Şimdi Ara

How to Train Your Dragon 2 (2014) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

How to Train Your Dragon 2 (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Haziran 2014; 19:23:13 >

• Alexander Rybak'tan How to Train Your Dragon 2 Filmine Özel Klip

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 filminin Norveçce seslendirmesinde yer alan, ünlü şarkıcı Alexander Rybak filmin Avrupa ülkelerindeki gösteriminde kullanılmak üzere bir klip hazırladı. 2009 yılı Eurovision birincisi genç şarkıcı klibinde, keman ağırlıklı folk tarzındaki "Into A Fantasy" parçasını seslendirmekte. Filmin yapımcı firması DreamWorks tarafından hazırlanan video klipte, filmden birçok kareye yer almakta.

Kaynak: Beyazperde

• Sadece dublajlı gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Sadece dublajlı gelmiş

Animasyonlar dublaj ile daha güzel oluyorlar (bence).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 20 Haziran 2014; 13:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece dublajlı gelmiş

Hakkatten böyle ise rezil bir durum, laçkalaştırılan Dublaj ile hayatta izlemem.

Sinemada izlemeyi düşünüyordum anlaşılan nete düşmesini bekleyeceğiz...
  • Niye utaniyorsunuz gidin izleyin.tek sikinti veletlerin bas agrisi yapmasi.

• Ben ne zaman animasyona gitsem çocukdan çok yetişkinle oluyor. Neyin utancını yaşıyorsunuz anlamadım Ayrıca animasyon dublajında dünyada sayılı ülkelerden biriyiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Niye utaniyorsunuz gidin izleyin.tek sikinti veletlerin bas agrisi yapmasi.

Cocuklar filmi severse hic ses cikmiyor, ama sevmezse "anne gidelim" "baba gidelim" "ne zaman bitecek" gibi sesler cikmaya baslayabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın ailece gitmeyi düşünüyorum. 3d yemi gitsem acaba. 3d nasıl? Giden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ergomu

Yarın ailece gitmeyi düşünüyorum. 3d yemi gitsem acaba. 3d nasıl? Giden var mı?

3D izlerken bende baş agrısı oluyor. Sizlerde de oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ergomu

Yarın ailece gitmeyi düşünüyorum. 3d yemi gitsem acaba. 3d nasıl? Giden var mı?

3D izlerken bende baş agrısı oluyor. Sizlerde de oluyor mu?

Normal. Çoğu insanda oluyor. Alistikca sorun ortadan kalkıyor.

• quote:

Sadece dublajlı gelmiş

Hocam. Bu konuda yaniliyorsunuz bence. Ben animasyonda kesinlikle dublajli filme gitmek taraftariyim.Evet normal filmlerde berbat oluyor film.ama animasyon dublajda abartmiyorum dünyanın en iyisiyiz.Karakterlere uygun o kadar cok seslendirecek insan varki, bazıları Amerikan seslendiricilerden bile cok daha iyi.
    Yekta Kopan gibi.

• ergomu E kullanıcısına yanıt
    Fikirlerinize saygı duyuyorum ama dublajlı film izlemem, üstelik ilk filmi orjinal sesinde izledikten sonra hiç izleyemem. En azından seçenek koyulmalıydı, günde 2 seans olsa yeterdi. 4 sene bekledim 2. film için, şimdi de blu-ray bekleyeceğim.
  • quote:

Fikirlerinize saygı duyuyorum ama dublajlı film izlemem, üstelik ilk filmi orjinal sesinde izledikten sonra hiç izleyemem. En azından seçenek koyulmalıydı, günde 2 seans olsa yeterdi. 4 sene bekledim 2. film için, şimdi de blu-ray bekleyeceğim.

Aslında seçenek konusunda haklısınız.Bende dublajli film izlemem.Arada bir tvde denk gelirse izlerim.Ama animasyonda hep dublajli izlerim.Bazen orjinalini izleyeyim diyorum,tekrar dublaja dönüyorum. Yarın gideceğim ama kalabalık olur herhalde. Belki hafta ici giderim. Dublaji begenmezsem size bildiririm.

• IMDb'de 16.000 oy ile 8.6 almış. Dublajlı olarak nete düşünce ilk gün izlicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Haziran 2014; 14:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

IMDb'de 16.000 oy ile 8.6 almış. Dublajlı olarak nete düşünce ilk gün izlicem.

Sinemaya neden gitmiyorsunuz?

• Yarın gidicem, ilk filmi çok iyiydi.Bundan da oldukça ümitliyim.

Normalde ben de dublajlı izleyemem ama iş animasyonlara gelince işin rengi değişiyor, orjinal dilinde izleyemiyorum bazılarını.
  • Hayret bir şey hem imax de yok hem de dublajlı, o kadar bekledikten sonra tam bir hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Güzel soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Yunanca dublajı pek sevmiyorum. (Yunanistanda yaşıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.