Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koda istediğinizi sallayabilirsiniz iniyor hemen...
  • Merhabalar,
    Bende bu netbookdan almayı düşünüyorum, birkaç hafta öncesine kadar gittigidiyorda bu netbook'un fiyatı 499 tl iken şu an en ucuz 599 tl ye var.Bu ürünü alabileceğim güvenilir ve ucuz biyer tavsiye ederseniz sevinirim. Teşekkürler..
  • Ubuntu için ekran görüntüleri koyarmısınız merak ettimde ben win7 kullanıyorum gayette memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guerilla

Arkadaşlar hp connection manager i geçin bela sorun başka bişey değil size VZAccess Manager i öneriyorum muhteşem bir program hem 3g hem wifi bağlantılarını harika yakalıyor ve bağlanıyor mutlaka deneyin...

http://www.vzam.net/download/download.aspx?productid=665

Dostum bize açıklamalı bir biçimde programın nasıl kullanıldığını açıklarsan daha yardımcı olacaktır ben denedim yanlız internet erişimi yok diyor by verizonaccess programı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtbodur

quote:

Orijinalden alıntı: guerilla

Arkadaşlar hp connection manager i geçin bela sorun başka bişey değil size VZAccess Manager i öneriyorum muhteşem bir program hem 3g hem wifi bağlantılarını harika yakalıyor ve bağlanıyor mutlaka deneyin...

http://www.vzam.net/download/download.aspx?productid=665

Dostum bize açıklamalı bir biçimde programın nasıl kullanıldığını açıklarsan daha yardımcı olacaktır ben denedim yanlız internet erişimi yok diyor by verizonaccess programı ile

Aynen katılıyorum ..

• Arkadaşlar sadece otomatik bulduğu oparatörü turkey kısmına getirip vodafone tr yi seçin ve bağlanın o kadar...
  • Kendi recovery cdleri ile kurdugumuzda düzeliyormus denicem sonucu yazarım buraya 3G SORUNU İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

@NosWagen

Bu connection manager 3 nasil kuruluyor? wwan device not dedected cikiyor her seferinde?!

****Çözüm(denedim oldu AMA GENE HATA)****(win7 TEST EDİLDİ)****(hp 110c-1020st)
    hocam connection manager 3 ü kuruyorum "WWAN DEVICE NOT DETECTED" diyordu...
    ÖNCE PROGRAM EKLE KALDIRDAN WİN7 DRİVERLARINI KALDIRDIM.çunku win7 driverlarında her sey ok ama pin kodu soruyor,girdigim zaman tekrar basa dönüyor.ÖNCE HP NIN SITESINDEN VISTA DRIVERLARINDAN "HP Multi-WWAN Sürücü Yükleyicisi " bunu indirip kuruyoruz.sonra tekrar hp'nin sitesinden vista driverlarından "connection manager 2.00.325" sürümünü indirdim.Kurdum.Sonra connection manageri acıyoruz.Baglan dedim olmadı...Sonra ARAÇLAR/PROFİL YÖNETİCİSİ/DÜZENLE---BURADAN WWAN SECİP TEKRAR DÜZENLE DİYORUZ.SAĞLAYICIYI "TURKCELL TURKEY" seçiyoruz..APN düzenle/ekle secenegini okeyliyoruz...Buradan APN'e "mgb" yazıyoruz tamam deyip kaydediyoruz.(windows 7 ULTIMATE sürümü var bende).....(AYARLAR TURKCELL İÇİNDİR)

FAKAT BİR-İKİ GUN SONRA SOYLE BİRSEY OLDU.CONNECTION MANAGERI ACIYORUM.aYGITI AC DİYORUM ACIYOR PIN KODU SORUYOR.GİRİYORUM.AMA AYGITI ACMIYOR.TEKRARDAN AYGITI AC DİYOR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahriozturk -- 9 Kasım 2009; 0:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SENHAN

Hp 'nin sitesinden MIE 'yi indirin. Bu program sayesinde recovery'i usb ye yazabılırsınız

VEYA HP MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ arayarak recovery cd isteyebilirsiniz.UPS kargo ile adrese teslim ediyorlarmıs.Bende biraz once aradım istedim.RECOVERY CDLERİ ücretsizmiş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahriozturk -- 5 Kasım 2009; 13:10:43 >
  • Bu hp connection manager 3ü neden çıkarmış bu gerizekalılar bide 110c yazıyor kurulmayan bir programı piyasaya sürmek nasıl bir akıldır ya hiçmi "ulan bu programı yaptıkta acaba çalışıyomu bi deneyelim bakalım ordan bi 110c getirin" demedi bu dingiller. Yada denedilerde "Device not dedected" dedi bunlarda ne sandıda sürdü piyasaya anlamadım anlayamayacağımda sanırım...
  • ttnet 3g kullananlar varmı hiç?
  • VzAcess manager icin kullanım kılavuzu

