Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @NNoitra hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Sağolasın 2 haftada aldım..Fakat 2-3 gündür 7 doların altına düşmüyorum bu hafta 40/50$ arası almayı hedefliyorum..

Ben bir ayda 10 USD yapamadım yav. Helal olsun size.
  • @HHHMMM
    Sağolasın dostum

@tipitip4343
    Darısı başına
  • bende 2 hafta önce başladım 19 dolar oldu... Ama pek uğraşmıyorum konu açmakla...300 gb uploadum var içinde ama 30-40 gb ını ancak paylaşmışımdır...kpss den sonra yoğunlaşacam bakalım...haftalık 50-60 dolar gelse fena olmaz...
  • arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak fileserverdada rapid gibi upload kotası varmı birde günlük download kotası varmı? Teşekkür Ediyorum
  • @gfp_87
    500gb upload kotası var aslında ufak değil 500gb güzel değerlendirilebilinir
    Free kullanıcılara 400kb/sn kadar hıza erişme imkanı var serverin yoğunluğuna göre..
    Free kullanıcılar fazla beklemiyor dosya indirmek için..

Ek Haber : Bugünden itibaren My Sites aktif olmuştur sitenizin içindeki linklerden yapılan premium satışlarından %5 pay alacaksınız webmasterlar :)

Benim fileservedeki üçüncü haftam ve acaip memnunum.. Bu kadar downloada bu paralar çok iyi bence..

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Buda bu pazartesi aldığım ödeme.. Pazar günü isteyin pazartesi yatsın

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Son olarakta referansımı ekliyeyim

http://fileserve.com/signup.php?reff=LErGjr_UaSI~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 30 Haziran 2010; 13:34:11 >

• @NNoitra

Hayırlı olsun.Güzel değerler

Paylaşım içeriğin ne hocam?
  • Sırf oyun hocam.. Alt tarafıda 5 siteye veriyorum konuları
    Ek Haber : Bugünden itibaren My Sites aktif olmuştur sitenizin içindeki linklerden yapılan premium satışlarından %5 pay alacaksınız webmasterlar :)
  • quote:

Sırf oyun hocam.. Alt tarafıda 5 siteye veriyorum konuları

Sadece fileserve mi veriyorsunuz, yoksa başka siteler de veriyor musunuz? Rsden remote oluyor mu fileserve'a, oluyorsa hesap bilgilerini mi girmemiz lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Haziran 2010; 14:43:32 >
  • Hotfile , Fileserve veriyorum..
  • fıleserver DA buyuk BUG

refresh problemi yuzunden bir dosya listede yok sanıp yeniden yeniden remote koyarsanız, bi dosydan 20 kopya birden oluveriyor.
    bu ciddi bir bug. Ayrıca silme ve remote konusunda hataları hala var duzeltilmesi lazım.
  • SM'den aşağı kalır yanı yok desene BUG konusunda.
  • @KingDwa®F o konuda bir hata var ing iyi olan derdimizi anlatsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

fıleserver DA buyuk BUG

refresh problemi yuzunden bir dosya listede yok sanıp yeniden yeniden remote koyarsanız, bi dosydan 20 kopya birden oluveriyor.
    bu ciddi bir bug. Ayrıca silme ve remote konusunda hataları hala var duzeltilmesi lazım.

aynısı zamanında netload ta da vardı king

bi resim almıştım 250 kopya çıkartmıştı
  • Gece o kadar link remote ettim öyle bi sorun olmadı. Şimdi kontrol ettim yok.

Ama King bug var diosa vardır

quote:

Hotfile , Fileserve veriyorum..

Fileserve da link silme durumları nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 30 Haziran 2010; 15:21:04 >
  • Rapid Fileserve Hotfile verirken .. Üçü aynı anda siliniyordu..
    Rapidi aradan çıkarınca silinme oranı %70 azaldı diyebilirim.. Zira 1 haftadır silinen oyunum yok
    Rapid ,hotfile 1.2 TB / Fileservede 600gb dosya var şuan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 30 Haziran 2010; 15:30:35 >
  • bugun remote hızı resmen uçuyor maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bugun remote hızı resmen uçuyor maşallah

Evet gece de çok iyiydi. Yeni server eklediler heralde.

@NNoitra,
    Bilgi için sağol
  • Az önce ilk kez remote yaptım.. Tüm dosyalar yüklendi dedi pendingdende kayboldular fakat linkleri bulamıyorum
    Benim yapacagım remote bu kadar olur herhalde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.