin gönderdiği bağlantılar aşağıda :

Merhaba Demir bey

Cihaziniza yuklemeniz gereken suruculer asagidaki linklerdedir.

HP Multi-WWAN Sürücü Yükleyicisi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-73450-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr〈=tr&os=228&product=3975690

HP Connection Manager

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-72986-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr〈=tr&os=228&product=3975690

HP Wireless Assistant

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?cc=tr&dlc=tr&lc=tr&softwareitem=ob-61679-1&jumpid=reg_R1002_TRTR

Bilginize

Bunları yaptıktan sonra apn'i "mgb" olarak değiştirdim ve bağlandı...

Ekleme : Bağlandı ancak EDGE ile bağlandı. Bunun üzerine Con. Man.'ın değişik versiyonlarını denedim, yemedi... Sonra XP SP 3'ü kurdum; tekrar Con. Man. 1.1'i yükledim ve HSDPA ile bağlandı... Daha sonra da UMTS ile bağlanmaya başladı :)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 29 Nisan 2010; 0:07:26 >

• Arkadaşlar bu cihaz 720p film oynatabiliyor mu ? Bu kadarcık ekranda 720 mi olur demeyin. 32" lcd ye bağlayıp kullanacağız. Bu cihaza ve hd ready tv ye sahip olan bir arkadaş denerse minnettar olurum. Hiçbir yerde bilgi bulamadım.

Bu bilgiye göre bir arkadaşıma alacağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Arkadaşlar bu cihaz 720p film oynatabiliyor mu ? Bu kadarcık ekranda 720 mi olur demeyin. 32" lcd ye bağlayıp kullanacağız. Bu cihaza ve hd ready tv ye sahip olan bir arkadaş denerse minnettar olurum. Hiçbir yerde bilgi bulamadım.

720p oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Arkadaşlar bu cihaz 720p film oynatabiliyor mu ? Bu kadarcık ekranda 720 mi olur demeyin. 32" lcd ye bağlayıp kullanacağız. Bu cihaza ve hd ready tv ye sahip olan bir arkadaş denerse minnettar olurum. Hiçbir yerde bilgi bulamadım.

720p oynatıyor

sağolun yakında bende alıcam peki oyun olarak mesela pes 5,gta vice city vb.oyunlar çalışır mı sorunsuz?
  • bilgisayarda oyun oynamadığımdan bilgim yok o konuda
  • arkadaşlar bu 1010 ile 1020 arasındaki fark nedir.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prodTopCategory?product=3943768&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&dest_page=product
    Compaq Mini 110c-1010ET NZ777EA 3 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
    Compaq Mini 110c-1020ST NZ794EA 3 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
  • verdiğiniz linke dikkatli baksaydınız 1020ST modelinin 6 hücreli pil ile satıldığını görecektiniz

Compaq Mini 110c-1020ST NZ794EA

Mikroişlemci 1,60 GHz Intel Atom işlemci N270
    Mikroişlemci Önbelleği 512 MB Düzey 2 önbellek
    Bellek 1024 MB (1 x 1024 MB)
    Maksimum Bellek En fazla 1 GB DDR2 bellek
    Video Grafikleri Intel GMA950
    Görüntü Belleği En fazla 128 MB
    Sabit Sürücü 160 GB (5400 rpm)
    Display (Ekran) 10.1 inç Diyagonal SD LED Yansımayan Geniş Ekran (1024 x 576)
    Ağ Kartı Tümleşik 10/100 Ethernet LAN
    Kablosuz Bağlanabilirlik 802.11 b/g WLAN
    Ses Generic Stereo
    Klavye %92 tam boyutlu klavye
    Harici Portlar

* xD, Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick (Bellek Çubuğu), Memory Stick Pro için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Ortam Okuyucu
    * 1 VGA
    * 3 USB 2.0 portları
    * 1 RJ -45
    * Kulaklık/Mikrofon combo

Boyutlar 26,15 cm (U) x 17,2 cm (G) x 2,63 cm (min. Y) / 3,27 cm (maks. Y)
    Ağırlık 1,17 kg
    Güç

* 30 W AC Adaptör
    * 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)

Kutunun İçindekiler Entegre mikrofonlu web kamerası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 9 Mayıs 2010; 22:46:09 >

• dediğiniz gibi 6 hücreli pil konusunu biz baya bi inceledik linkte sende bakabilirsin hp müşteri hizmetleri orada yazanın onları bağlamadığını yani sitede ne yazdığı önemli değil farklı bi üründe gelebilir dedi pil 3 cell çıkıyormuş :D yerseniz....buradanda hp konuya ne kadar ciddi yaklaştığını anlayabilirsiniz. !

benim sormak istediğim bu iki model arasında daha farklı bir özellik varmı pilin haricinde ben göremedim atladığım bi yermi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_39415281/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39567314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 10 Mayıs 2010; 0:18:28 >
  • arkadaşlar 1020 parça kodları parça lazım olan arkadaşların parça ararken yardımcı olabilecektir inşallah.

