Şimdi Ara

HP dolan kartuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay kadar önce "HP Photosmart C5180 all-in-one" yazıcıma set halinde dolan kartuş alıp taktım. 5 renkli 1 siyah. ilk 15-20 gün boyunca hiçbir problem yoktu. gayet güzel kullanıyordum. ancak sonrasında siyah kartuş yazmamaya başladı. renklilerde hiçbir problem yok. onlar gayet güzel yazıyor. yalnız siyah kartuş hiç yazmıyor. sadece siyah yazdırmak istediğimde kayıt bembeyaz çıkıyor. kartuşu aldığım yere götürdüm. baktılar chipinde herhangi bir problem olmadığını printerda arıza olabileceğini söylediler. printeri bir tamirciye götürdüm. yalnız götürmeden önce siyah mürekkebin akıttığını farkettim. neden olduğunu anlamadım. printer tamircisi kartuşta hava olduğunu basınçtan dolayı mürekkebi dışarı püskürttüğünü söyledi. ve kartuşun değişmesi gerektiğinden bahsetti. daha sonra kartuşu aldığım yere giderek durumu anlattım. yarısına kadar dolu olarak yeni bir siyah kartuş verdiler. getirdim denedim ama maalesef sorunum düzelmedi. makine kartuşları görüyor. dolum seviyelerini gösteriyor. buna rağmen yazıcıdan siyah mürekkep ile çıktı alamıyorum. üstelik siyah mürekkep akıtmaya da devam ediyor. yardımcı olabilirmisiniz? ne yapmam gerekiyor? ne önerirsiniz?

• slm

orj siyah kartuş takın sorun düzelmezse kafya giden hortum tıkanmıştır veya kafa tıkanmıştır böyle bir durumda garantili ise orj kartuşları üstüne takıp servise gönderin

Orijinalden alıntı: babakanki

slm

orj siyah kartuş takın sorun düzelmezse kafya giden hortum tıkanmıştır veya kafa tıkanmıştır böyle bir durumda garantili ise orj kartuşları üstüne takıp servise gönderin

maalesef garanti süresi doldu. o nedenle servisine götüremiyorum. orj siyah kartuş var ancak onunda süresi dolduğu için kullanamıyorum. yeni almam lazım. fiyatını dün sorduğumda 35 TL demişlerdi.
    ayrıca daha önce götürdüğüm printer tamircisi printerde sorun olmadığını, başka kartuşlarla denediğinde yazdığını söylemişti. bu nedenle kafaya giden hortumun veya kafanın tıkanmış olabileceğinden eminmisiniz? eğer öyle bir durum var ise çözümü nedir? mutlaka servise mi götürmem gerekiyor?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.