Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd leri fln istiosunuzda bende hp mini 2133 var cdleri nasil isterim?
  • arkadaşlar selam bende de 110 c 1020 st var. forumu araştırırken gördüm. 3g sornu yaşıyorum HP un2400 Verizon Mobile Broadband ı kuramıyorum. ne xp de ne 7 de tanıtamıyorum. tanısa bile ilk açılışta kayboluyor. bir türlü donaımı görümüyor nasıl çözdünüz benimle paylaşırsanız sevinirim.
  • once sitesinden suruculeri yukleyeceksin. bundan onceki mesajlarımdan birinde surucunun linkini vermistim
  • Merhabalar Bende bu netbooklardan kullaniyorum benim sorum su 1024x576 cozunurlugu arttirmanin bir yolu var mi acaba eger varsa cok iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

Merhabalar Bende bu netbooklardan kullaniyorum benim sorum su 1024x576 cozunurlugu arttirmanin bir yolu var mi acaba eger varsa cok iyi olucak

ekran malesef max bu cozunurlugu destekliyor.. Daha fazla arttırmanız teknik olarak imkansız
  • bi turlu anlamıyorum neden 1024x600 degilde 576 gercekten sinir bozucu bazı programlar destelemiyo yada ekranın altından tasıyo tek sorunu bu bide simdi soltaraftan ses gelmiyo versem servise en az 15 gun geri gelmeza diyolar bari 30 gun olsada yenisini hediye etseler :)
  • İsmi de ondan Hp Mini. Adamlar küçük yapıyolar işte. Bunun da küçüğü vardı sanırım Toshiba'nın.
  • Cihazımı 1 aydır neredeyse kullanmadım. HP kendi programı ile bu 3g olayını çözebildi mi? yoksa hala vzaccess'e devammı?
  • Cevap için teşekkürler
    bencede @alpercuhacı nın dediği gibi tek eksiği şu1024x576 çözünürlük olayı
    bir 600 olsaydı ah ah
  • aynı netbooku bende kullanıyorum,turkcell ile çok rahat nete bağlanabiliyorum fakat vodafone hat taktığımda ayarları hem oto hem manuel seçtiğim halde hp connectin manager sinyal bulmuyor,vzaccess ile şebeke buluyor ayalarıda ok,fakat bağlanmaya çalışınca donanım ile bağlanmaya çalıştığınız hat uyumlu değil gibi bir hata alıyorum ? telefonlarda olduğu gibi simlock gibi bir durum olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 11 Ocak 2010; 16:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

aynı netbooku bende kullanıyorum,turkcell ile çok rahat nete bağlanabiliyorum fakat vodafone hat taktığımda ayarları hem oto hem manuel seçtiğim halde hp connectin manager sinyal bulmuyor,vzaccess ile şebeke buluyor ayalarıda ok,fakat bağlanmaya çalışınca donanım ile bağlanmaya çalıştığınız hat uyumlu değil gibi bir hata alıyorum ? telefonlarda olduğu gibi simlock gibi bir durum olabilirmi ?

olamaz cunku bende turkcell kampanyalı cihaz aldım ancak vodafone ile kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

aynı netbooku bende kullanıyorum,turkcell ile çok rahat nete bağlanabiliyorum fakat vodafone hat taktığımda ayarları hem oto hem manuel seçtiğim halde hp connectin manager sinyal bulmuyor,vzaccess ile şebeke buluyor ayalarıda ok,fakat bağlanmaya çalışınca donanım ile bağlanmaya çalıştığınız hat uyumlu değil gibi bir hata alıyorum ? telefonlarda olduğu gibi simlock gibi bir durum olabilirmi ?

olamaz cunku bende turkcell kampanyalı cihaz aldım ancak vodafone ile kullanıyorum

vzaccess ile aldığım hata şu ; Conection failed - Failed to attach wirelles device to the selected network.Please use a different connection or try again later

sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 12 Ocak 2010; 14:37:06 >

• Ben HP Mini Note 110c-1010et aldim ama ekranını kırdım :( bulabılrımıyız acaba buna ekran
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

vzaccess ile aldığım hata şu ; Conection failed - Failed to attach wirelles device to the selected network.Please use a different connection or try again later

sorun ne olabilir ?