http://partsurfer.hp.com/Search.aspx?searchText=NZ794EA
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

dediğiniz gibi 6 hücreli pil konusunu biz baya bi inceledik linkte sende bakabilirsin hp müşteri hizmetleri orada yazanın onları bağlamadığını yani sitede ne yazdığı önemli değil farklı bi üründe gelebilir dedi pil 3 cell çıkıyormuş :D yerseniz....buradanda hp konuya ne kadar ciddi yaklaştığını anlayabilirsiniz. !

benim sormak istediğim bu iki model arasında daha farklı bir özellik varmı pilin haricinde ben göremedim atladığım bi yermi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_39415281/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39567314

pil haricinde hiçbir fark gözükmüyor,6 cell değilde 3 cell geliyorsa 1020St diye bir model niye çıkardınız diye sorsaydın

• bende o yüzden takıldım ya acaba benmi gözden kaçırdım diye ! bu arada pil fiyatı alttadır ilgilenen olursa 6 Cell olanı.

531437-001 Battery pack (Black) - 6-cell lithium-ion (Li-Ion), 55Wh orjinali alttaki muadili birazdaha düşük saat olarak ne kadar farkeder ortalama ?

Merhaba
    Sormuş olduğunuz batarya stoklarımızda 48Wh (4400mAh)
    Retro Marka muadil olarak mevcuttur.
    Ürün bedeli : 69 usd+kdv dir.
    Ürün 2 yıl garantilidir.
    Ürün resmini aşağıda görebilirsiniz.
    İyi günler...

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 10 Mayıs 2010; 15:00:12 >

• 1 haftadır kullanıyorum çok güzel bi cihaz win7 kurdum aldım gibi. vodafon aylık 7,99tl limitsiz cep paket aldım süper bi ikili oldu yanlız nedense HP Connection Manager vodafon ile bağlandı gibi düşüyor fakat VzAcess manager ile sorunsuz bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ERH@N_

1 haftadır kullanıyorum çok güzel bi cihaz win7 kurdum aldım gibi. vodafon aylık 7,99tl limitsiz cep paket aldım süper bi ikili oldu yanlız nedense HP Connection Manager vodafon ile bağlandı gibi düşüyor fakat VzAcess manager ile sorunsuz bağlanıyor.

arkadaşlar linkteki prosödürü ve programları deneyen varmı hp nin kendi sitesinde

Compaq ve HP Mini 110’u Yükseltme Prosedürü

Bu Yükseltmenin amacı:

GSM Veri performanslarını yükseltmek ve geliştirilmiş işlevsellikler elde etmek için bu HP CM (Connection Manager) uygulamasının kurulması önerilir.

3.1 v. 0.60’dan daha düşük bir HP CM sürümüne sahip olan tüm Compaq ve HP Mini 110’lara kurulması önerilir. CM sürümü aşağıdaki şekilde kontrol edilmelidir:

Yeni HP CM uygulamasının kurulumu, ürüne bağlı olarak, bazı ek yazılımların yüklenmesini gerektirecektir.

Compaq mini 110’unuz (Win XP Home Edition SP3 işletim sistemiyle çalışan NZ794EA-1020ST veya NZ777EA-1010ET) varsa aşağıdaki tüm adımları (1. adımdan 3. adıma kadar) uygulayın.

HP Mini 110’unuz (Win 7 Starter 32 işletim sistemiyle çalışan VT862EA-1110ST) varsa, yalnızca şu adımları uygulayın (2. adımdan 3. adıma kadar)

Dikkat! DM1 veya DM3 Pavilion Notebook’unuz varsa veya HP CM sürümünüz 3.1 0.60’dan düşükse, doğrudan 3. adıma geçebilirsiniz.

1. Microsoft .Net Framework’ü 3.5 SP1 sürümüne güncelleyin.
    Bu güncelleme yeni HP CM uygulamasını yüklemek için gereklidir. Bu güncelleme yüklenmemişse, CM kurulumu sırasında şu hata mesajını alacaksınız:

Microsoft Karşıdan Yükleme Sitesine gidin. Türkçe dilini aşağıda gösterildiği şekilde seçin:

“dotnetfx35setup.exe” dosyasını karşıdan yükleyin ve “Masaüstü”ne kaydedin.

Dosyanın kaydedileceği yer olarak “Masaüstü”nü seçin:

Dosyayı (boyutu 2.8 Mb) karşıdan yüklemek için hızlı bir İnternet bağlantısını kullanmanız önerilir çünkü bu program yürütüldüğünde daha büyük dosyalar otomatik olarak karşıdan yüklenecektir.

