< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vooblier -- 21 Eylül 2018; 15:31:15 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vooblier -- 21 Eylül 2018; 15:31:15 > |
|
Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bile sorun devam ediyorsa, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsin:
Eğer sorun devam ederse, Epson destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.
İpuçları:
Epson L3050 yazıcını WiFi'ya bağlayarak, belgeleri ve fotoğrafları kablosuz olarak yazdırabilir, kopyalayabilir ve tarayabilirsin. Bu adımları takip ederek WiFi bağlantı sorunlarını kolayca çözebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vooblier -- 10 Temmuz 2018; 16:30:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vooblier -- 21 Eylül 2018; 15:35:8 > |
|
|
|
Her şeyi yapmasına rağmen kurulumu tamamlayamayan arkadaşlar bir de şu ayara bakmalılar ben bu sayede kurdum: Win + R yapıp çalıştırı açın. "services.msc" yazın (tırnak işaretleri olmadan). "Yazdırma Biriktiricisi" ve "Yazıcı Uzantıları ve Bildirimleri" adlı hizmetlerin açık olup olmadığını kontrol edin. Eğer kapalıysa bu hizmetleri açın ve başlangıç türünü "otomatik" olarak seçin. Umarım sorununuz çözülmüştür. |
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Şubat 2021; 2:59:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba programmer_onur. Açıkçası hem 1. hem 2. sorun için bir bilgim ve cevabım yok. WPS kullanmadan ağa bağlamak konusunda ise: Yukarıdaki izahatte 3. adımda öncelikle WPS kullanmaya gerek kalmadan nasıl yapılacağını anlattım, onu iyice bir dene istersen bir laptop vasıtasıyla (o olmazsa diye 3. adımın alternatifinde WPS ile yapımı anlatmıştım yukarıda). Ben bu şekilde WPS kullanmadan kurabilmiştim. Ama sende durum ne olur bilemiyorum tabi, bir şansını denemen lazım. |
|
3.adım işimi çözdü, çok tşk ederim, anlatımınız çok güzel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 8 Eylül 2021; 8:38:6 > |
|
|
|
Merhaba Öncelikle teşekkürler. Elimde L3256 vardı. Yani L3250 serisi. Kurulumu telefon ile yaptım (wi-fi kurulumu) play syorede programı var. Bendeki sorun PC yi ağdan yazıcıya bagliyamiyordum. Bendeki sorunu 4 adımda ki yöntemle tamamladım. Otomatik olarak bağlanmış olan yaziciyi görüyor ilerle diyor seçip seçiyorum her defasında ağ kurulumu başarısız diyordu. En sonunda alttan gelişmiş ayarlardan direkt ip sini girerek hallettim saolasin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|