sorun vodafone hattın gprs yada 3g ye kapalı olmasıymış,bende sanıyorum ki turkcell gibi gprs e direk açık

• quote:

Orijinalden alıntı: patesi

cihaz bozulur işletim sisteminden garantiden düşer die korkum yok çünki hepimiz hp nin dünyanın en kötü teknik servis olduğunu biliyoruz
    zaten bilgisayarımı 30 iş günü orda bırakırsam hayatım kayar ondan hiç garanti korkum yok :D

geçen gün hdd bozuldu,bios bile hdd yi görmüyordu,aradım hp müşteri hizmetlerini,3 .gün elime hdd geldi sıfır,kendim değiştirdim,yeniyi teslim alırken eskiyide geri verdim kargoya prosedür öyleymiş,özellikle sordum hdd yi benim değiştirmem garanti dışı bırakmazmı diye,çünkü klavyeyi sökmek gerekiyor hdd ye ulaşmak için,hayır dedi görüştüğüm kişi

ayrıca hdd özel bir kutuda,mini 110 modeline özgü hdd değişim dökümanıyla geldi

bussines serisi notebooklarda, hp sanırım farklı bir politika uyguluyor

• arkadaşlar bu cihazdan bende alıcağım.win7 kurmayı düşünüyorum 3g problemi varmı win7 ile yoksa direk kullanılabiliyormu?
  • cozunurluk için benim asus 1005ha topicinde anlattıgım yolu deneyşnşz belki calısır.

"bu arada asıl bomba simdi geliyor;
    özellikle de win7 de cözünürlükte hepimizin sıkıntı yasadıgı ortada.yabancı forumlarda bi ipucu buldum ve kullanıyorum.win7 de max 1024x600 olan cözünürlügü 1024x768 ve 1152x864 yapmak mümkün.
    kısaca altta anlatıcam izliyeceginiz yolu ancak malum cözünürlükleri secince yazı kalitesinde düşme yasanıyor,bunu bi nebze olsun azaltmak için ise denetim masasından yazı boyutlarını deneme yanılma yoluyla buyuterek kendinize gore ayarlamanız mumkun.

-baslat calıstırdan regedite giriyoruz
    -regeditte bilgisayar sekmesinde arama yaparak "Display1_DownScalingSupported" degerini 0 olan degeri 1 yapıyoruz.dikkat:aramayı bikac kez yapın zira "Display1_DownScalingSupported"bu degerden 3-4 tane var ve hepsinde gerekli degişikligi yapmanız gerek.
    -gerekli degişiklik yapıldıktan sonra cihazı ac kapa yapın ve cöznuruluk ayarlarına girip istediginiz modu secin. "

• arkadaslar bugun yarin turkcell kampanyasi ile compaq almayi dusunuyorum ama xp ile kullanmayi dusunuyorum. Win 7 yukluyecegim ama driver sorunu oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

arkadaslar bugun yarin turkcell kampanyasi ile compaq almayi dusunuyorum ama xp ile kullanmayi dusunuyorum. Win 7 yukluyecegim ama driver sorunu oluyormu?

Olmuyor win7 xpden daha rahat. bu konudan destek alabilirsiniz
  • Mini 110 modelini satıp Pavilion DM1 1010st aldım,11.6" 1366x768 çözünürlük LED ekran,İntel Core 2 Duo SU4100 1.3ghz işlemci (2MB chache 800 mhz fsb) intel HD4500 ekran kartı,2GB DDR3 RAM,250GB hdd,HDMI çıkış,dahili 3G Modem,bluetooth,1.4 kg ve sanırım batarya süreside 6-7 saat cıvarı

cihaz yarın gelecek,inceleyip görüşlerimi yazarım

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011355-4058584.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 19 Ocak 2010; 9:43:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.