Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Sizlere forumlarda son zamanlarda linkleri yaygınlaşmaya başlayan yeni bir dosya upload/download sitesinden bahsetmek istiyorum. FileServe eli yüzü düzgün, HotFile'a göre talep görmeye başladıkça çok daha fazlasını kazandırabilecek bir site. Kazanç oranlarını aşağıda görebilirsiniz.

Buradaki A, B, C ve D kısımları Hotfile'daki gibi rütbeleri değil, dosyaların indirildiği ülkeleri temsil etmekte.

• A: United States, United Kingdom, Canada

• B: France, Germany, Spain, Portugal, Italy, Denmark, Sweden, Switzerland, Netherlands, Norway, Ireland, Finland, Australia, New Zealand

• C: Russia, Austria, Poland, Romania, Hungary, Czech Republic, Belgium, Latvia, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Slovakia, Cyprus, Sierra Leone, Liechtenstein, Bulgaria, Greece, Turkey, Iran, Japan, Singapore, Malaysia, South Africa, Qatar, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Brazil, Oman, Malta, Gibraltar

• D: All Others

Görüldüğü gibi zaten ilk üç kısımda ülkelerin pek çoğu mevcut, Türkiye de C kısmında bulunuyor. Örneğin 200MB'lık bir partın Türkiyeden yapılacak 1000 downloadına 14$ ödüyor ki bu oldukça iyi bir ödeme rakamı. Download yapacak kişileri FileServe'e çekmek için tek partlık büyük dosyalar upload edilerek 1000 download başına 25$'a kadar kazanç sağlamak mümkün.

FileServe'de minimum ödeme 20$ olarak belirlenmiş ve ödemeler her Çarşamba günü aksatılmadan Paypal'a yapılmakta.

Edinilen alt üyelerin ise kazandıklarının %25'i kadarını ekstradan kazanabiliyoruz, bu da diğer file hosting siteleriyle kıyaslandığında çok iyi bir yüzde.

Free kullanıcılar için download hızı 400 kb/s olarak limitlendirilmişken premium kullanıcılarda böyle bir limit tahmin edileceği gibi söz konusu değil. Upload edilebilen maksimum dosya boyutu ise free üyelerde 1024MB premium üyelerde ise 2048MB olarak belirlenmiş. Remote Upload ve FTP Upload da destekleniyor. Dosya yöneticisi de gayet başarılı, klasör oluşturma, dosya isimlendirme gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyoruz.

Ek olarak; Bugünden itibaren My Sites aktif olmuştur sitenizin içindeki linklerden yapılan premium satışlarından %5 pay alacaksınız...

25/09/2010 itibari ile reseller programı aktif olmuştur detayları buradan öğrenebilirsiniz...

Redeem seçeneği ile fileserve hesabınızdaki para ile ister hesabınızı premium yapabilirsiniz istersenizda başka bir hesapta kullanılmak üzere Premium Voucher Code oluşturabilirsiniz...

Ödeme Almak İçin Yapmanız Gerekenler:

Öncelikle kazancınızı Payout hesabına aktarmanız gerekir.

1. Kazanç Hesabınıza (Earnings Account) girin. Link: www.fileserve.com/my-earnings-downloads.php
    "Transfer to Payout Account" linkine tıklayın.
    Bu işlemi her Pazar FServe saatine göre 11.59PM den önce yapmalısınız.

2.Transfer işlemi tamamlanana kadar bekleyin (1 Gün yada daha kısa sürebilir)
    Transfer tamamlandıktan sonra(Mavi İşaretli olacak) sırasıyla;
    My Earnings > Payable tıklayın.
    Şimdi burda iki seçeneğimiz var. İstersek paramız ile **Premium satın alabiliriz(Redeem) yada paramızı Paypal hesabımıza çekebiliriz.

3. Paypal hesabımıza para çekmek için :http://www.fileserve.com/my-earnings.php
    Linkine giriyoruz ve Payout butonuna tıklıyoruz.

