Şimdi Ara

Hp 21 Kartuş Nasıl Doldurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
8.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önceden bu kartuşu hiç doldurmadım.Bu kartuşu yukarıdan delerek doldurduğumuzda yukarıdaki deliği slikon ile kapatmak gerekiyormu.Eğer kapatmazsak damlama vs yaparmı?

• kartusun uzerindeki etiketi kaldirdiginizda zaten gorecekseniz delikleri. isiniz bittikten sonra bandi aynen kapatin, hayirli olsun

etiket ac kapadan bi sure sona bozulacak diyorsaniz dert etmeyin zaten kartus daha once rahmetli oluyor

• Kendi Hp 21 - 22 kartuşlarımı sayısız doldurum tık yok. Eğer ekipmanınız yoksa bulaşmayın. :
    1- En başta dipte kalan sıvı vakum aparatı ile çekilecek
    2- kartuşa selüsyon dökülecek ve kaset içinin temizliği sağlanacak
    3- selüsyon çekilecek
    4- pigment bazlı mürekkep uygun miktarda enjekte edilecek.
    5- vakum aparatı ile mürekkebi ağıza çekmek için 0,5ml enjektöre çekilecek.
    6- kartuş ağzı selüsyon ile temizlenecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedatm

Kendi Hp 21 - 22 kartuşlarımı sayısız doldurum tık yok. Eğer ekipmanınız yoksa bulaşmayın. :
    3- selüsyon çekilecek

sayisiz dolum la kac dolumu kastediyorsunuz??

dolumcularin gazina gelmeyin. hic bir dolumcunun bu dediklerinizi yaptigini dusunmuyorum. sorarsan hepsi yapiyor ama disarda yaptirdigim dolumlarda kartus hep daha erken rahmetli oldu nedense? sorsan makinalari var cart var curt var ama sonuc yok. evde kartus bitmesini beklemeden sadece siringayla yaptigim dolumlarda daha basarili oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: semihekim

quote:

Orjinalden alıntı: vedatm

Kendi Hp 21 - 22 kartuşlarımı sayısız doldurum tık yok. Eğer ekipmanınız yoksa bulaşmayın. :
    3- selüsyon çekilecek

sayisiz dolum la kac dolumu kastediyorsunuz??

dolumcularin gazina gelmeyin. hic bir dolumcunun bu dediklerinizi yaptigini dusunmuyorum. sorarsan hepsi yapiyor ama disarda yaptirdigim dolumlarda kartus hep daha erken rahmetli oldu nedense? sorsan makinalari var cart var curt var ama sonuc yok. evde kartus bitmesini beklemeden sadece siringayla yaptigim dolumlarda daha basarili oldum.

Ben kendi 21 kartuşumu 17 sefer 22 yi ise 9 sefer doldurdum.
    İşte demek istediğim şey şu Her dolumcu yapmıyor ama hakkıyla yapanlar var bunları es geçemezsiniz.! Siz gidip su bazlı mürekkep ile doldurtursanız kartuşunuzu bilmeden tabi bozulur.

• 3 takim kartusum 3-4 dolumda rahmetli oldu. dolumcular da piskin piskin "3-4 dolumda kartuslar bozulur abi" soylemine girdiler. her seferinde dolumcumu degisirmeme ragmen sonuc degismedi. 3 tane dolumcu denemis oldum elde var sifir. bi takim kartus da yaklasik 100 lira oldugunu dusunurseniz benim daha fazla denemeye hic niyetim yok. bu yuzden kumar oynamak yerine kaliteli murekkeple kendim doldurmayi tercih ettim.

murekkepten baska tek ihtyacim olan tek sey siringa. kendi dolumumda 22 nolu kartus la 10 dolum yaptim. icindeki murekkep bitmeden doldurdum hep. 21 henuz bozulmadi ama 22 rahmetli oldugu icin 21 i de kullanamiyorum. kendin doldursan bile yine de laser verimliliginin cok uzaginda inkjetler. inkjet teknolojisilyle vedalastim.

sb laser xerox3117 kullaniyorum artik. tonerini yine kendim dolduruyorum (henuz bi kere doldurdum, forumdaki ustadlarimiz sagolsun) eylul ayi gibi renkli laser almayi dusunuyorum. simdilik renkli cikti ihtiyacim yok. piyasadan kalkmazsa samsung clp315 alip onu da kendim doldurmaya calisacagim. chip inin 20 dolaros a iptal edilebildigini duydum.

sonuc olarak;
    dolumcularin cogu kendi kendilerini vurduklarinin farkinda degiller. kisa sureli kazanc pesindeler. isini duzgun yapan dolumculara saygim sonsuz ama cok cok azinlikta olduklarini ve benim param bu azinligi bulmaya yetecek kadar cok deil.

