Şimdi Ara

HP 21 Kartuş Çip Resetleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, HP 21 numaralı kartuşun dolumunu yaptım ancak mürekkep az uyarısı alıyorum. Bu kartuşların çipi olmadığını duymuştum ama sanırım varmış. Nasıl çözebiliriz bu sorunu, mürekkep az uyarısı veriyor ancak çıktı alabiliyorum. İleride sorun olabileceğinden çıktı alamayacağımdan da bahsediliyor.

Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 2 Mayıs 2009; 23:26:17 >

• bu kartusu bozulana kadar doldurdum. boyle bi uyari vermedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihekim

bu kartusu bozulana kadar doldurdum. boyle bi uyari vermedi.

Linux'ta bile mürekkep az uyarısı alınca ben de şaşırdım.

Ne kadar sürede ya da kaç dolumda bozuldu acaba kartuş???
  • 21 ve 22 nolu kartuslari 10 defa felan doldurdum ama cogu zman bitmeden doldurdum kuruyup tikanmamasi icin. bi kartusla ortalama 60 sayfa felan bastim. yani 600 sayfada bitti kartusun isi. yeni kartus almadim. sadece scanner olarak kullaniyom hp f370 i. eylul ayina kadar renkli print lazim olmiyacak muhtemelen. eylul ayinda da piyasadan kalkmazsa samsung clp315 lazer almayi dusunuyorum. simdilik xerox3117 isimi goruyor sb yazici olarak.
  • Dolum yapılan kartuşlar çoğunlukla yaz az gösterir yada hiç göstermez .
  • kartusunuz bozulmadigi surece uyarilari takmayin bence. 21 ve 22 nolu kartusta chip yok. bozulana kadar doldur. dolumculara guvenme kendin doldur. en cok dikkat etmen gereken kartus bitmeden doldurmak.
  • Benim bu 21 22 kartuşlarım la yazıcıdan çıktı almaya kalktığımda bikaç sayfadan sonrası çizgi çizgi belirsiz çıkıyor. Bu kartuşlar bozuldu sanırım yenisinimi almak gerekli yoksa tamir vs olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP yazıcı çalışmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef tamir olmuyor. muadilleri nin fiyati orjinale yakin. orjinaller cok pahali. bende de ayni kartuslu yazici var yatiyo evde.

renkli cikti lazim olunca

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=4&productid=bd3204

alacam kartus takimi fiyatiyla ayni. 50 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 11 Mayıs 2009; 8:55:32 >
  • quote:

malesef tamir olmuyor. muadilleri nin fiyati orjinale yakin. orjinaller cok pahali. bende de ayni kartuslu yazici var yatiyo evde.

evet ama yazıcı içinden intoduction kartuş geliyor yani yüzde 50 civarı dolu (tam emin değilim 30 yada 50 arasında biliyorum). yani 35 sayfa civarı çıktı alırsın maksimum. yeni orjinal kartuşlar ise 70 çıktıyı geçer.

Bu kartuş fiyat saçmalığının bir şekilde düzeltilmesi lazım bence acaip pahalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

malesef tamir olmuyor. muadilleri nin fiyati orjinale yakin. orjinaller cok pahali. bende de ayni kartuslu yazici var yatiyo evde.

evet ama yazıcı içinden intoduction kartuş geliyor yani yüzde 50 civarı dolu (tam emin değilim 30 yada 50 arasında biliyorum). yani 35 sayfa civarı çıktı alırsın maksimum. yeni orjinal kartuşlar ise 70 çıktıyı geçer.

Bu kartuş fiyat saçmalığının bir şekilde düzeltilmesi lazım bence acaip pahalı.

kartusun icindeki murekkep onemli deil. saglam olsun yeni olsun bos olsa bile farketmez. kaliteli bi murekeple bi siringaya bakar

• Kartuş resetlenebiliyor ancak. Yazıcı sapıtıyor bu seferde. Her açılışta kartuş hizalama kağıdını çıkartıyor.
  • Benden size tavsiye çok uygun fiyata, üstelik peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile

HP 21 Siyah Kartuş 27 tl Kdv dahil

HP 22 Renkli Kartuş 32 tl kdv dahil

Üstelik 50 tl üzeri tüm gönderilerde ücretsiz.

ÜRÜNLERİN TAMAMI ORJİNALDİR VE DİSTİRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. İstediğiniz hp servisine götürerek rahatlıkla kontrol ettirebilirsiniz.

Dolum fiyatlarını da size söylemek isterim haberiniz olsun

21 kartuş 10-15 lira arası

22 kartuş 15-20 lira arası (+KDV den bahsetmiyorum)

ikisi toplamda 30-35 lira yapıyor üstelik yazacağı garanti değil yazsa bile istediğiniz baskı kapasitesi ni alacağınız kesin değil

iyi günler
  • HP 21 27 56 58 KARTUŞLARIN RESETLEME YÖNTEMİ:
    Siyah Reset
    KARTUŞUN BAKIR PLAKASINI KENDİNİZE DOĞRU ÇEVİRDİĞİNİZDE ŞEKİLDEKİ GİBİ BİR GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞIRSINIZ.
    KÜÇÜK BİR BANT PARÇASI İLE KIRMIZI İLE İŞARETLENMİŞ TEMAS NOKTASINI KAPATIN VE KARTUŞU AÇIK HALDEKİ YAZICIYA TAKIN. KARTUŞ UYARISI VERECEKTİR.
    KARTUŞU YAZICIDAN ÇIKARTIN VE YAPIŞTIRDIĞINIZ BANT PARÇASINI MAVİ RENK İLE İŞARETLENMİŞ TEMAS NOKTASINA YAPIŞTIRIN. TEKRAR YAZICIYA TAKIN. YİNE KARTUŞ UYARISI ALACAKSINIZ. KARTUŞU YAZICIDAN ÇIKARTIN VE ÜZERİNDEKİ BANTI ALIP TEKRAR YAZICIYA TAKIN. RESETLEME İŞLEMİ BİTMİŞTİR. ARTIK YAZICINIZ KARTUŞU TAM DOLU OLARAK GÖRECEKTİR.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/HP-KARTUSLARIN-RESETLENMESI,DP-141.html

• resetlemeyi kabul etmiyor ne yapmalıyım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.