Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam. Ne kadar sürede ve kaç gb upload ile birikti acaba bu para
  • 2 gündür sorun var sanki downloadlar hiç sayılmıyor gibi 7-8 saat sonra birden statslar fırlıyor. Sonra gene hiç ilerlemiyor. mesela bugün hiç yazmadı akşama doğru 1,2 dolar arttı ilginç bir site sistemi oturmadı sanırım.
  • Son 2 gündür böyle.. Aslında istatistikler tkaydediliyor fakat tabloda güncelleme geç olduğu için göremiyoruz.. Sabah 7de yeni güne geçildiği için geride kalan günün istatistiği sayfaya toptan bir şekilde ekleniyor
    Uykum var saçma sapan anlattıysam kusuruma bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Hayırlı olsun dostum

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@starex_01

Hayırlı olsun hocam. Ne kadar sürede ve kaç gb upload ile birikti acaba bu para

Sağolun arkadaşlar darısı sizin ve tüm arkadaşların başına inşallah

69.5 GB / 500.0 GB şuanki kota durumum.

Fileserve'ye üyeliğim 1 ayı geçti belki ama.İlk başlarda fazla önem vermemiştim.30 günlük statsım şöyle;

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

• hotfileden remote ederken dikkat edin benim preyi yedi 55 dolar gitti yeniden pre almak zorunda kaldım maillerimde cevapsız kaldı.
  • Fileserve de Statistics Report tıkladığımız zaman üstte

Kutucuk içinde Some of your earnings for the 23rd and 24th of June have been delayed. The "missing" earnings for these two days will appear as part of your 25th of June earnings.

yazıyor.Sanırım statics gecikmeleri için bi açıklama yapmışlar.Google translatede çevirdiğimde şu şekil yazıyor;

quote:

Bazı 23 ve Haziran 24 ertelenen için kazanç. Bu iki gün boyunca "kayıp" kazanç Haziran kazançların 25 parçası olarak görünür.

Ben pek çözemedim ne olacağını anlayan varsa açıklayabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Ve ilk ödemem geldi

Ödeme isteği tarihi: 2010-06-20

Ödemenin gelme tarihi : 2010-06-24

İlk konuya ödeme kanıtı olarak ekledim hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Fileserve de Statistics Report tıkladığımız zaman üstte

Kutucuk içinde Some of your earnings for the 23rd and 24th of June have been delayed. The "missing" earnings for these two days will appear as part of your 25th of June earnings.

yazıyor.Sanırım statics gecikmeleri için bi açıklama yapmışlar.Google translatede çevirdiğimde şu şekil yazıyor;

quote:

Bazı 23 ve Haziran 24 ertelenen için kazanç. Bu iki gün boyunca "kayıp" kazanç Haziran kazançların 25 parçası olarak görünür.

Ben pek çözemedim ne olacağını anlayan varsa açıklayabilirmi ?

Sanırım 23-24'de ki kayıp kazançlar 25'de eklenecek ve o günün bir parçası olarak görünecektir demek istiyor

• Benim eklenmiş

quote:

2010-06-22 349 $5.03

2010-06-23 265 $4.18

2010-06-24 260 $3.94

2010-06-25 721 $10.24
  • arayüzü kullanımı sm'ye göre çok daha hoşuma gitti ama

remote upload'ta güzel ammavelakin bir dosya processing diye takıldımı öyle gidiyor.
  • @ogameci

Belli bir süre sonra düzeliyor dostum
  • Remote edeli 1 saatten fazla oldu hala tık yok. Ne kadar sürüyor ?

Site düzgün çalışırsa denicem bakalım.

HHHMMM senin refinden üye oldum dostum. Sende kazan...
  • @.::2010DH::.

Refimden üye olduğun için teşekkürler işleme alınan dosylar serverın yoğunluğuna göre upload ediliyor hatta siz işlemlerden silseniz bile upload ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Evet biraz bekledikten sonra açıldı remote. Hatta iyi açıldı 190 dosya attım. Kullanalım bir süre. Güvenilirliklerini ıspatlarlarsa hotfile ın gerçek anlamda rakibi olacaktır. Smatrixin temmuzda yapacağı değişiklik filserve nin şu anki hali olacak. Dediğim gibi fileserve yeni bir site, umarım iyi devam eder...

İleride rakip olacağına eminim zaten fileserve çok yükselişe geçti ama butün uploaderların güvenini sağlaması için zamana ihtiyacı var
  • Peki hotfile sitesindeki free hesabımdaki dosyaları fileserve sitesindeki free hesabıma remote upload yapabiliyormuyum? Yoksa iki site içinde premium mu gerekiyor?
  • Remote upload yapacağın siteden premiumun olması yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 28 Haziran 2010; 14:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipitip4343

Peki hotfile sitesindeki free hesabımdaki dosyaları fileserve sitesindeki free hesabıma remote upload yapabiliyormuyum? Yoksa iki site içinde premium mu gerekiyor?

Sadece hotfile dan premium hesabı alman yeterli ama benden sana tavsiye içinde dosya olan premium ile remote upload yapma kapanaırsa kötü olur
  • Dün istedim bugün ödediler

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Dün istedim bugün ödediler

Hayırlı olsun dostum

Ne kadar zamanını aldı bu para ?

• Sağolasın 2 haftada aldım..Fakat 2-3 gündür 7 doların altına düşmüyorum bu hafta 40/50$ arası almayı hedefliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 28 Haziran 2010; 22:16:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.