4. Paramızın Paypal hesabımıza gelmesini bekliyoruz
    En geç Çarşamba gününe kadar para Paypal hesabınıza gelir.
    Toplu ödeme, Çarşamba günleri Fserve saatine(EST) göre 6-7AM de yapılıyor.

** Premium almak için; Kaç aylık istiyorsak seçiyoruz ve Redeem butonuna taklıyoruz.
    Bize bi kod verecek bu koduhttp://www.fileserve.com/redeem.php
    Linkindeki boş kutuya yazıp onaylıyoruz. (Payable bölümünde para varsa aynı işlemi direk bu linktende yapabiliriz)

Sorularınızı iletebilirsiniz.

-- Ödeme Kanıtı --

starex_01'in ödeme kanıtıdır...

ogameci'nin ödeme kanıtı'dır...

Arkadaşlar Ödeme konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz düşünceniz olmasın

Anlatım alıntıdır....

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 19 Ağustos 2011; 10:27:08 >

• Buda kendine göre rank sistemi yapmış. Ama ne olduğu belli en azından.

Bilgilendirme için teşekkürler...
  • Aramızda kalsın bu konu 3. kez açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Aramızda kalsın bu konu 3. kez açılıyor.

Görmedim @TRQX kusura bakma
  • aslında denemek lazım rank sistemi olmaması güzel baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

aslında denemek lazım rank sistemi olmaması güzel baya

Sorunsuzca ödeme alan çok kişi var @P4P800 tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

denemeyi düşünüyorum ama depo alanı 500gb hotfile dan remote upload sorunsuz oluyor denedim birde benim paypal kısıtlı hesap olmuş onu nasıl çözerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

denemeyi düşünüyorum ama depo alanı 500gb hotfile dan remote upload sorunsuz oluyor denedim birde benim paypal kısıtlı hesap olmuş onu nasıl çözerim

onu çözebilmen için senden istediği evrakları eksiksiz olarak göndermen gerekli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu çözebilmen için senden istediği evrakları eksiksiz olarak göndermen gerekli.

böyle diyor ttnet faturamı ekledim ama bunların eline nasıl ulaşıyor

• @P4P800 onlar eklediğin dosyaları görüp işlem yapıyorlar daha sonradan istediklerini gönderdikten sonra tek yapabileceğin beklemek
  • quote:

@P4P800 onlar eklediğin dosyaları görüp işlem yapıyorlar daha sonradan istediklerini gönderdikten sonra tek yapabileceğin beklemek

ok fileserve ye inglizce bir mail atıp free depolama alanını 1000gb filan yaptırmak lazım benim ingilizcem yetmez tabi
  • @P4P800 ileriki günlerde bunu söyliye biliriz. Çünkü sürekli değişiklik yapıyorlar
  • quote:

Ne rapid'den ne de Hotfile'dan remote upload yapmadım. Acaba bende mi bir sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

quote:

Ne rapid'den ne de Hotfile'dan remote upload yapmadım. Acaba bende mi bir sorun var

Ben geçen aylarda başlıyacaktım,ama remotesi 1 kere çalıştı bir daha çalışmadı,kuyruğa alıyordu ama devam etmiyordu

bende sm'e yöneldim öyle olunca
  • @sayhus

@Macromedia

Remote upload da geçici bir sorun var galiba @P4P800 dün kolayca hotfile dan remote yaptığını söylemişti
  • YÜKLEYİNCE NOLUYO Kİ BU SİTELERE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

YÜKLEYİNCE NOLUYO Kİ BU SİTELERE

Yüklenen dosyaların indirilme oranına göre para kazanılıyor
  • @sayhus

@Macromedia

Remote upload sorunu düzeldi sadece biraz daha geç ekliyor o kadar Her hangi bir sorun yok
  • Bu sabah ödeme talep ettim $22.25 bakalım ne zaman gelicek gelince ss koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Bu sabah ödeme talep ettim $22.25 bakalım ne zaman gelicek gelince ss koyarım.

ss bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.