Shown uygulamasını aşağıdaki şekilde başlatarak .Net Framework dosyasını yükleyin:

Lisans Sözleşmesini kabul edin ve aşağıdaki ekrana uygun olarak “Yükle” düğmesine basın.

Bir ADSL hattı kullanıldığında Karşıdan Yükleme ve Kurulum işlemi 5 ila 10 dakika sürecektir .

2. Yeni Bios F19 Yüklemesi

Uyarı! Bios’u yüklemeden önce şarj cihazınızın Net book’unuza bağlı olduğundan ve pilin şarj olduğundan emin olun.

Bu yeni Bios yüklenmez ise aşağıdaki hata mesajı görüntülenecektir:

Yeni Bios yükleme dosyasının (name SP 47135.exe) karşıdan yüklenmesi için ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

Bios Yükleyiciyi Masaüstüne kopyalayın. “SP 47135.exe” adlı Bios Flasher for Windows’ı yürütün.

“İLERİ” düğmesine basın.

“Tamam” düğmesine basın.

“Tamam” düğmesine yeniden basın ve Bios yüklenene kadar bekleyin. Bittiğinde Net Book otomatik olarak duracaktır.

Uyarı! Birim kapandığında AC şarj cihazını çıkartın ve makineyi yeniden başlatın.
    Bu prosedürü izlemezseniz biriminiz başlatılmayacaktır ve yeni Bios’unuz belleğe doğru yüklenmeyebilir ve bunun sonunda biriminiz kilitlenebilir. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda Connection Manager açılacaktır.

3. HP Connection Manager 3.1.0.60A Uygulamasının Kurulumu

“SP46503.exe” adlı dosyayı yükleyin ve Masaüstünüze kaydedin:

Dosya boyutu 52.87 MB ve bir ADSL (yüksek hızlı İnternet hattı) hattı kullanılarak karşıdan yüklenme süresi yaklaşık 12 dakikadır. CM kurulumu da 15 dakika sürecektir.

Karşıdan yükleme sona erdiğinde CM yükleyiciyi aşağıda görüldüğü gibi “Çalıştır” işleviyle veya masaüstünüzden SP46503 uygulamasını çift tıklatarak çalıştırın (aşağıdaki ekran):

“İleri” düğmesine basın.

Kurulum bitene kadar farklı ekranları izleyin.
    Kurulumun başlangıcında “HP Connection Manager’ın eski sürümü yükseltilecek, devam edilsin mi?” mesajı görüntülenecektir. Devam etmek için “Evet” düğmesine basın. Bu, eski CM uygulamasını yenisiyle değiştirecektir.

Yeni CM uygulaması artık Masaüstünüzde görünecek ve Masaüstünüzden başlatılabilecektir. CM uygulaması, simgesi çift tıklatarak başlatılacaktır.

CM’nin sürümü “I” (Bilgi) düğmesine basarak denetlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 11 Mayıs 2010; 23:45:00 >

• bu kadar uğraşmaya ne gerek var VzAcess manager iş görüyor

vodafone 3g ile aldım sonuçlar

3g + adsl birleşimi ve sonuç

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: DemirEser
    HP Müşteri Hizmetlerinin gönderdiği bağlantılar aşağıda :

Merhaba Demir bey

Cihaziniza yuklemeniz gereken suruculer asagidaki linklerdedir.

HP Multi-WWAN Sürücü Yükleyicisi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-73450-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr〈=tr&os=228&product=3975690

HP Connection Manager

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-72986-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr〈=tr&os=228&product=3975690

HP Wireless Assistant

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?cc=tr&dlc=tr&lc=tr&softwareitem=ob-61679-1&jumpid=reg_R1002_TRTR

Bilginize

Bunları yaptıktan sonra apn'i "mgb" olarak değiştirdim ve bağlandı...

Ekleme : Bağlandı ancak EDGE ile bağlandı. Bunun üzerine Con. Man.'ın değişik versiyonlarını denedim, yemedi... Sonra XP SP 3'ü kurdum; tekrar Con. Man. 1.1'i yükledim ve HSDPA ile bağlandı... Daha sonra da UMTS ile bağlanmaya başladı :)

Teşekkürler.

Ben halen xp kullanıyorum ve makinem 110c-1020st. Fakat bir türlü HP connection manager'i kuramadım. Olmuyor olmuyor. İki gündür uğraşıyorum çözemedim. HP sitesinden 3.1 ver. var Fakat WWAN hatası veriyor. Her yerde Con.Man. 1.1 kurun diyorlar ama ben bir türlü bu 1.1 versiyonun internette ya da hp sitesinde bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz_?

• resimli anlatım için caprice arkadaşımıza teşekkür ediyorum

ben de kısa bir süre önce o adımları uygulayarak yeni versiyonu yükledim ve turkcell ile başarılı bir bağlantı kurdum
    öte yandan Vzaccess sadece vodafone ile çalışıyor, bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.