Şimdi Ara

Hotiç'in 120 TL Altı Hakiki Deri Botları - Ücretsiz Kargo (Bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
6
Favori
21.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

Çok yazan olmuş ama hala bir cevap verilmemiş. Sepete ekle butonu çıkmıyor bende. Hem pc hem telefondan denedim. Gizli midir nedir anlamadım.
    Urun bitmiştir hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

Çok yazan olmuş ama hala bir cevap verilmemiş. Sepete ekle butonu çıkmıyor bende. Hem pc hem telefondan denedim. Gizli midir nedir anlamadım.
    hocam ben yazdım cevabı okursanız görürsünüz nasıl çözeceğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Arkadaşlar bendede sepete ekleme üye girişi sıkıntısı oldu.

Evdeydim mobilden farklı tarayıcılardan girdiğimde çıkmıyordu hiç bir şekilde eklenmıyordum.

Telefonumun mobıl verisini acıp denedıgımde gözüktü.

Mobil veriyi paylaşıma acıp pc den bağlandım sayfayı yeniledım gözüktü.

Sanırım İP ya da internet sunucularıyla alakalı bir şey teknik boyutunu anlayamadım.

İyi alışverişler dilerim.

Yöntem işe yarayanlar teşekkür ederse sevinirim
    internet servis sağlayıcınız netspeed olabilir mi? aynısı bende de oldu. kablosuz ağla bağlandığımda üye girişi ve sepet yok, mobil veride sorun yok. netspeed nedense engelliyor sanırım atadığı ip üzerinden. hotiç'e giriliyor ancak üye girişi ve sepet yok aynı durumda babil.com'a da hiç giremiyorum ben.

• Netspeed ile aynı problemi yaşadım.

• Daha önce bu markadan kullanmamış arkadaşlara bilgi

Klasik ayakkabıyı ve Botu normal numaranız neyse bir küçüğünü alın
    Spor ayakkabıyı normal alabilirsiniz

Daha önce bu markadan çok ayakkabı aldım hepsi aynı şekilde idi

Normalde Nike da 43,5 - 44 alıyorum buradan yola çıkarak düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

internet servis sağlayıcınız netspeed olabilir mi? aynısı bende de oldu. kablosuz ağla bağlandığımda üye girişi ve sepet yok, mobil veride sorun yok. netspeed nedense engelliyor sanırım atadığı ip üzerinden. hotiç'e giriliyor ancak üye girişi ve sepet yok aynı durumda babil.com'a da hiç giremiyorum ben.

Alıntıları Göster
    Evet internetim NETSPEED :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bittimi kampanya

• 90-130 arasına alanlar aldıkları ayakkabının suni deri mi gerçek deri mi olduklarına iyice baksınlar.Çünkü yarısı suni deri..Ona göre alın..Hakiki deri yazmayan ayakkabılara dikkat edin..
  • Arkadaşlar selam,
    Az önce bu siteden alışveriş yaptım para karttan çekildi ancak son ekranda hata oluştu dedi. Mail adresine ya da telefona da mesaj gelmedi. Sizlerde bu gibi bi durum yaşandı mı? Ya da mail geldi mi alışverişe dair?
    Üye olmadan devam et ile siparişi tamamlamıştım

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tek fotoğraf görüyorum, aldım bu ayakkabıdan fakat iki resmî atabilir misiniz acaba rica etsem ona göre iptal ederiz belki.

• PhyTech kullanıcısına yanıt
    Bende de ilk hata vermişti, 3dsecure gelmemişti zaten karta baktım çekmemiş. Tekrar denedim bu sefer 3d secure geldi kodu girdim sipariş alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel_

Hala sepete ekle çıkmıyor. Ben mi göremiyorum
    Hocam flo mağazada bunun gibi gördüm hakiki deri siyahtı 100 liraydı bence onu alın daha iyi.
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt
    Ben 3d secure şifresini girdikten sonra onayla tuşuna bastım. Bankadan ödemenin gerçekleştiğine dair sms geldi ancak site hata verdi. Hotiçten mail ya da sms de gelmediği için şüpheye düştüm

• PhyTech kullanıcısına yanıt
    Bende de böyle oldu hocam ödeme alındı yazıyor ama mail/sms gelmedi yarın bi sorarız
  • En az 5 kere Akbank Neo kart ile 4G wifi telefon PC den sipariş vermeyi denedim sürekli ödeme kısmından hata oluştu dedi. En sonunda worldcard ile sipariş verebildim. Sizde de banka kartı (debit kart) da mı ödeme onaylanmadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Hocam ben tek fotoğraf görüyorum, aldım bu ayakkabıdan fakat iki resmî atabilir misiniz acaba rica etsem ona göre iptal ederiz belki.
    Hocam ilk resim almak isteyip sepete attığım, 2. resim 1 saat sonra sepette gördüğüm, 3 resim sepette görünen ürünün 2. resmi.
    Daha sonra ilk resimdeki ürünü sitede aradım bulamadım. Eşimese kırmızı tabanlı olanı alacaktım, ikisindende vazgeçtim.
    Hotiç'in 120 TL Altı Hakiki Deri Botları - Ücretsiz Kargo (Bitti)Hotiç'in 120 TL Altı Hakiki Deri Botları - Ücretsiz Kargo (Bitti)Hotiç'in 120 TL Altı Hakiki Deri Botları - Ücretsiz Kargo (Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 30 Kasım 2019; 0:26:28 >

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. İkisi de fena değil sanki hangisi olsa kabul ederim bu fiyata

• Konu ilk açılınca alıcaktım bişiyler sonra baktım firma sağlam değil saat başı şikayetvara şikayeti düşüyor , ürünlerin bir kısmına deri yazıyor bir kısmına yazmıyor ve geçen yıl tedarikçilerine parasını ödememiş vs vs almaktan vazgeçtim.Umarım başınız ağrımaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu ürünü almıştım. Sonra trendyol da suni deri olarak belirttiklerini görünce iptal etmek istedim. Siteden iptal edemiyoruz. Müşteri hizmetleri de hafta içi çalışıyormuş sadece. Bende form doldurarak iptal talebinde bulundum. Ama pazartesi sabah ararım tekrar. Umarım bugün kargoya vermezler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.