• HP kartuşu 3-4 dolumda bozuyorsa ona dolumcu denmez sy.semihekim. Demek istediğim o kaliteli mürekkep(pigment) herşey bunla bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOLUM MALZEMELERİ ORJİNAL AMBALAJINDA TAKSİTLE

MÜREKKEPLER

ink_uni_B SİYAH ÜNİVERSAL MÜREKKEP (1000 gr/bottle) 5,90 EURO + KDV

ink_uni_C CYAN ÜNİVERSAL MÜREKKEP (1000 gr/bottle) 5,90 EURO + KDV

ink_uni_M MAGENTA ÜNİVERSAL MÜREKKEP (1000 gr/bottle) 5,90 EURO + KDV

ink_uni_Y SARI ÜNİVERSAL MÜREKKEP (1000 gr/bottle) 5,90 EURO + KDV

RESET CİHAZLARI

HP YAZICI TONERİ CHİP RESETLEYİCİ HP TONER 1600,2600
    OLİVETTİ DEVELOP KONİCA MİNOLTA FOTOKOPİ YAZICI ÇİP RESET
    KONİCA MİNOLTA,EPSON TONER ÇİPİ RESETLEME CİHAZI
    LEXMARK YAZICI TONERİ ÇİP(CHEAP,CHIP) RESET CİHAZI
    SAMSUNG,XEROX TONER ÇİPİ(CHEAP,CHIP) RESET CİHAZI NORMAL
    SAMSUNG,XEROX YAZICI TONERİ ÇİP(CHEAP,CHIP)RESET CİHAZI PRO
    SAMSUNG,XEROX,DELL YENİ SERİ ÇİP RESET CİHAZI
    SHARP FOTOKOPİ TONERİ ÇİP(CHEAP,CHIP) RESET CİHAZI

TONER TOZLARI

SiYAH LASER(MONO)YAZICILARIN TONER TOZLARI

BROTHER SİYAH(MONO) LASER YAZICI TONER TOZLARI
    HP SİYAH(MONO)LASER YAZICI TONER TOZLARI
    LEXMARK SİYAH(MONO) LASER YAZICI TONER TOZLARI
    SAMSUNG SİYAH(MONO) LASER YAZICI TONER TOZLARI
    XEROX SİYAH(MONO) LASER YAZICI TONER TOZLARI

www.yesilbagbilisim.com

www.istanbuldolum.com

• Benim 21-22lerde kurudu gitti. Yazıcı yatıyor ölü gibi 1 senedir. Belki daha fazla. En alt seviye bir yazıcı olduğu için kartuşları da öyle oluyor. Yani kalite vb. yok. Çok dolum yaptım ama bi yerden son ne kadar dikkat ederseniz edin kartuş muhakkak çortluyor. Ya adam gibi kartuşlara sahip (dolankartuşlar gibi) bir mürekkepli yazıcı kullanmalı ya da lazer yazıcılara terfi edilmeli.
  • Benden size tavsiye çok uygun fiyata, üstelik peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile

HP 21 Siyah Kartuş 27 tl Kdv dahil

HP 22 Renkli Kartuş 32 tl kdv dahil

Üstelik 50 tl üzeri tüm gönderilerde ücretsiz.

ÜRÜNLERİN TAMAMI ORJİNALDİR VE DİSTİRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. İstediğiniz hp servisine götürerek rahatlıkla kontrol ettirebilirsiniz.

Dolum fiyatlarını da size söylemek isterim haberiniz olsun

21 kartuş 10-15 lira arası

22 kartuş 15-20 lira arası (+KDV den bahsetmiyorum)

ikisi toplamda 30-35 lira yapıyor üstelik yazacağı garanti değil yazsa bile istediğiniz baskı kapasitesi ni alacağınız kesin değil

iyi günler

• Benden size tavsiye çok uygun fiyata, üstelik peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile

HP 21 Siyah Kartuş 27 tl Kdv dahil

HP 22 Renkli Kartuş 32 tl kdv dahil

Üstelik 50 tl üzeri tüm gönderilerde ücretsiz.

ÜRÜNLERİN TAMAMI ORJİNALDİR VE DİSTİRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. İstediğiniz hp servisine götürerek rahatlıkla kontrol ettirebilirsiniz.

Dolum fiyatlarını da size söylemek isterim haberiniz olsun

21 kartuş 10-15 lira arası

22 kartuş 15-20 lira arası (+KDV den bahsetmiyorum)

ikisi toplamda 30-35 lira yapıyor üstelik yazacağı garanti değil yazsa bile istediğiniz baskı kapasitesi ni alacağınız kesin değil

iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.