Network selection'dan modu Global veya GSM secin. CDMA modu Amerika icin TR de calismaz ve operator bulunamaz
    Mobile operator den Vodafone otomatik tanır ve connecte baglanın hepsi bu

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 14 Kasım 2009; 22:55:53 >

• ben üşendim arkadaş gayet iyi açıklamış :D
  • HP Compaq Mini 110C-1010ET NZ777EA olan sorun yaşayan var mı
    3g ve int olayı nasıl

lg x130 mu bumu
  • compaq mini 700 et mi yoksa compaq mininote 110 arkadaşlar
  • 110c-1010ET tavsiye ederim hdd 160gb 700lerde 80 gb sanırım
  • arkadaşlar merhaba

1-2 gün içinde bi netbook almayı planlıyorum ve bu cihazla ilgili sınırlı kaynak var, bi iki sorum olucak acil cevap verebilirseniz çok büyük yardımınız dokunur bana;

1- Bu cihazın kulaklık çıkışından verdiği ses tiz ve kalitesiz demişler biryerde (ben müzisyenim ve akg kulaklıkla kullanıcam bnm için çok önemli) doğru mudur?
    2.side ben şuan 15.4 inç kullanıyorum ekran çözünürlüğü hayal kırıklığı yaratır mı? (1024*576)

teşekkürler..??
  • arızadan dolayı cd lerini isteyip format attım fakat hp connection manager içinde yüklü değildi. hp sitesinden indirip yükledim ayarlarını yaptım fakat hsdpa alarak bağlanamıyorum. connection manager 3 kurmayı denedim fakat wwan aygıtını görmüyor. turkcell ile görüştüm vericiden kaynaklandığını söylediler fakat şu an başka bi şehirdeyim aynı sorunu yaşıyorum. birde sinyal gücü %1 olarak gözüküyor. çözebilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BeRkAy__

compaq mini 700 et mi yoksa compaq mininote 110 arkadaşlar

Berkay , 110c-1010et modeli 700 serisinin daha üst modelidir. Ufak tasarım farkıda vardır ... 110 serisinden şaşma 50 lira fazla verirsin 5 paket sigara az içersin :)

Bende 2 tane Hp Compaq 110c-1010ET /*2GB ram HP Compaq Mini vardı Türkcellden bir babam birtanede ben aldık :) hemen ikisinede 2gb ram taktırdım. Birini kardeşime verdim şimdi birtane daha var onu satıp Asus 1008ha almak istiyorum neden asus alcaksın diye sorarsan Eşim ille beyaz olsun diyor :) beyaz da asusa yakısıyor... dogum gününe simdiden siparisi verdi anlayacagın :)

night_se senin sorularına gelince

Sony ericsson W810İ kulanıyorum müzik konusunda efsanedir bilirsin bu telefonu. Onun kulaklıgı ile bazen miniden film izledigim müzik dinledigim oldu inan bana ya ben o farkı hissedemedim gayet net güzel hatta telefondan daha iyi bir ses kalitesi vardı. Simdi 3 liralık kulaklık ile denediyse sana bunu söyleyenler bence birde kaliteli kulaklıkla denesinler.
    Ekran cözünülürlügü hayal kırıklıgı yaratabilir fakat ne amaçla kulanacagın cok önemli. Gündelik olarak Net- msn - ofis-ve film izleyeceksen rahatsız etmiyor hatta alısınca bagımlılık yapıyor tek elinle kahveni tasırken diger elinle zahmetsizce miniyi tasıyabiliyorsun :)
    Belirtmeden edemicem arkadaslar Hp mini 110c modelinin kamerasını diger netboklarla kıyaslamayın bile ayarlarını odanın ve ortamın ısıgına göre yaptıgınız zaman inanılmaz net akıskan bir görünütüsü var. Kıyaslama olarak söylüyorum a4 tech parmak kameralarla aynı görüntüyü alıyorum.
    Şarjı wiarless kapalı 3,5 saati gördüm bence yeterli bir süre zaten sarj aleti telefon şarjı kadar sarj süreside oldukca kısa.
    2GB 800 mhz ram ile daha bir zevkli oluyor mutlaka ramı artırılmalı.

Şimdilik bukadar arkadaslar. Pm yoluyla aklınızdakileri sorabilirsiniz yardımcı olurum.

Herkeze iyi formlar Sevgiler Saygılar....

• Noswagen gayet güzel açıklamış :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.