Şimdi Ara

Hotiç'in 120 TL Altı Hakiki Deri Botları - Ücretsiz Kargo (Bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
6
Favori
21.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Konuyu açan arkadaşa öncelikle teşekkür etmek isterim. Açtığı bu konu ile forumda ki çoğu kişi bu kampanyadan faydalandı.

Arkadaşlar spor ayakkabı olarak şu model hoşuma gitti ;https://www.trendyol.com/hotic/siyah-klasik-erkek-ayakkabi-02ayh160010a100-p-31933053?boutiqueId=376650&merchantId=968&v=41

Bot olarak da kendim için şu model F/P olarak duruyor. Ama ayağımda nasıl durur bilemedim. Birde kalıpları umarım desada ki gibi değildir. Normal de 41 giyiyorum orada 40 numara bile bol gelmişti.https://www.trendyol.com/yaya-by-hotic/hakiki-deri-siyah-erkek-bot-bootie-02boy162950a100-p-31841188?boutiqueId=376650&merchantId=968

Babam içinde bağcıksız bir bot arıyorum ama fiyatlar kuponla birlikte trendyol ile aynı. Yani bağcıksız modellerde indirim çok iyi değil nedense.
    hocam ben bu ürünü hotiçin kendi sitesinden 97 tlye aldım ama orada sadece mankenli olan foto var trendyolda ise farklı fotoğraflar da koymuşlar bir de mankenin ayağındakilerden farklı

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanmıyorum bütün tarayıcılardan aynı sonucu elde ediyorum. Windows deffender dışında virüs programı kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 29 Kasım 2019; 18:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

hocam ben bu ürünü hotiçin kendi sitesinden 97 tlye aldım ama orada sadece mankenli olan foto var trendyolda ise farklı fotoğraflar da koymuşlar bir de mankenin ayağındakilerden farklı

Alıntıları Göster
    Hocam bende alacaktım, ürünün resimlerini farklı gördüm, şimdide komple resim değişmiş, anasayfadaki botu ekledim, sepette şuan bu linkteki bot var. eşime de beğendim ,onuda iptal edecem
  • Beğendiğim modelin kahverengisi daha ucuzdu, lakin siyah istediğim için almadım neyse kahverengiyi sepete atmıştım o da bitmiş oh dedim yırttık..Demin sayfayı gezerken baktım kahverengiye stok açılmış dedim bu işaret olmalı,al geç

Lakin numara büyük gelirse,hotiçte iade nasıl oluyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Kasım 2019; 19:4:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bi dur allasen aklıma şeytan sokma verdik siparişi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Yani geniş derken 43 giyen 43 giyemez mi,42 mi almalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Yani 43 giyenler 42 mi almalı öyleyse,43 çok mu bol oluyo kalıbı..
    3 Hotiç ayakkabımdan 1'i 42 diğer ikisi 43.
    42 olan tam, 43 olanlar biraz bol ama rahatsız edecek kadar bol değil. Aslında en iyisi denemek, netten ne çıkarsa bahtına oluyor.

• sepete ekle sekmesi bende hiç bir üründe çıkmıyor

• Toplamda 1.000₺ harcadık. Haber veren arkadaşa teşekkürler

• albati kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var da olmazsa iade yada değişim isteriz napalım

• albati kullanıcısına yanıt
    Anladım,olmazsa bolluğu çift çorapla kapatırız yada oluyorsa değişim vs.bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Kasım 2019; 19:35:32 >
  • Akbank ile alamıyorum banka kartı 3d güvenlikten tekrar kart biligilerinin oraya atıyor

• Bende sadece şu ayakkabıyı aldım ama trendyol da suni deri diyor İptal mi etsem acaba ?

Edit : İptal edecek yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 29 Kasım 2019; 19:47:22 >

• Arkadaşlar bendede sepete ekleme üye girişi sıkıntısı oldu.

Evdeydim mobilden farklı tarayıcılardan girdiğimde çıkmıyordu hiç bir şekilde eklenmıyordum.

Telefonumun mobıl verisini acıp denedıgımde gözüktü.

Mobil veriyi paylaşıma acıp pc den bağlandım sayfayı yeniledım gözüktü.

Sanırım İP ya da internet sunucularıyla alakalı bir şey teknik boyutunu anlayamadım.

İyi alışverişler dilerim.

Yöntem işe yarayanlar teşekkür ederse sevinirim
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. 101 liraya bot aldım çok güzel oldu.
  • Arkadaşlar şu nasıldır acaba şekli çok hoşuma gitti ancak pek bot'a benzemiyor, ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sphagetto -- 29 Kasım 2019; 20:50:5 >

• Taraklı ayaklar için önereceğiniz model var mı ?

• bunu aldım baya hoşuma gitti, ama akbankla 15. denememde falan aldım alternatif kartınız varsa onu deneyin

• Çok yazan olmuş ama hala bir cevap verilmemiş. Sepete ekle butonu çıkmıyor bende. Hem pc hem telefondan denedim. Gizli midir nedir anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.