|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurfy87 -- 15 Mayıs 2020; 5:49:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 17 Mayıs 2020; 5:7:39 > |
|
yeni başladım diziye henüz 1. sezon bitmedi ama damages çakması olduğunu yazmaya gelmiştim foruma sana ve bu tarz dizi isteyenlere önerim olsun eski olduğu için pek bilinmez tavsiye ederim |
|
nihayet bitirdim, ilk 3 sezon efsane rahat 9 u var ve aslında mevzu bitiyor tuttu diye 4. sezon ile zorlamaya başiamışlar, 4. sezonun dizinin adıyla ve konseptiyle alakası yok. 5 ve 6 tek sezonda işlenebilecekken nasıl olsa rating var diyip uzattıkça uzatmışlar benim asıl kurulduğum nokta neden annalise seks tanrıçası olarak konumlandırmışlar.2 bölüm yanından geçen üzerine atlamak için çıldırıyor. erkeği kadını fark etmez madem böyle bir karakter yapacaksınız göz var nizam var kadın çirkin fiziği kötü bunları geçtim psikolojik sorunları var alkolik flashtv yaşlandırmasıyla tüy dikip bitirmişler |
|
|
son sezona kadar kalitesini koruyan nadir dizilerden temposu asla düşmüyor daha iyiye gidiyor diye hatırlıyorum sürekli ters köşe ve sonraki bölümü merak ettiren fazla dizi yoktur. |
|
Diziyi bitirdim. Vasat bir dizi. Bütün dizileri bitirdikten sonra izlenir. Finali diziden daha kötüydü. Bütün dizi boyunca başrol karakterinin davalarda yaptığı müthiş savunmalar, taktikleri kendi davasında yapmaması, kendisini doğru düzgün savunmaması dizinin her bölümünde izlediklerimize aykırıydı. Ayrıca son davayı kazandıktan sonra medya önünde yaptığı zafer konuşmasında düşmanı olan valiyi suçlarken vali de orada durmuş mal gibi onu izliyor. 5 yaşındaki çocuk aklıyla senaryo yazılmış. Yine Wes'in öldüğü neden saklandı, bir sonuca bağlanmadı. Başka bir rezillik, başrol karakterinin öldüğünü gösterip daha sonra karakterleri 30 yıl yaşlandırıp eceliyle yaşlıyken öldü gibi göstermek ise film dizi sektöründeki en amatör sahne olabilir. |
|