Şimdi Ara

hotshot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce denk geldim adam udyr oynuyor 1-6 oldu gitti alistar-blitz var aralarına daldı şamar oğlanı oldu resmen .Bile bile mi yapıyor bu adam yaw?Adam tower pushlıyor 5 kişi geliyor bu hala saldırıyor :D.aha demin 1-6 ıydı şu mesajı yazana kadar 1-8 olmuş

http://www.own3d.tv/#/live/13574 tanıyanınız vardır hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 22 Mayıs 2012; 8:18:36 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• Bir lokum anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

beyler az önce denk geldim adam udyr oynuyor 1-6 oldu gitti alistar-blitz var aralarına daldı şamar oğlanı oldu resmen .Bile bile mi yapıyor bu adam yaw?Adam tower pushlıyor 5 kişi geliyor bu hala saldırıyor :D.aha demin 1-6 ıydı şu mesajı yazana kadar 1-8 olmuş

hic sevmem bu sozu aslinda ama buraya tam uyacak. sen neyin kafasini yasiyorsun kardes

Orijinalden alıntı: aytacdada

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

beyler az önce denk geldim adam udyr oynuyor 1-6 oldu gitti alistar-blitz var aralarına daldı şamar oğlanı oldu resmen .Bile bile mi yapıyor bu adam yaw?Adam tower pushlıyor 5 kişi geliyor bu hala saldırıyor :D.aha demin 1-6 ıydı şu mesajı yazana kadar 1-8 olmuş

hic sevmem bu sozu aslinda ama buraya tam uyacak. sen neyin kafasini yasiyorsun kardes

http://www.own3d.tv/#/live/13574

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• hay lolunuza
  • Ya agaa sorma.Ranked oynuyorum tamammı.Göya 30 lvl olmayan ranked a giremez.La 30 olduk ulan 5 lvllik bebeler gibi oynuyolar.Ben 1 takımda 1 jungler olmasına dayanamazken bebeler kavga ediyo ben jungler olcam diye sonra 2 side jungler oluyor kuleleri kaybediyoruz.Bu arada lol team olusturak skype üzerinden sesli atak bi ara.
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    Valorant VP
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "HOTSHOT" Nedir Beyler Biri Açıklasın..

Mühendis
  • Hahaha hocam yanlıs bölüm gel lole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 22 Mayıs 2012; 8:50:55 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.