Bildirim
Hotmaili Outlook'Ta Kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
windows live mail kullanırsan hem hotmail, hemde pop3 maillerine ulaşırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: tan
windows live mail kullanırsan hem hotmail, hemde pop3 maillerine ulaşırsın.
Anlayamadım benim istediğimi sanırım yanlış anladınız.Outlook uzerinden maillerime ulaşmak istiyorum.Live mailim de var onu da eklemeyi denedim yine aynı hata raporu gonder penceresi çıktı.Outlook 2003 kullanıyorum bu arada. -
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Arkadaşlar tum ayarları yaptım.Outlook connector'u da kurdum outlook u acip maillerime bakabiliyorum fakat bir süre sonra hata raporu gonder uyarısı falan cıkıyor ve outlook resetleniyor.Buna nasıl çözüm bulabilirim?
Şu linki bir incele...
http://www.frmtr.com/mail-yardim/418719-hotmail-hesabinizi-microsoft-outlookta-kullanma-resimli-anlatim.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 19 Mayıs 2009; 23:05:24 > -
Hocam oradakileri denedim tek başına bir sonuç vermiyor zaten Outlook Connector'u yuklemek gerekli.Onu yükledim maillerime ulaşabiliyorum ama anında hata veriyor outlook. -
İlk outlook expres kullanıyordum, daha sonra hotmaile ulaşmak için (bir kaç sene önce tam hatırlamıyorum) outlook ve Outlook Connector denedim bende bir müddet bağlandım kullandım sonra hata vemeye başlamıştı. live mail çıktığından beri kullanıyorum. hotmail ve pop3 de bende sorun yok. -
hotmail yasaklandı outlook için. Outlooktan girersek hotmail üzerindeki reklamları görmeyeceğiz ya, adamlar para kazanamayacak diye yasakladılar bu olayı. -
quote:
İlk outlook expres kullanıyordum, daha sonra hotmaile ulaşmak için (bir kaç sene önce tam hatırlamıyorum) outlook ve Outlook Connector denedim bende bir müddet bağlandım kullandım sonra hata vemeye başlamıştı. live mail çıktığından beri kullanıyorum. hotmail ve pop3 de bende sorun yok.
Teşekkürler yükledim bende Live Mail'i güzel bir programa benziyor oldukça kullanışlı.Bundan sonra bunu kullanacağım sanırım. -
Araçlar/seçenekler/gelişmiş/bakım dan depo klasörünün yerini sistemin kurulu olduğu hdd den başka bir hdd ye alırsan mail verilerini sistem hatalarına karşı ( format, geri yükleme vs.) korumuş olursun. -
quote:
Araçlar/seçenekler/gelişmiş/bakım dan depo klasörünün yerini sistemin kurulu olduğu hdd den başka bir hdd ye alırsan mail verilerini sistem hatalarına karşı ( format, geri yükleme vs.) korumuş olursun.
Teşekkürler fakat o kadar önemli bir verim yok.Olsada onun bir şekilde yedeğini alırım zaten.Yine de sağol.Keşke daha önce yükleseydim bu Live Mail'i. -
Outlook veya benzeri uygulamalarda hotmail hesabınızı sorunsuz kullanmak için sanırım 2001 yılından daha önce 1 kere bile olsa kullanmış olmanız gerekiyor. Ben bu sınıfa girdiğim için bütün mail clientleri ile hotmail hesabımı sorunsuz kullanabiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X